Bourjois Bio-Detox Foundation

Hei damer

I dag vurderer jeg et fundament som jeg kjøpte nylig på salg. Jeg er ikke så mye av en grunnleggende person som jeg bor på tonede fuktighetskrem, men for noen spesielle anledninger, jeg definitivt liker noe som gir meg et polert utseende og medium dekning. Dette fundamentet har noen veldig dårlige og noen veldig gode anmeldelser på nettet, så la oss se hvilken side vi er på: P

Pris: Rs. 1225 for 30 ml, men jeg fikk den til salgs: D

ingredienser: Aqua, Camelia Sinesis Leaf Vann, Dicaprylyl Karbonat, Kyprisk / Capritt Triglyserid, Silca, Glyserin, Alkohol, Octyldodekanol, Simmondsia Chinesis Frøolje, Glycerylstearat, Lauryl Laurat, Oryza Sativa Hullpulver, Polyglyseryl-2 Dipolyhydroksystearat, Hordeum Vulgare Ekstrakt, Natrium Stearoyl Glutamae, Mikrokrystallinsk Cellulose, Benzylalkohol, Glycerylkaprylat, Xantangummi, Parfum, Cellulose Gum, Sitronsyre, Tocopherol, Glycine Sojaolje, Dehydroacetic Adic, Kaliumhydroksid, Natriumbenzoat, Natriumfytat, Kaliumsorbat, Benzylsalisylat, Kamille Sinesis Leaf Extract , Dextrin, Moringa Petrygosperma Seed Extract, Limonene.

Produktbeskrivelse: Dette fundamentet virker perfekt ut i huden, minimerer porenees utseende og skjuler mangler. Beriket med klorofyll fra planter som bringer oksygen og filtre forurensning, det etterlater huden ren og frisk. Formelen smelter på huden for en maskeffekt.

Og ... Det er bra for huden din! • Ikke-porøs blokkering, oljefri formel • Anti-glans, naturlig rispulver • Dermatologisk testet

Ecocert sertifisert

• 98,8% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse • 21,9% av de totale ingrediensene er fra Organic Farming • Økologisk økologisk kosmetikk sertifisert av ECOCERT Grønt liv i henhold til ECOCERT-standardene som er tilgjengelige på denne nettsiden ("http://www.ecocert.com/cosmetique-ecologique-et-biologique").

Min erfaring med Bourjois Bio-Detox Foundation:

Jeg plukket opp skyggen beige Clair fra Bio-Detox-linjen. Nyansene som er tilgjengelige i dette fundamentet er 51 vanilje Clair, 52 vanilje, 53 beige Clair, 55 beige fonce, 56 hale Clair og 57 hale. Først, la meg fortelle deg hva som tiltrukket meg til dette fundamentet. Naturligvis de 97% naturlige ingrediensene: D. Vi alle elsker alt som gjør oss til å føle oss mer naturlige og inneholder minst mulig mengde skadelige kjemikalier. Denne grunnlaget hevder å avgifte huden og filtrere all forurensning, glem om påstandene er sanne, men bare tanken på et fundament som avgifter huden gjør meg glad, min hudtype er litt tørr om vinteren og kombinasjon på sommeren.

Da jeg først søkte dette fundamentet, fikk det min hud til å føles litt elastisk og tørr. Dekningen var middels som er det jeg trenger og finishen var veldig naturlig, men det føltes litt tørt. Neste gang jeg prøvde dette fundamentet på et pent fuktet ansikt og voila !! Det ga den mest naturlige overflaten som ikke skrek høyt som "Ja, jeg legger grunnlaget på ansiktet mitt"! Målet var litt streaky for den første halvannen en time med søknad, men så avgjort til en veldig naturlig "min hud, men bedre" slags finish. Dette fundamentet inneholder ikke silikon, så det er litt tøft å blande, men hvis du bruker en fin fuktighetskrem før du bruker den så er det ikke noe problem. Oppholdsstyrken er fantastisk som den forblir for hele dagen på meg i et ak-miljø, men kan være litt mindre hvis du tilbringer mer tid utendørs.

Også, jeg har prøvd å bruke dette fundamentet som et tonet fuktighetskrem blandet med min vanlige fuktighetskrem, og den gir den perfekte, dystre huden som jeg elsker om vinteren. Alt i alt, et flott kjøp for kombinasjon til oljede skinnete jenter og for tørr hud, jeg tror det er langt bedre grunnlag, men hvis du allerede har det, vil det fungere bra hvis du blander det med litt fuktighetskrem!

Pros av Bourjois Bio-Detox Foundation:

• Først må det være at den inneholder 98% ingredienser avledet av naturlig opprinnelse. • Gir svært naturlig overflate som grunnlag og når den brukes som en tonet fuktighetskrem. • Middels dekning. • Steder hele dagen. • Veldig fin nyanse. • Krav om å avgifte hud og filterforurensning.

Ulemper med Bourjois Bio-Detox Foundation:

• Du vil hate det først ... men vær så snill å gi den en ny sjanse og et fuktet ansikt. Siden det ikke inneholder silikoner, vil det ikke blandes umiddelbart som dine vanlige grunnlag. • Ingen SPF. • Ikke så bra for tørr hud, men vil være funksjonell når det brukes med fuktighetskrem. • Tar en halv time å slå seg inn i huden for en fin finish. • Dyrt når kjøpt på full pris.

IMBB-vurdering: - 4.5 / 5 for prisen jeg fikk den til og for meg som en kombinasjon hud, men totalt 4/5.

Til slutt, hvis du får et utvalg i butikken din, prøv dette fundamentet en gang ... Jeg er sikker på at du vil like den.

Les også:

Bourjois Cendre de Rose Brune Blush Bourjois Blush Rose de Jaspe Bourjois Visage Pastel Joues Blusher - Tomette og Rose D'or Bourjois Sweet Naturel Lipstick, Blush, Nail Enamel Oppdateringer MAC Springsheen Blush Review, Fargeprøver, FOTD Clarins BB Cream Review Clinique Age Defense BB Cream med SPF 30 Review Lancome Teint Miracle Foundation Revlon ColorStay Mineral Foundation Chanel Vitalumiere Aqua Foundation Revlon PhotoReady Makeup SPF 20 Foundation Loreal True Match Foundation Clinique Foundation Review-Superfit Makeup Revlon Custom Creations Foundation med SPF 15 Streetwear Color Rich Foundation: Shade Natural

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: