Kaya White Resilience Refining Mist

Hei alle, hvordan har du det? I dag vurderer jeg toner fra Kaya's White Resilience-utvalg. Den heter Refining Mist. Først av alt er jeg ikke en fan av tonere. Jeg liker ikke å bruke toner mye, men samtidig vet jeg også at toning hjelper mye for å opprettholde fastheten i huden vår. Det hjelper med å få en jevn tekstur og hjelper til med å forhindre rynker, redusere porestørrelsen, etc. Etter å ha sagt alt dette, la meg bekjenne at dette var den første toneren jeg noensinne har brukt. Så forventningene var veldig høye. Så, se om dette produktet var en hit eller savner for meg.

Pris: 490 INR for 100 ml

Hva produktet hevder: Denne alkoholfrie toneren avgifter huden og opprettholder sin naturlige pH. Beriket med en unik kombinasjon av lilla orkidé og japansk kirsebærekstrakter, forynger huden og gir ansiktet en naturlig glød og sunn farge med vanlig bruk.

Min erfaring med Kaya White Resilience Refining Mist

Jeg har brukt denne toneren nå for å si 6-7 måneder, og jeg er virkelig imponert over denne toneren. Før jeg kjøpte denne toneren, hadde jeg noen få store porer rundt T-sonen min og huden var kjedelig. Men med vanlig bruk av denne toneren har jeg sett at porestørrelsen er sterkt redusert og det gir en sunn glød til huden min. Pakken er slank og munnen er utstyrt med en pumpe.

Det er veldig enkelt å bruke denne toneren. Bare to pumper dekker hele ansiktet ditt, og du kan enten massere det med fingrene eller en bomullsboll. Det fungerer også som sminkefjerner, forutsatt at sminke er lett. Jeg kan også til tider bære den med meg mens du reiser, og bare pumpe på ansiktet mitt og sveipe den med bomullsbolter. Alt smuss og fett er fjernet og ansiktet mitt ser friskt ut. Men advarsel, man må være veldig forsiktig med mengden. Hvis vi pumper ut mer enn vår hud kan absorbere, blir huden fet.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Fordeler med Kaya White Resilience Refining Mist

1. Meget liten mengde påkrevd. Bare to pumper er nok til daglig bruk. 2. Gir en frisk følelse og fjerner olje og smuss når det brukes med bomullsbolter. 3. Redusert porestørrelse innen en måned. 4. Gjør som en god sminkefjerner.

Ulemper med Kaya White Resilience Refining Mist

1. Prislapp. 2. Inneholder paraben.

Skal jeg kjøpe Kaya White Resilience Refining Mist?

Ja. Jeg vil foreslå alle damene som leser denne anmeldelsen for å prøve det minst en gang. Du vil ikke bli skuffet. Far til vi møtes igjen.

Kaya Soothing Cleansing Gel Hydra Cleanse Makeup Remover Hudklinikk Daglig pleie Solkrem Clarins Double Serum Olay Regenerist Regenerating Serum L'Occitane Shea Fabulous Serum Såpe og herlighet Fab Pore Refining Facial Peel-Review Nivea Aqua Effect Skin Refining Scrub Review Biotique Bio Peach Clarifying & Refining Peel-off Mask Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: