Hola, Hvordan behandler varmen alle? Jeg er endelig hjemme, ikke mer college i to måneder. Også, det er ikke varmt hjemme igjen. Været er hyggelig og det regner også. Nå når jeg er her, kan jeg ta vare på meg selv med god mat og mange hjemmelagde pakker. Jeg har også vokst håret mitt. Den når midt bak. Så nå har jeg tenkt å få en frisyre. Haircut avhenger mye på kroppstypen. Tatt i betraktning hvordan håret vil virke i forhold til kroppen er viktig for å oppnå det beste generelle utseende. Her er noen doser og don'ts etter kroppstypen.

Kroppstype: Slim og Straight

Dos: Målet er å legge til noen kurver og kropp hvor du kan. Bølget hår med middels lengde ser best ut på denne kroppstypen. Dette legger til en feminin stil i kroppen. Long bangs, lag og vinkler også flatter slik kroppstype det beste.

don'ts: Pass på ikke å gå for stor, eller det vil se uforholdsmessig ut. Unngå også for lenge, for tynt eller for slankt hår som det understreker tynnheten din. For kort eller spikket hår kan også se maskulin på en guttaktig figur.

Kroppstype: Kurv og Full

Dos: Gå for en lagdelt, middels lengde kutt. Et vinklet utseende vil camouflere noen ekstra pund. Prøv side deler og smell for et mykt, komplementært utseende å smigre dine kurver.

don'ts: Hold deg unna håret som er for kort og nær hodet og også motsatt - for langt og fullt. Rundformede stiler er heller ikke egnet for denne kroppstypen.

Kroppstype: Liten

Dos: Hold håret løs, glatt og pent for et profesjonelt, elegant utseende. Prøv mellom til korte hårlengder med lag, vinkler og litt høyde på toppen av hodet.

don'ts: For kort vil få hodet til å se for lite ut og for lenge vil overmåte figuren din. Unngå også fletninger og høye ponytails.

Kroppstype: Tall og Atletisk

Dos: Eksperimentere med frisyrer basert på hårtekstur og ansiktsform. Kroppstypen din fungerer best med de fleste frisyrer.

don'ts: Flatter din figur med myke, feminine stiler med litt lengde og bare bølge; Hold den høye hestehale på treningsstudioet.

Dos og Don'ts for en Tiger Safari Dos and Don'ts of Sweat Proof Beauty Routine Daglig hudpleie vaner - Dos og Don'ts Dos and Don'ts of Strobing 9 hemmeligheter for å velge riktig parfyme Hvordan velge det beste ansiktsglasset for dine hudproblemer Hvilken frisyre passer deg i henhold til Zodiac Sign? Ulike frisyrer å prøve med sarees 5 Ikoniske Bollywood frisyre opplæringsprogrammer med BBLUNT Stripes Fashion - Style Guide i henhold til kroppen din Bildekilde: 2, 3, 4, 5

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: