Deborah Milano Rosetto Atomisk rød mat leppestift 03

Glatting, utrolig komfortabel konsistens. Utvalgte råvarer formulert for å forlate en fantastisk matte, fløyelfinish. Lett mikro-luftet konsistens bevarer intenst farge uten å tørke lepper. Satiny mat leppestift. Ultra-komfortabel glidende formel for fløyelsete glatte lepper som holder seg perfekt hele dagen lang. Hypoallergenic. * * Formulert for å minimere risikoen for allergi.

Pris: 625

å få et naturlig resultat av å bruke en base av concealer og deretter bruke leppestift med fingertuppen.

Jeg er en kremaktig matt leppe elsker og disse er ny oppdagelse, jeg kjøpte 01 og 07 skyggen allerede, og dette er en annen vakker en jeg hentet fra Central, jeg må si at de har dyre, men veldig temptinng ting, derfor jeg plukket opp mye av lip liners og dette også, Ta en titt på denne ganske kjedelige korallskyggen for å lyse opp om kvelden din, hvis du er matt leppestiftelsker.

Dette er en tett ta på min fav Chambor-pulvermatte lippier, og dette er som kremaktig (cakey?) som de, disse dekker leppene helt og ingen scene av noen leppepigmentering pepper gjennom.Så denne lerper leppene i en sveipe, det føles kremaktig, men ikke smeltende, det er bare rett for en matte og det føles ikke tørking i frakk i det minste på meg.

Fargen er en pen oransjekoral, ikke rosa i den, men fortsatt veldig indisk og jordisk farge, den passer til de fleste hudfargene, og det kan se for oransje hvis det er lagdelt, men ellers flott, det har denne raffinementen, jeg elsker den matte finishen det er pulver matte.

Det kan slå seg ned i linjer som alle kremete mattes, men ikke mye tørking i ærlighet, det varer måltider, og du kan forvente 5 timer med full slitasje uten å måtte lagre det igjen og igjen, derfor får du mye leppestift der inne .

Hvis du elsker mattes og koraller, må du sjekke dette ut, men på den høyere siden, er det verdt det.

IMBB-vurdering:

4.75/5

Deborah Rosetto Atomic Red Lipstick - Mat 07 Deborah Milano Rossetto Light Creator Shine og Volume Lipstick - Shade 9 Deborah Milano Rosetto 24Ore Power Lipstick # 03 Deborah Milano Atomic Red Lipstick Shade 09 Review Deborah Milano Rossetto Atomic Red Lipstick-03 og 12 Deborah Milano Rosetto Atomic Red Lipstick - Shade No. 19 Deborah Rosetto Atomic Red Lipstick -03 Deborah Milano Rossetto MilanoRed leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020