Estee Lauder - CyberWhite Brilliant Cells Full Spectrum UV Protector SPF 50 PA +++

For noen måneder siden, om sommeren, nevnte jeg på IMBB at jeg var på utkikk etter en god solkrem - jeg prøvde og testet 4 produkter i dette spekteret, men savnet meg på å dele anmeldelser online. Jeg vil gjøre å dele anmeldelser på disse en etter en. Det er bra at jeg vurderer det nå, fordi jeg har fordelen av å ha brukt disse på somre og vintre - dekker endring i vær og hud selv.

Jeg er fortsatt ikke så komfortabel med hudpleie vurderinger, så vær med meg og gjør tilbakemelding gjennom kommentarer! Det første solbeskyttelsesproduktet jeg vurderer for deg, er Estee Lauder - CyberWhite Brilliant Cells Full Spectrum UV Protector SPF 50 PA

Produktdetaljer (Fra Nettstedet):

• Denne gjennombruddsformelen med UVA / UVB beskyttelse og antioksidanter på høyt nivå, er lett, ekstra forsiktig og hurtigabsorberende. • Lyser skintone øyeblikkelig. • Skaper en jevn, matt base for sminke å glide på. CYBERWHITE HD SKINCARE Forstørr hudens klarhet som aldri før. Vårt første lysstyringssystem med HD-90 Technology har en naturlig avledet ingrediens, så kraftig det krever lysstyrke til en ny dimensjon. CyberWhite HD-systemet bidrar til å eliminere sløvhet fra dypt i hudens overflate og bidrar dramatisk til å lyse ut mørke flekker med uovertruffen kraft.

HVORDAN DU BRUKER UV PROTECTOR SPF 50

Påfør AM som et siste skritt i hudpleieregimet.

Fra esken:

Til slutt tilfredsstille din søken etter å lyse mørke flekker og avsløre hudens indre lys. Fra verdensberømte hudpleie laboratorier av Estee Lauder Research kommer Full spektrum Brightening. Å adressere de mange årsakene til den generelle hudens sløyfe mens du lyser opp alle store mørke flekker, skaper et kraftig synergistisk system som hjelper til med å avdekke friske, lysere celler fra huden som ser opp fra innsiden.

• Denne super UVA / UVB-beskyttelsen på høyt nivå bidrar til å sikre en lysere og mer feilfri fremtid for huden din. • Styrket med antioksidanter og beroligende antiirriterende stoffer. • Lyser straks mens du lager en glatt base for sminke å glide på. • Dermatolog og øyelege testet. Non-acnegenic. • Spesielt laget for og testes på asiatisk hud i Asia.

Pris:

INR 1950 for 30 ml

emballasje:

Produktet kommer i en blekblå [lastic tube med en sølv cap. Det er et vanlig, ikke-pumpe rør med et lite hull for å sikre at man kan kontrollere at det løpende væsken kommer ut. Flasken kommer pakket i en matchende lyseblå papkasse. Begge er behagelige for øyet. Med et lite 30 ml rør (den eneste størrelsen dette kommer inn), er produktet reisevennlig.

Min erfaring med Estee Lauder - CyberWhite Brilliant Cells Full Spectrum UV Protector SPF 50 PA +++

Dette er et typisk produkt for det rettferdige-fanatiske asiatiske markedet. Selskapet har lagt ned en rekke krav fra, det lyser huden, reduserer flekker, ikke-acnegenic, ikke-irriterende, raskt absorberende, etc, etc, etc ... Dette er høye krav. Lever produktet opp til dem? La oss finne ut. Først, min hudtype - jeg er en 36 år gammel (jeg kladde "gammel" ute - hvorfor skrive noe som ikke er sant!) Kvinne med fet, sensitiv, akne-utsatt hud. Hud er fet i sommer og kombinasjon om vinteren. Den plukket dette produktet i mitt søk etter en god solkrem i stedet for noe å bleke eller lysere ansiktet. Så jeg vil adressere påstandene fra selskapet individuelt.

Som solkrem-Det er et fullt spektrum (som ikke dekker de fleste som "bredspektret", men dekker egentlig alle) UV-beskytter med SPF 50 PA +++. Tilstrekkelig solbeskyttelse og fullstendig beskyttelse mot UVA og UVB stråler! Flott!

Den er vannbasert, så ekstremt lett, absorberer raskt og forsvinner bare i huden. Ingen hvit fat, ingen greasiness. Dette må være det beste jeg har sett i solskjermbeskyttelse. Stiftelsen fortsetter som en drøm. Pls notat, det fungerer ikke som en primer - det øker ikke levetiden til fundamentet ditt, men gir en jevnere base.

Siden det er vannbasert, føler jeg at det må fylles på igjen, siden det ikke kommer til å svette. På sommeren pleier jeg å bruke den alene - som en fuktighetskrem med solkrem. Om vinteren føler jeg behovet for en lys fuktighetskrem å gå under dette, da det er for lett å gi tilstrekkelig miniaturisering til de tørre områdene.

Brightening Action / Spot Correction - Ærlig, jeg er ikke inn i rettferdighetsspillet, men jeg har akne merker og blemishes å vil teste dette ut. I den tiden jeg brukte dette produktet, følte jeg at det minsker flekkene og gjør ansiktet lysere og tok bort dullness. Imidlertid vil jeg ikke si at lysstyrken er øyeblikkelig. Det er mer en effekt enn vanlig bruk. Forsvarte mine mørke flekker / blemishes - egentlig ikke. De nye virket lettere og bleknet. Men hadde liten innvirkning på de gamle.

For å oppsummere dette for deg -

Pros av Estee Lauder - CyberWhite Brilliant Cells Full Spectrum UV Protector SPF 50 PA +++:

1. Ekstremt lett 2. Absorberer umiddelbart 3. Ingen hvit fat i det hele tatt 4. Ingen tegn på greasiness - ikke når du søker, eller senere 5. SPF 50 PA +++ - Full spektrum UV beskyttelse 6. Ansiktet virker lysere (ikke-kjedelig) over fortsatt bruk. 7. Friske merker / mørke flekker virker lettere 8.Ikke bryte meg ut

Ulemper av Estee Lauder - CyberWhite Brilliant Cells Full Spectrum UV Protector SPF 50 PA +++:

1. Fungerte ikke på eldre blemmer / flekker

IMBB Rating:

Som et overordnet produkt 4,5 / 5 Som solkrem - 6/5

Siden min grunn til å kjøpe dette var for solbeskyttelse, er dette HG-materiale for meg. Det faktum at det fungerer på mørke flekker er bare en ekstra bonus.

Vil jeg tilbakekjøp Estee Lauder CyberWhite Brilliant Cells Full Spectrum UV Protector SPF 50 PA +++?

Absolutt. Jeg vil fortsatt fortsette å prøve andre solskjermbilder, men dette vil forbli en stift i posen min.

Ayur Solbeskyttelse + Fairness SPF 30 + EverYuth Face Pack Nivea Sun Moisturizing Immediate Sun Protection Biotique Sun Protection SPF 75 Bath and Body Works Sweet Pea Body Lotion Bath & Body Works Twilight Woods Body Lotion Vaselin Sunn Hvit Kropp Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 21 2020