Deborah Extra Lip Pencil - 03

Produktbeskrivelse:

Den nyeste blyant som omslutter en nyskapende slitesterk vanntett formel. Med farge som forblir sant hele dagen, en konsistens som glir på øyeblikkelig og enkelt og en tekstur som er utrolig behagelig. Dermatologist testet.

Pris:

INR 450 (ja nå hiked til 450!

Vel som jeg sa jeg er i en seriøs leppepennfase, plukket jeg opp som et dusin av Deborah-blyantpennene, de har tre typer, en vanlig, en ekstra leppepenn og en annen kalt 24-leppe blyant. De ekstra leppepennene er Glattest og type smussmotstandsdyktig og andre er veldig vanlige.

Denne blyanten kommer i en enkel pen penis og den har en tettsittende hette, slik at tuppen ikke tørker, grunnen er at blyanten er veldig jevn og kremaktig og det kan tørke snart, fargen på applikasjonen settes ikke til en totalt smussbestandig, men det blir smussmotstandsdyktig, slik at du kan smette det snart etter påføring på leppene for å blande det med leppestiftet.

Blyanten er super duper kremaktig det glir virkelig på som smør veldig mye i motsetning til den andre som jeg prøvde. Blyanten har ikke en fin tips, men det er greit, du kan skarpe det godt og det har den plastiske kroppen, ingen tre.

Fargen er rødbrun mer som en rust brun, men på leppene ser den veldig brun ut og jeg smiter ofte med andre lette leppestifter, så ingen problemer.

Det jeg er glad for er at blyanten er kremaktig og slenger ikke eller skader leppene i det hele tatt. Fargen er også god for pigmenterte og tørre lepper også. Det varer evig, selv om det ikke blir helt flekkfast. Det hjelper leppestift å stoppe fra blødning.

Hvis du er ute etter en lett å jobbe, glatt blyant, så er dette det, men jeg er ikke fornøyd med prisen! så ta din samtale. Jeg har gjennomgått den enkle 24ore skyggen i 03 som er lettere i farge, men hardere i tekstur.

IMBB rating

4/5

Deborah Extra Lip Pencil # 02 Review Deborah Milano 5 i 1 BB Cream Deborah Milano Hi-Tech Blush 52 - Terrakotta Deborah Milano Color Copy Foundation Deborah Milano Hi-tech Blusher-Rame Deborah Dermolab Express Cleansing Water Deborah Milano 24 Ore Perfect Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: