Av Vijeta Nagar

Produkt kjøpt av IMBB

Hei damer

Så dette er mitt tredje IMBB sponsede produkt. Lagret best til sist! Jeg kommer ikke til å bygge en spenning på om jeg likte det eller ikke. Jeg innrømmer at jeg er glad for at jeg valgte denne paletten, og jeg har fått et fantastisk produkt i rimelig pris. Ærlig, jeg er ikke en fan av Makeup Revolution, selv om mange mennesker er ganske imponert over det. Jeg plukket denne paletten fordi dens nyanser og navnet "Fortune Favors The Brave" tok øye med meg. Uten mye ado, la oss komme på nyanser en etter en som denne kommer til å være en veldig lang artikkel.

ingredienser:

Pris: Rs. 1950 Produktbeskrivelse: Tretti nyanser av matte, glimmer og glans, kombineres i en gylden palett for et smokende øye. Fortune er den mest allsidige, all-age, all-tone paletten ennå, fra de letteste av lysende basefarger til de mørkeste, mest dristige nyanser av marine, svart og grønt og alt i mellom.

Min erfaring med Makeup Revolution Fortune favoriserer den modige 30 Eyeshadow Palette:

Jeg hoppet nesten over hjertet når jeg åpnet paletten, det ser så nydelig ut med en beige-gylden base. Den kommer i en beige-gylden papppakke. Det er også en plastplate mellom paletten og den ytre pakningen. Plastet som brukes her er av meget god kvalitet, ingenting her er spinkel. Den lukkes med en klikk lyd, og dermed sikre.

Paletten er heller ikke for stor at du ikke kan reise med den, heller ikke den er for liten med et begrenset antall farger. Det har også en dobbeltsidig børste som ikke er til stor hjelp. Du vil bli helt overrasket av størrelsen på speilet det har. Jeg var glad for at de ikke har hugget av sidene eller gjort noe for det. Slett, stort speil er en velsignelse hvis du vil reise med paletten.

Det har ikke lyse neonfarger, ingen nyanser av røde og pinks for mye. Det er en blanding av bakte, metalliske og noen overgangsskygger. Hvis du ser, er det mer blues, greener, jordiske toner og dype purples. Alle disse fargene er ekstremt byggbare. Det anbefales at du bruker en primer under for å få de sanne fargene til å dukke opp.

La oss komme til dem en etter en (jeg prøver å være til punktet og så kort som mulig, det er 30 farger og jeg kan ikke skrive 5 sider). 1) Glimmer - mild glitrende rose gullskygge, perfekt indre hjørne eller pannebenet høydepunkt. 2) Buffer - rosa basert perfekt overgangsskygge. 3) Peachy - veldig lys rosa peachy skygge. En annen god overgangsskygge. 4) Håper - metallisk lysebrun, byggbar, super passende for indiske funksjoner. 5) Fortune - perfekt byggbar gull. 6) Skylight (bakte) - mildere versjon av kongeblå nyanse med shimmers i den. Det har gullpartikler som spenner gjennom den blå tonen. Hvis du ser pannen, får du det. 7) Transformator - veldig nær teal. Ser mat i pannen, men har en metallisk berøring til den og hans høyt byggbare igjen. 8) Midnatt Rainbow - igjen en blå, men metallisk berøring. 9) Ice Cloud - igjen en bein bein høydepunkt farge. Det er ikke pulveraktig og har en glimmer på den. 10) Colden Coins (bakte) - Ekstremt pigmentert og byggbar nyanse. Dette er mørkere enn et rent gull med brune undertoner. To nyanser av shimmers ser gjennom lys og mørkt gull. 11) Cashmere - en dyprosa, pigmentert og byggbar. 12) Tip Top - veldig lett khaki slags skygge, lite pulveraktig også. 13) Ja Vennligst - metallisk mehendi grønn skygge, pigmentert og byggbar. 14) Grønn maskin - grønn metallskygge med forskjellige undertoner i forhold til de siste. 15) Smoothie - samme grønne tone som Green Machine, litt mørkere, men mindre metallisk og mer mot matte. 16) Koffeinfiks - satinbrun, mot mat eller metallisk, pigmentert og byggbar. 17) Latte - en veldig lysebrun, perfekt for overgangsskygge. 18) Pink Diamond - lys skinnende rosa, byggbar og egnet for fester. 19) Creme - lys beige. Kan brukes til et benbenmerke. Kalkholdig. 20) Drama Queen - igjen en satinrosa farge, egnet for kveldstid. Byggbar og pigmentert. 21) Lonely Planet (bakte) - metallisk sjokoladeshake. Byggbar og pigmentert. Tips om rosa shimmers når de ses nøye. 22) Blacqua - super svart. Vær forsiktig med fall outs fra denne. 23) Mykvitt matte for benbenhøyde. Kalkholdig. 24) New World (bakte) - perfekt rose gull. Byggbar og pigmentert. 25) Favør - metallisk hvit med rosa gullskimmere. Byggbar og pigmentert. 26) Sunset Hour - metallisk røkt mandel med skygge. Byggbar og pigmentert. 27) Supergull (bakt) - en dyp brun metallskygge. Byggbar og pigmentert. 28) Vinner - bær matte skygge. Kan brukes i ytre hjørner av øynene for å gi dybde. 29) Brave - metallisk mørk brun skygge med lilla undertoner, til ytre hjørner. 30) Revolusjonen - mørk sjokoladebrun med shimmers. Byggbar og pigmentert.

Oppsummering, jeg elsket paletten. Det gir en perfekt balanse til min Morphe 35B som er alle lyse pinks og gulger.

Unødvendig å si, nesten alle farger er pigmentert og buildable.

Jeg har prøvd et smokey øye ved å bruke farger blaqua, drama queen, peachy og latte i denne paletten.

Pros av Makeup Revolution Fortune favoriserer den modige 30 øyenskygge paletten:

  • Perfekt sett med dype farger
  • buildable
  • pigmentert
  • Robust emballasje
  • rimelig
  • Blanding av bakt, metallisk og mattes
  • God overgang nyanser

Ulemper med Makeup Revolution Fortune favoriserer den modige 30 Eyeshadow Palette:

  • 2 chalky farger
  • Lite faller ut
  • Er god å bruke en primer under

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Makeup Revolution Fortune favoriserer den modige 30 øyenskygge paletten ?: Jeg vil ikke tilbakekjøp dette sikkert fordi alle pansene er anstendig størrelse og jeg vil ikke være i stand til å fullføre dem. Men jeg anbefaler dette til alle damene der ute. Dette er en av de mest rimelige palettene der ute.

Makeup Revolution London Divine Amazing Lipstick Review Makeup Revolution London Bronzed Fame Levende Baket Bronzer Review Makeup Revolution London Moon Glow Light Strobe Highlighter Review, FOTD Makeup Revolution London I Hjerte Makeup Chocolate Vice Palette Review Chambor Orosa Pearly Beige Sculpting Eyeshadow Review Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place EyeShadow Base Review MAC øyenskygge x15 varm nøytral palett gjennomgang Sephora Collection Medium Shopping Bag Makeup Palette Review ELF Bronzer Palette - Bronze Beauty Review Makeup Revolution Highlighter Palette - Highlight Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: