Hei IMBBians,

Mange ønsker å lette hudtonen. Markedet er lastet med ulike hudbelysningsprodukter i dag. Du kan enkelt finne mange ansiktsskall, ansiktsmasker, såper etc. som hevder å lette hudtonen din. Men dessverre fungerer bare halvparten av dem. Hydrogenperoksid er en kjemikalie som er ganske rimelig og fungerer som et effektivt blekemiddel. Det er 100% trygt og vil ikke forårsake noen reaksjoner på huden. Så, la oss ta en titt på trinnene nedenfor for å finne ut hvordan du gjør blekekrem ved hjelp av hydrogenperoksid hjemme.

Ting du trenger:

• 2 og en halv skje med mel • Litt vann • 1 skje med melk • 2 skje hydrogenperoksid

Nå, la oss ta en titt på den detaljerte prosessen med å lage en blekekrem ved hjelp av hydrogenperoksid som hovedbestanddel.

Fremgangsmåte:

1. Lag en pasta ved å blande alle ovennevnte ingredienser godt. Legg til tilstrekkelig mengde vann, slik at pastaen ikke er for tykk eller for tynn.

2. Påfør masken på ansiktet med bare hender eller med en børste.

3. La det hvile på ansiktet i minst 10-15 minutter. La det tørke. Vask av med rent vann og klapp huden tørr.

Bruk og resultater:

Prøv å bruke denne hjemmelagde blekekrem minst en gang i uken. Innen 1-2 måneder vil du kunne se forskjell i hudtekstur og hudtone. Du kan også legge til noen dråper sitronsaft til blandingen. Det vil gjøre dette blekearbeidet raskere. Du kan også bruke hydrogenperoksid til å redusere eller lette dine mørke flekker over tid. Denne kremen masken vil også forhindre alder flekker og holde huden frisk og glødende.

Forsiktig ord:

Hydrogenperoksid er en syre. Prøv å holde innholdet av hydrogenperoksid virkelig, veldig lavt. Ellers kan det til og med brenne huden din.

Oxybleach Fem Saffron Fairness Creme Bleach Fordeler med hydrogenperoksid Naturens Essence Gold Bleach Hvordan Blekk Ansiktshår på riktig måte Oxy Life Aloe Vera Gel Bleach Hvordan lyse håret ditt Hvordan lage øyenskygge ved hjelp av øyenliner: Gjør det selv Hvordan lage en matt finish leppestift hjemmefra

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: