Lakme Absolute Forever Silk Eyeliner - Blå Kosmos

Absolutt evig silke Blue Cosmos Eyeliner fra Lakme er et perfekt valg når du trenger en pause fra din vanlige svart eyeliner. Denne eyeliner vil gi en fløyelsaktig finish til øynene dine og vil sikkert få dem til å se vakker ut. Beriket med E-vitamin, vil denne smutsfrie eyeliner holde øyelokkene myke og er trygge for huden din.

Pris Rs. 410

Jeg fikk dette i bulk og elsker det til kjernen. Jeg har gjennomgått den elektriske fiolette skyggen og denne er en blåblå og har dette metalliske utseende, og i motsetning til den elektriske fiolette skyggen, har denne skyggen mer skimmer til den. Det er likevel en klassisk blå nyanse, veldig metallisk og denne typen blå vi har brukt og prøvd på et tidspunkt.

Blyanten er enveis inntrekkbar, ikke vri den opp, den vil ikke falle tilbake, tekstur er nesten som en gel, den glir så jevnt og da gir du det 30 sekunder og det setter til en flekkfast overflate, det vil ikke sprenge med mindre det er utsatt for noen oljer som om du har veldig oljede øyelokk.

Glimmeret i det gjør det litt grusomt, og jeg føler også at de andre nyansene er kremere, kan skyldes glitringen i den. Pennen glir jevnt og en linje er nok, men jeg liker å ha den i to strøk og det setter snart etter det. Fargen er ganske lys, så legg litt svart som en mascara.

Fargen varer veldig lang tid som 5 pluss timer, hvoretter den overfører litt på øvre lokk, men for meg er dette ganske lang. De andre nyanser er lite kremere og varer lengre IMO, men for denne prisen er det uslåelig og det er veldig jevnt å bruke. Prøv dem, og jeg vil snart gå gjennom de to andre nyanser.

IMBB-vurdering:

4.5/5

Lakme Absolute Forever Silk Eyeliner Earth Line Review MAC Cosmo Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Lakme Nine To Five Forever Silk Eyeliner Bilder, stikkord Lakme Forever Silk Eyeliner Gypsy Green Review, EOTD Makeup Shopping: Lakme, Maybelline, Colorbar, Givenchy Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner Review Lakme Eyeconic Kajal Review Coloressence Supreme Eyeliner i brun

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: