Deborah Milano 24 Ore Wet & Dry Eyeshadow - 13 Black

Hiiiii til alle mine vakre venner !!

Hvordan har du hatt det? Jeg er sikker, veldig bra. Alt på grunn av de fantastiske Giveaways på IMBB i år. Det har vært fantastisk å være en vinner av en vakker gave i begynnelsen av året, og jeg takker med vennlig hilsen IMBB og Zariin for det.

Kommer til dagens gjennomgang, er det en annen Deborah Milano 24 Ore Wet & Dry Eyeshadow i skyggen 13 - Black. Jeg hadde vært på jakt etter en matt, svart øyenskygge i lang tid. Men den som hevdet å være svart var enten grå eller sølv med glitter eller prisen var langt utover rekkevidden til studentens lommepenger. Så kom jeg over dette på nettet. Siden jeg allerede har brukt denne øyeskyggen i aprikos, som er en nøytral nyanse, og som jeg elsker, gikk jeg videre og bestilte den. Les videre for å finne ut hvordan det gikk på min rotomåler.

emballasje:

Deborah Milano 24Ore Wet & Dry Eyeshadow - 13 Black kommer i et trekantet plasthus med et gjennomsiktig deksel (ikke speil). Applikatoren er ubrukelig. Du kan kaste den bort og du vet ikke forskjellen. 😛 Selve skyggen er svart matte, uten glitter overhodet. Det kommer til en pris av Rs. 395 / - med en holdbarhet på 3 år. Jeg fikk det på nettet for Rs. 356 (Lykken min). Sjekk ut bildene nedenfor for mer informasjon.

Min erfaring med Deborah Milano 24 Ore Wet & Dry Eyeshadow - 13 Black

Skyggen som jeg har, er 13 - Svart, og som jeg har sagt tidligere, er det en perfekt matt svart, uten glitter. Det kan lett bli brukt for en dag med en myk smokey look, med en naken lippy, og du vil ha hoder som setter på kort tid. 😉: * Som den tidligere nyansen som jeg hadde vurdert, er teksten til denne også kremaktig og fløyelsaktig, og det kan lett påføres og blandes med et godt øye børste. Som du vet, spiller sminkeutstyret du spiller også en viktig rolle i å bringe ut det beste eller verste av produktet. Bare, stram linje og skissere øynene dine med din favorittsvarte kohl etter å ha søkt og blande denne øyenskyggen og se! Du har en super rask chick og sexy smokey øye!

Fargen når den bæres tørr, er en lysere nyanse av svart, men jeg elsker den intense svarte det blir til når det blir slitt vått. Også oppholdskraften er mye bedre når den er slitt våt. Det vil bli godt på øyelokkene også, bedre enn når det bæres tørt. Du kan øke eller redusere fargen i henhold til intensiteten av det du foretrekker, det er byggbart. Men gjør det så raskt, fordi det ikke setter seg i gang. Det er flekkfast, bare litt flekker og fading. Jeg har oljede lokk, og det ble på min lokk som for alltid. Det er vanntett, så ta det bare ut med en oljebasert sminkefjerner. Ikke engang rensende melk. Men jeg antar det er saken med de fleste svarte øyenskygger. Selv om du fjerner helt, blir noen spor igjen på grunn av mørk intensitet i skyggen.

Et ord med forsiktighet her, selv om din svarte øyenskygge er flekkbestandig og vanntett, må du være litt mer forsiktig mens du har på deg dem enn du har mens du har på deg andre nyanser. Dette er slik, fordi de andre nyanser, selv om de smuger litt, er trygge å leke med. Men hvis en svart øyenskygge knuser opp i en grad på 10%, kan det være en sminkekatastrofe. Dette gjelder for de fleste av svarte øyenskygger. Du kan se hvor intens fargen er når den er slitt våt. Jeg bare elsker det!!

Oppsummering:

Fordeler av Deborah Milano 24 Ore Våt og tørr øyenskygge - 13 Svart:

  • En intens svart matt skygge. Perfekt svart.
  • Utmerket oppholdskraft.
  • Flammesikker.
  • Vanntett.
  • Rimelig.
  • Lett tilgjengelig online.

Ulemper med Deborah Milano 24 Ore Våt og tørr øyenskygge - 13 Svart:

  • Ingen speil.
  • Applikatoren er ubrukelig.

IMBB Rating:

Deborah Milano 24Or våt og tørr øyenskygge 13 - Svarte priser på ratometeret mitt, en kikkert 4.5 / 5 * happydance * Ja. Jeg vil anbefale. Hvis du vil ha en matt svart øyeskygge, gå for det, vil du ikke bli skuffet.

Sist, men ikke minst, med en biiiiiiiiiiiig takk til IMBB og Zariin, her er min gavefri gave * happydance *

Håper du alle fant anmeldelsen min nyttig. Til neste gang, farvel og elsker dere alle. : *: *: *

Deborah Milano 24 Ore Perfect Concealer Deborah Milano 24 Ore Eye Pencil Shade 251 Black Deborah Milano Rosetto 24Ore Power Lipstick # 03 Deborah Milano 24 Ore Perfect Foundation Deborah Milano 24ORE Power Extreme Langvarig leppestift - 07

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: