Everyuth Naturals 3-i-1 Neem Face Pack

Hei sminkeavhengige,

I dag skal jeg vurdere en Neem face pack fra Everyuth. Få år siden hadde jeg brukt en neem-pakke fra Himalaya og elsket effektene det ga meg. Det var ganske godt egnet for min akne utsatt hud, men den stikkende følelsen det fulgte med var for mye, jeg måtte stå foran klimaanlegget for å komme forbi den følelsen hver gang jeg påførte det. Så jeg hentet denne fra Everyuth denne gangen. Blandingen av gurkemeie og neem tiltrak meg mot den. La oss se hvordan det virket for huden min.

Pris: Rs 40 for 30 gram

Hva sier Everyuth om det?

Din hud er utsatt for harde miljøelementer på så mange måter, noe som resulterer i hudproblemer som for mye oljesekretjoner, utbrudd og blemmer som lar huden din bli sløv. Her er en løsning for å takle alle de 3 problemene samtidig. Presentere nye Everyuth Naturals 3-i-1 Neem Face Pack med Neem ekstrakt, gurkemeie og nano multi-vita. Neem og gurkemeie kjent for deres antibakterielle egenskaper, bidrar til å kontrollere hudutbrudd, mens nano multi vita bidrar til å regulere sebumsekresjonen og dermed kontrollere overflødig olje og gi næring. Nå skjem bort huden din med sunn pleie for å få sunnere, problemfri og glødende hud.

Veibeskrivelse: Rengjør ansiktet, klapp huden tørt. Påfør ansiktspakken jevnt på ansikt og nakke. La det tørke i ca. 15 minutter og vask det av.

Forsiktighet: Mens pakken renser huden din, kan de aktive naturlige ingrediensene forårsake en kort prikkende følelse. Unngå kontakt med øyne og munn.

Jeg tar på Everyuth Naturals 3-i-1 Neem Face Pack:

Før jeg begynte, la meg bekjenne at jeg ikke er sikker på om dette produktet er en ny lansering, jeg er litt forvirret da den har tagget av den nye lanseringen, men produksjonsdatoen viser september 2013. Allikevel fikk jeg dette fordi det ikke er mange neem packs tilgjengelig på markedet så øyeblikket jeg så dette på apoteket jeg plukket opp det. Denne ansiktspakken inneholder i utgangspunktet Neem-ekstrakter og gurkemeie som begge er veldig gode for fet og akne-utsatt hud.

Denne pakken kommer i et påfuglblått og grønt fargerør som ser pent ut og er godt å bære som det kommer i en perfekt reise størrelse. Det er enda mindre enn håndflaten min, så det passer også inn i våre vanlige slyngvesker. Hetten er blå i farge og har normal vendingsåpning, røret har et lite hull som gir ut en liten mengde om gangen. En myntstørrelse er nødvendig for en applikasjon, så jeg tror at denne røret vil gi meg rundt 9-10 bruksområder som er bra til en pris den kommer inn. Ansiktspakken kommer i en lys blåaktig grønn farge og har noen mini granuler i den som er ikke så harde og de var faktisk veldig milde mot huden. Tekstur er tykk, men spre seg lett på ansikt og nakke også. Men på grunn av tykkelsen tar det tid å søke etter, siden vi må ta produktet igjen og igjen. Duften er en frisk lemony en som lukter akkurat som liril såper eller noen andre sitron såper for eksempel. Duften er ikke så naturlig, men er en parfymert. De har nevnt at det kan forårsake en kort prikkende følelse, og det gjorde på ansiktet mitt, det stikket mye på ansiktet som noen andre neem-pakker fordi de sier at det renser huden din. Det tørket opp som 7-8 minutter helt, men jeg holdt det i 20 minutter og deretter vasket det av. Nå hvis du legger på et tykt lag enn det vil være veldig hardt for huden mens du fjerner det fordi det tykke laget tar deg tid til å komme av, må du alltid bruke et veldig tynt lag slik at det lett kan vaskes. Det gjorde huden min tørr etter bruk, så jeg tror dette ikke passer for vintre i det hele tatt, men gjorde det mykt etter som 15 minutter og det så rent og friskt og du kan overvinne sløvhet i ansiktet, men det var ingen stor glød på ansiktet mitt og ingen lysstyrke også. I stedet gav Himalaya en alt som dette ikke gjorde, så min preferanse ville være det sikkert.

Pros av Everyuth Naturals 3-i-1 Neem Face Pack:

-En reisestørrelse så bra å bære rundt -Super rimelig og til tross for at prisen er så lav de har holdt emballasjen ganske attraktiv i påfuglblå og grønn -Contains neem ekstrakt, gurkemeie og nano multi-vita som er veldig bra for fet og akne utsatt hud -Hvis et lite hull så overskytende produkt ikke kommer ut og en mynt størrelse beløpet er behov av gangen -Konsistensen er veldig lett å spre og er tykk nok til å være der i ansiktet uten å dryppe -Doffet er en frisk lemoni en og lukter litt citronsåpe f.eks. Liril -Det tørket opp ganske raskt, så det vil ikke kaste bort mye tid -Har små perler som kan saksøkes for peeling på tidspunktet for vasking av pakken -Det gjorde huden min myk og fikk den til å se frisk ut, og hver gang jeg bruker den, reduseres kimstørrelsen den aller neste dagen

Cons av Everyuth Naturals 3-i-1 Neem Face Pack:

- Ikke gjør huden min som glødende som faktisk gurkemeie ville og effekten ganske mye varte bare for en dag -Som du kan lese advarselserklæringen ovenfor, var det det jeg opplevde; en kort prikkende og stikkende følelse som var avslappet bare etter at det var klimaanlegg foran meg -Med huden min, litt tørre og tørre, skinnede folk burde helt unngå det i alle årstider, ikke bare vinter -Fjerningsdelen vil være hard hvis et tykt lag av masken påføres som det tar tid å komme seg av

Vil jeg tilbakekjøp / anbefale det?

Nei, jeg ville ikke få det igjen fordi jeg likte Himalaya en bedre enn dette, da det var mer eksfolierende og gjorde ansiktet mitt rettferdig rettferdig, og hvis jeg i det hele tatt ønsker å få en reisestørrelse, vil jeg ikke velge denne andre. Jeg vil egentlig ikke anbefale det som effektene varte bare for en dag mens resultatene fra Himalaya varer ganske lengre, så hvis du er interessert i å få en neem en, så få Himalaya.

Vurdering: 3.5/5

Everyuth Natural Walnut Facial Scrub Everyuth Home Facial Rose Face Pack Everyuth Naturals Cream Face Wash Everyuth Clear Skin Complexion Mask Everyuth Fairness Face Wash Everyuth Naturals Rensende Neem Face Wash Orange Peel Off Face Mask gjennomgang-Everyuth Natural Golden Glow, Lala Peel Powder Everyuth Naturals Neem Face Wash Everyuth Natural Agurk Face Pack EverYuth Naturals Sitron Face Wash EverYuth Naturals Skin Balance Face Wash Everyuth Naturals Fruit Face Wash Everyuth Fairness Face Wash Himalaya mild ansiktskrem Neutrogena Synlig Clear Pink Grapefruit Cream Wash Ren og klar rettferdighet ansiktsvask Damens hvite skjønnhet Daglig Spotless Lightening Cream & Facial Foam Nivea Daily Essentials Gentle Cream Wash Damens Daily Face Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: