Victoria's Secret Amber Romance Utjevning Body Scrub Review

Jeg elsker vintrene og latskapet også, men for meg kommer vinteren med egen fare da jeg har tørr og flakket hud. Jeg må religiøst skrubbe og fukte i løpet av disse månedene, og det er min hemmelighet for babyens myke hud. La oss se hvordan denne skrubben gikk for meg.

Produktbeskrivelse:

En forførende, varm duft. Ignite en Amber Romance, en sensuell omfavnelse av sultry rav og creme anglaise. Opplev luksusen av duftende rensing. Dobbel-action sukkerskrubbe eksfolierer forsiktig som det renser. Skum på våt hud, fokus på grove flekker, skyll deretter av for en all-over glød. Hud føles myk, glatt og berørbar: Den ultimate sexy sensasjonen.

ingredienser:

Pris og antall:

Omtrent $ 5 for 200 g / 7 oz.

Min erfaring med Victoria's Secret Amber Romance Smoothing Body Scrub:

Jeg er en stor fan av sukker scrubs og det spiller ingen rolle hva det lukter fordi jeg elsker sluttresultatene på huden min, så når jeg har en skrubbe som lukter bra også, hva mer kan jeg muligens be om * happydance * * happydance *. Jeg har brukt valnøtt scrubs, havregrynssprut og sukker scrubs og jeg har aldri sett tilbake igjen etter å ha brukt disse sukkerholdige godbiter og har også min egen hjemmelagde kaffesukkerskrubbe. Disse Victoria's Secret scrubs kommer i standard tube emballasje med flip top cap. Jeg fikk disse sammen med de andre Victoria-hemmelige produktene jeg hadde bestilt. Røret er oransjegult med en gylden glitterhett med en anstendig størrelse åpning for den tøffe skrubben for å komme ut. Jeg bruker den etter en varm dusj når porene åpner seg, det gjør tricket av dyp rensing * haanji *.

Skrubbens konsistens er moderat gruslig, hvis du har sensitiv hud, vil det ikke irritere lenger. Skrubbe smelter på huden og lårene mens du gni og etterlater seg myk og duftende hud. En ting som må bemerkes mens du bruker dette, vennligst ikke bruk for mye vann for å skrubbe dette som det ville alle vaske bort, fuktig hud er bare perfekt for den å fungere. Jeg elsker denne lukten som den er varm og rav-y, woody, vanilje. Jeg elsker det om sommeren og mer om vinteren som det bryter meg i en aroma av varme og komfort.

Jeg har kroppssmør i samme variant som jeg bruker etter skrubbe, duften varer i mer enn 4-5 timer på meg. Hvis du liker lukten, kan du kjøpe tåke, EDT og body lotion fra samme utvalg. Det beste med disse Victoria's Secret-produkter er at du kan velge og lage dine egne valg blant en rekke utrolige produkter. Jeg elsker mer av woody og varme dufter, men jeg liker ikke fruktige, så du kan velge din. Jeg lurer på når disse merkene kommer til å komme hit ... sukk!

Pros av Victoria's Secret Amber Romance Utjevning Body Scrub:

  • Varm og koselig lukt.
  • Mange varianter å velge mellom.
  • Scrubs og lår også.
  • Bra for sensitiv hud.

Ulemper med Victoria's Secret Amber Romance Utjevning Body Scrub:

  • Tilgjengelighet i India er begrenset til nettbaserte shoppingområder.

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Victoria's Secret Amber Romance Smoothing Body Scrub?

Ja, selvfølgelig, det er et nesten perfekt produkt, og jeg har egentlig ikke funnet noen ulemper etter å ha brukt det ganske lenge.

Victoria's Secret Amber Romance Body Mist Victoria's Secret Amber Romance Hydrating Body Lotion Victoria's Secret Exotics Forførende Amber Body Mist Victoria's Secret Exotics Forførende Amber Hydrating Body Lotion Victoria's Secret Exotics Ultra fuktighetsgivende hånd og kroppskrem Victoria's Secret Velvet Amber Blackberry Eau De Parfum Elle 18 Color Pops Coral Romance Pop Beauty Pouty Pop Crayon Rose Romance Ralph Lauren Romance for Women Lakme Lip Love Lipstick - Winter Romance Biotique Bio Papaya Utjevning og Revitalisering Scrub Body Shop Nutriganics Smoothing Mask Hjemmelaget Body Scrub Oppskrifter Med Kitchen Ingredients Beste Body Scrubs tilgjengelig i India Kaffe, Vanilje og Sukker Kropp Scrub: DIY Body Shop Vineyard Peach Body Scrub Havre og peanøtter Ansikts- og kroppskrubb: DIY

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: