Origins Sensory Therapy Sinnesro på Spot Relief Review

IMBB Sponsored Product Review

Hei damer,

Jeg vil starte denne anmeldelsen ved å takke Sanjeev ji og Rati for å være så nådig og gi IMBB-forfatterne denne fantastiske muligheten som gjør at vi alle kan prøve flere og flere nye produkter. Kommer til anmeldelsen, i dag deler jeg mine synspunkter på Origins Peace of Mind On-The-Relief.

Produktbeskrivelse:

Når verden lukker inn på deg og hodet ditt føles en størrelse for liten, bruk bare to dabs Origins mind-clearing-formel på baksiden av nakken, templene og øredobber. Du vil føle en prikkende følelse som press, spenning og tetthet begynner å smelte bort.

Pris:

$ 12,00 for 0,5 fl. oz. / 15 ml produkt.

Hvordan å bruke:

Plasser tre små dab på fingertuppene. Ta et dypt pust for å oppleve Peace of Minds stressavlastende aromaer. Massasje i baksiden av nakke, øredobber og templer (nærmere hårlinjen enn til øynene).

emballasje:

Denne kommer pakket i en mynte grønn pappeske. Produktet er i en veldig søt liten plastflaske med en klar plastpumpe. En plastikkring er festet mellom pumpen og flasken for å forhindre utilsiktet utslipp av produktet. Du må først fjerne denne kragen for å bruke produktet, og husk å plassere det etterpå. Jeg bærer dette produktet til å virke hver dag, det har ikke vært utslipp.

ingredienser:

Min erfaring med Origins Sensory Therapy Sinnesro på Spot Relief:

For å være ærlig tok jeg opp dette produktet på grunn av min kjære kjærlighet til Origins-merkevaren. Til nå har jeg ikke vært skuffet over noen av deres produkter jeg har brukt. En annen ting jeg virkelig setter pris på er at deres produkter er formulert uten parabener, ftalater, mineralolje og syntetiske dufter. Fortsatt arven, dette produktet svikter heller ikke. Denne fungerer virkelig. Det er en lett teksturert krem ​​som skal lindre spenningen og roe deg ned. Dens hovedbestanddel er mentol som har vært brukt siden en alder som smertestillende og muskelavslappende, mange smertelindrende balm inneholder mentol. Jeg bruker en liten mengde og masserer det på nakken og templene hver kveld før jeg sover, og det hjelper meg å slappe av og ha en god natts søvn.

Det har blitt mitt rituale nå. Den har en sterk minty duft, minner meg om polo mints (minten med hullet) 😛 at jeg var avhengig av på høyskole dager. Etter å ha brukt produktet, knuser jeg hendene mine rundt nesen og puster dypt, gjør duften bare meg til å føle meg fredelig og tar bort alt trykket fra hodet mitt. Jeg elsker hvordan det gir en kjølende og prikkende følelse på huden, det føles veldig beroligende og jeg kan føle at musklene løsner meg opp. Jeg tar det til mitt arbeid, og jeg bruker det når jeg føler meg belastet eller engstelig, det hjelper egentlig med å lette stresset mitt.

Jeg får hyppig hodepine og muskelsmerter, og jeg vil ikke si at ved hjelp av dette fullstendig behandler min smerte, men det sørger definitivt for mine symptomer og smelter bort spenningen i musklene mine. Selv hubby liker dette produktet. Etter hektiske dager på jobben og tilbringe timer foran datamaskinen, trenger han virkelig noe å roe nervene sine, så jeg masserer dette på nakken, templene og øredobber, og han sier at dette får ham til å føle seg bedre og løsne seg. Bare husk å ikke bruke det for nær øynene, menthol vil forlate deg tåkete øye.

Pros av Origins Sensory Therapy Sinnesro på Spot Relief:

  • Slapper av musklene.
  • Avlaster spenning.
  • Lindrer mindre vondt.
  • Gir kjølefølelse.
  • Mint duft er veldig beroligende.
  • Rimelig.
  • Praktisk emballasje.

Ulemper ved Origins Sensory Therapy Sinnesro på Spot Relief:

  • Jeg har ingenting å legge til her.

IMBB Rating:

5/5

Origins fikk det riktig igjen! Hvis du elsker aromaterapi, så ta tak i denne. Det er en mentol- og eukalyptusoljearomaterapi i en flaske for deg. Origins Peace of Mind On-The -Spot Relief skal være et permanent tillegg til min stash. Jeg skal gå tilbake og kjøpe dette til min søster som lider av migrene; Det vil definitivt hjelpe henne å avtale bedre med smerten.

Opprinnelser Mega-Mushroom Skin Relief Beroligende ansikts creme Origins Drink Up Intensive Overnight Mask Opprinnelser GinZing Forfriskende Øyekrem Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask Origins kontrollerer og balanserer skum ansiktsvask Dr. Andrew Weil for Origins Mega Mushroom Skin Relief Lotion Vaselin Lip Therapy - Rosy Lips Lotus Herbals Lip Therapy Chocolate Palmer Olive Oil Formula Gro Therapy Crabtree og Evelyn Iris håndterapi Dagens antrekk: Fred i sinnet Dermalogica Clean Start Hit the Spot Neutrogena Rapid Clear Acne Eliminerende Spot Gel L'Oreal White Perfekt Laser Anti-Spot Brightening Essence Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief Aveeno Skin Relief Moisturizing Lotion Kiehls Eucalyptus Lip Relief Balm Bath and Body Works Aromaterapi Stress Relief Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 27 2020