Legerens Formula Happy Booster Glow & Mood Boosting Blush in Warm

Hei folkens!

Kosmetikk lover ofte å få oss til å se penere ut, men sjelden følger man med det løftet om å gjøre humøret ditt bedre. Er en rødme svaret på å smelte bort stress og jage bort vinterblå? Legerens formel mener det! I dag vurderer jeg et produkt som gjør noen ganske store krav. Gir en sveipe av denne rødmen en trengte økning for ikke bare kinnene mine, men også mitt hjerte? Les videre for å finne ut ...

Produktbakgrunn og beskrivelse

Leger Formel er et populært amerikansk drogbutikk makeup-merke. I 2012 ble merket kjøpt av Markwins International. Selskapet eier flere andre kosmetiske merker, blant annet: The Color Workshop, Black Radiance, The Color Institute, og den vilt populære Wet 'n' Wild. Leger Formel markedsføres som mer hudvennlig enn andre apotek merker. Siden merkets begynnelse, i 1937, har de vært viet til å lage høykvalitets- og hypoallergene produkter.

Blush er beskrevet som et "ultra-mykt og blendbart rødpudder [som] har en frisk og levende blanding av rødme toner infused med en pute av farge for å skape en sunn glød." Pretty standard krav på en rødme, ikke sant? I tillegg gir de "multi-reflekterende perlene en myk iridescens for å markere, kontur, og legge stråling til kinnene." Fortsatt ganske vanlig. Men her er showet som hevder at rødmen er "infundert med vår Happy Boost Blend, med Happy Skin and Euphoryl, naturlige planteekstrakter som har vist seg å fremme en følelse av lykke ved å etterligne effekten av endorfiner og å beskytte huden mot miljø stress. "OK Og hvis de kjemikaliene ikke sparker inn, kan du stole på "den søte duften av Violet for å gi en følelse av glede hver gang du søker."

Pris

$ 11,99 for 7g

Min erfaring Glad Booster Glow & Mood Boosting Blush in Warm

Det er umulig å gå av legeens Formula-skjerm og ikke stoppe og stirre på sine produkter. Deres varemerke er deres store emballasje for alt fra deres rødme til deres mascaraer. Ta nå det og legg til preget hjerter til bildet; det er et produkt ingen sminke junkie kan passere opp. Jeg kjøpte rødmen av to grunner. Den første er selvfølgelig cuteness-faktoren. Den andre var å se om det virkelig virkelig etterligner effekten av endorfiner og øker stemningen min. Nå, endorfiner, sett veldig enkelt, er stressbusting og smerter lindrende kjemikalier kroppen din produserer når du blant annet trener. Alt humøret løfter fordelene med trening uten å løfte en finger? Det var ingen vei jeg skulle hjem uten denne rødmen.

Jeg eier rødmen i to nyanser, Rose, en veldig pen rosa og varm, en rosa koral. Pulveret er veldig finmalt og smøraktig glatt til berøring. Blushen er ikke den samme skyggen over alt; Noen hjerter er dypere enn andre. Fingerprøver viser den mørkeste skyggen, den dype oransje og den letteste skyggen, en blek glans. Den rosa korallskyggen du ser i fargeprøven, er effekten av å svirle en børste over hele pannen før påføring. De forskjellige farger blandes feilfritt, og sluttproduktet ser ut jevnt og jevnt. Jeg liker virkelig hvordan rødmen er pakket, fordi den lar deg velge om du vil ha en myk glød eller en all-out korall-rosa kinn. Blushen er ganske pigmentert. Lest vi forveksle pigmentering med hvor mørkt en produktfarge er, synes jeg det er best å si at fargepengene er gode. Det du ser i pannen, er hva du får med denne rødmen.

Skyggen Varm er flott for de fleste desi hudfarger. Det gir virkelig huden en fin, sunn glød. Det er veldig smigrende på min varme, brunbrune hud (NC40, for referanse). Jeg elsker å ha det på dagtid med enkel øye sminke og en rosa / naken leppestift. Fordi pulveret er så fint, ser ikke shimmeren seg ut faktisk er det knapt merkbart. Produktet fungerer godt med tyngre kveldsmakeup også. Dekningen er buildable, så hvis jeg vil ha mer fremtredende kinn sminke for kvelden, tar det bare et par flere swipes.

Denne rødmen har ikke lang slitasje. Det varer i ca 4-5 timer på meg, før jeg må bruke på nytt. Som et resultat, kommer jeg ikke vanligvis til det på dager jeg vet at jeg ikke kan snike i noen touch-ups.Børsten er en total og fullstendig sløsing med plast og plass. Det er grovt og irriterer huden. Påføring av rødmen med det resulterer i et strykt program, som du kan se i venstre sving. Det ser søt ut, men det er det. Når det gjelder funksjonalitet, tror jeg jeg ville bedre bruke produktet med fingrene mine.

Og til slutt det øyeblikket du har ventet på! Min unnskyldninger på forhånd, for anti-climactic ending. Jeg skulle ønske jeg kunne si at bruk av denne rødmen får meg til å føle meg helt ekstatisk og over hele verden. Men det ville være en løgn. Den "fiolette" lukten minner om duftstoffer som jeg brukte som barn. Og sikkert, de minner som er forbundet med duften, kombinert med den søte emballasjen, får meg til å smile, men det gjør meg ikke til å bryte inn i en lykkelig dans.Jeg tror produktet er ganske bra av seg selv og trenger ikke humørsvingende gimmick for å øke salget. Jeg må imidlertid legge til at på grunn av den vakre skyggen og måten det bringer en glød ut av huden min, er det en glede å bruke denne rødmen. Det får meg til å føle seg vakrere. Og gjør det ikke hver jente lykkelig?

Fordeler av legens formel lykkelig booster glød og humør øker rødme i varme:

- Nydelig nyanse som smetter mest hudfarger. - Søt emballasje. - Byggbar dekning, blander lett. - Kan skape tilpassede nyanser. - Uten parabener -Perfect nyanse for vår og sommer.

Ulemper ved legeens Formula Happy Booster Glow & Mood Boosting Blush in Warm

- Gimmicky markedsføring - Useless pensel

IMBB Rating

4.5/5

Leger Formula Plump Palette Plumping Lip Color - Mauves Leger Formel Våt / Tørr Øyeskygge - Bakt Havremel Leger Formula Eye Booster 2-i-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum Clinique Happy Heart Parfyme Leger Formel Lykkelig Booster Glød og Mood Boosting Blush - Rose Oriflame Gloss Booster Maybelline Clear Glow All In One Fairness Kompaktpulver ELF Studio Blush i Gotta Glow Dammer Gold Radiance Boosting Cleansing Mousse L'Oreal Paris Konsentrert Lash Boosting Serum MAC Springsheen Blush Review, Fargeprøver, FOTD Avon Smooth Mineral Blush i Perfect Plum Street Wear Mineral Blush Rose Swirl

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: