NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit Review

Hei vakre damer,

I dag vil min anmeldelse være om en vakker festeskygge øyeskygge skygge og fargen jeg skal snakke om heter "Fahrenheit." Det er av NYX, og er en av NYXs eneste øyeskygge. NYX har 72 nyanser og for meg er dette mitt sjette. Jeg elsker NYX, og så kan jeg ikke slutte å kjøpe disse.

Produkt Antall:

2,4 gm.

Pris:

Rs. 550

emballasje:

NYX single eye shadows kommer i en liten firkantet formet panne med en svart boks og et gjennomsiktig deksel. Skyggen i seg selv er delt inn i 4 seksjoner som hver har en diamantformet design. Emballasjen er enkel å bruke og liten og solid nok til å gjøre produktet reiseevennlig.

Produktbeskrivelse:

Her er en ekte samlerobjekt: Du vil bli fristet til å samle ditt eget oppsiktsvekkende fargebibliotek av våre rikt pigmenterte øyenskygger. Velg mellom 72 individuelle NYX Single Eye Shadow nyanser i glans, ren, glitter, frost, metallisk eller matt. Våre pressede mineralske øyenskygger pakker en fargestans, er lett å blande og vare i mange timer.

Jeg tar på NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit:

Farge: Fahrenheit er en vakker bronse skygge med golden shimmer partikler. Skimmeren er ikke helt synlig i pannen, men når den påføres på deksler, kan de gyldne partiklene tydelig ses, og de er de som gir fargen skinn. Blanding av fargen gjør glitterpartiklene synlige. Dette er en dristig slags skygge som er perfekt for fester og ser spesielt godt ut med indiske antrekk. Jeg foretrekker å bruke den om natten, men noen ganger kan den også brukes i løpet av dagen, i det ytre hjørnet av øyet, for å gi dybde til utseendet.

Pigmentering: Fargen er utrolig pigmentert. Det er så pigmentert at omsorg må tas mens du bruker den. En sveipe gir tilstrekkelig mengde farge for å fullføre utseendet, men hvis du trenger et mer intens utseende, kan pigmenteringen bygges ved lagring 2-3 strøk.

Tekstur: Som de fleste av NYX-singlene, er denne også ekstremt myk å bruke; det går glatt på øynene uten mye innsats. Det er en veldig lett å blande farge og kan blande med alle slags skygge eller tekstur for å fullføre utseendet.

Oppholdsstyrke: Som det er en pigmentert farge, holder den seg i god tid, spesielt hvis du bruker flere strøk. Det krymper ikke minst i 3-4 timer, hvorpå det kan øke. Når fargene begynner å falme, blir glitterpartiklene enda mer fremtredende, og på slutten blir du igjen med bare gyldne glitter på dekslene. Dette kan regnes som et pluss-punkt, spesielt hvis du må bruke skygge lenge, for selv etter lange timer vil du ha noe på lokkene dine som ikke vil få deg til å se bare ut.

Det eneste jeg ikke var så glad for var fall-problemet som denne fargen har. Når det tas på børsten, kommer mye av produktet og det blir obligatorisk å fjerne overflødig farge fra børsten ved å peke på penselen. En masse produkt blir bortkastet hver gang fargen brukes.

Pros av NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit:

  • Vakker festlig nyanse.
  • Shimmer partiklene ser ikke dårlig eller for lys.
  • Utrolig pigmentering.
  • Lett å blande.
  • Glatt å bruke.
  • Oppholder seg i lang tid, spesielt shimmerpartiklene.

Ulemper med NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit:

  • En masse produkt blir bortkastet hver gang produktet brukes, på grunn av nedfallsproblem.

Ville jeg tilbakekjøpe NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit?

Jeg er forelsket i disse små babyene fra NYX, og jeg vil definitivt kjøpe dem når jeg får en sjanse, men om denne fargen, vil det ta meg år å fullføre dette, og jeg tror ikke at jeg vil få en sjanse til å kjøpe dette igjen.

Anbefaler jeg NYX Single Eyeshadow - Fahrenheit?

Absolutt! Det er en vakker nyanse spesielt for indiske antrekk og er perfekt for indiske temafester.

IMBB Rating:

4/5 (-1 for mengden produkt som blir bortkastet på grunn av nedfall).

 

NYX Single Eyeshadow Black NYX Single Eyeshadow i kobber NYX Single Eyeshadow i Marokko NYX Single Eyeshadow Muskat NYX Single Eyeshadow i Wild Fire NYX Single Eyeshadow - ES55 Spring Flower NYX Single Eyeshadow i Velvet Suede 4 Colorbar Single Eyeshadow MUA Single Eyeshadow - Shade 17 ELF Studio Single Eyeshadow i Lilla Passion Faces Canada Single Eyeshadow FES250

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 27 2020