IMBB Sponset

Hei alle sammen!

BaByliss har mange interessante produkter, og de synes å ha mange års erfaring med produktutvikling. Jeg ønsket å prøve retten som er designet spesielt for krusete, krøllete hår.

Pris: 100€

Produktbeskrivelse:

Du har allerede prøvd alt, men du kan ikke få håret ditt tamed? Dette er spesielt vanskelig med naturlig tykt, krøllet eller skadet hår.

Løsningen kommer fra BaByliss: Med hårstrålen iPro 230 Steam blir håret 4x glattere og holder seg 2 ganger lengre sammenlignet med vanlige hårfargere.

En integrert vanntank kan enkelt fylles med vann og oljefrie pleiemidler, dampintensiteten er variabel. Under utjevningsprosessen vil håret ditt få firefoldspleie: Ultra-glatt Titanium-keramiske plater glir forsiktig gjennom håret, mens vanndamp fukt og glatter hårflaten. 150.000 ioner strømmer gjennom håret, noe som gjør det krøllfritt og skinnende, mens en høydejusterbar kam eliminerer strengen. LCD-displayet viser hvilke av de 5 temperaturnivåene som er angitt.

Min erfaring med Babyliss iPro 230 Steam Hair Straightener:

Dette produktet kommer i en pappeske godt sikret. Alle detaljer er nevnt på pappemballasjen, og også en brikke er gitt på innsiden med alle detaljer. Jeg har krøllete krøllete hår som har blitt kjemisk rettet. Men nå har håret vokst ganske og de trenger regelmessig glatting for å matche resten av håret.

Styleren er lilla i fargen. Den er også tilgjengelig i noen forskjellige farger. Utseendet til produktet er ikke det beste. Det ser ganske stor og gammeldags ut. Det er ikke veldig behagelig eller stilig og slank for øynene.

Men det har mange funksjoner integrert i den. Jeg tror dette gjør det lite voluminøst. Likevel, jeg forventet at det skulle være mer stilig, men er sikker på at det ville koste mer enn da. Det kommer også med en bærepose som er stor nok og perfekt for å reise med.

Platen av styleren er laget av Titanium keramisk belagte varmebånd og de blir oppvarmet raskt. Temperaturen overvåkes også jevnt. Det tar litt mer enn et minutt å varme opp til maksimal temperatur. Bare ett lysbilde gjennom håret og er alt satt. Jeg trenger ikke å gå over hårstrengene igjen og igjen. Jeg har ikke veldig tykt hår, og det kan også være grunnen til. Det rettede håret ser veldig glatt og silkeaktig og skinnende ut. Når du glir gjennom håret, føles det ikke eller blir trukket eller trukket.

Det er noe som heter ionisk funksjon assosiert med dette produktet. Det leverer opptil 200.000 ioner per cm³ til håret gjennom glattplatene. De negativt ladede ionene fordeles i håret og omgir hver enkelt streng. Dette reduserer frizz i stor grad.

Dette produktet har en interessant integrert vanntank, som lett kan fylles med vann og oljefrie pleiemidler. Dampen som produseres av vannet, fukter håret og det virker som en dampboks  Dampens intensitet kan justeres til 3 nivåer. Ingen damp, medium damp og høy damp. Siden håret mitt er stylet ofte og behandlet, bruker jeg den høye dampen.

Man kan velge en rekke temperaturinnstillinger fra 170 til 230 ° C, avhengig av hårtype. Dette mangler i GHD. Siden håret mitt ikke er veldig tykt, bruker jeg 200 eller 215 ° C avhengig av hvor dårlig det er. Det er et lite spor av LED-skjerm, som viser den valgte temperaturen. Det indikerer også når den valgte temperaturen er nådd.

Det er også en integrert kam-funksjon som jeg aldri har brukt og ikke foretrekker å bruke. Jeg føler meg komfortabel med å bruke min egen kam før du bruker styleren. Høyden på kamtennene kan justeres i 3 stillinger avhengig av hvor tykt håret er.

Styler kan brukes på både tørt og fuktig hår. Jeg har bare brukt på tørt hår på grunn av bekvemmelighet. Steam sørger for at håret har fuktighet og sørger for at den perfekte glattheten oppnås.

Rettingseffekten varer som 3 til 4 dager, noe som er veldig bra.

Kommer til negativene, følte jeg at det er mye tyngre enn den slanke, stilige GHD. Hvis du har mye hår som krever lengre tid å rette seg, så vil hendene dine sikkert skade. Jeg trenger rundt 10 til 12 minutter og er håndterlig. Mine hender er litt slitne og ikke så behagelig å holde den så stor.

Jeg har også funnet ut at spissen av styleren blir oppvarmet og noen ganger kan brenne hvis ikke forsiktig.

Beskyttelse og effekt:

Profesjonelt titan keramisk belegg Dampfunksjon med 2 trinn og vanntank for spesielt forsiktig og effektiv utjevning I-Temperaturteknologi: umiddelbar oppvarming og konstant temperatur Maksimal temperatur 230 ° C: Glatting på en gang 5 temperaturinnstillinger: 170 ° C-185 ° C-200 ° C-215 ° C-230 ° C Jonisk funksjon for glatt, skinnende hår

Presis Styling:

Bredskjermplate 38mm x 85mm Spesielt for sterke, krøllete, lange eller skadede hår Inntrekkbare kam-3 stillinger

Komfort:

Våt og tørt: Utjevning av tørt eller fuktig hår LED display Svingekabel Varmebeskyttelse

Fordeler av Babyliss iPro 230 Steam Hair Straightener:

Kommer i en reisepose Variabel temperaturkontroll Valgfri inntrekkbar kam Visning av temperatur valgt Brede plater Kan brukes på fuktig eller tørt hår Perfekt for krøllete, krusete hår Får fri av frizz Svingekabel titan keramisk belagte plater Effekten varer i 4 dager

Ulemper med Babyliss iPro 230 Steam Hair Straightener:

klumpete Ikke stilig Ser gammeldags ut Kan dekke hendene hvis de brukes i lang tid Tips kan brenne hender hvis ikke forsiktig

IMBB Rating: 4/5

Anbefaler jeg BaByliss iPro 230-damp? Det er en god styler, men med noen få ulemper. Hvis du føler at det ikke er mye av en avtale, så gå for det.

BaByliss D362E Expert Plus 2300 Hårføner Review BaByliss 3021E oppvarmede keramiske ruller sett Babyliss 2020CE Fun Style 8 i 1 Hair Styler Babyliss ST87E Hair Straightener Babyliss Turbo Power 2200 Hårføner Babyliss Pro Curl 210 Curling Tong Biotique Muskotrotpakke til hår og hodebunn Tresemme Hair Spa Foryngelse Sjampo Philips HP8310 Hair Straightener Vega Pro-Touch 1800-2000 (VHDP-02) Hårføner Panasonic EH-ND11 Hårføner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: