Hudtype: Kombinasjon, fet og akne utsatt Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei kjære damer,

Jeg hadde vurdert L'Oreal Paris Tint Caresse Lipsticks i nyanser, Peach Blossom, Rose Blossom og Plum Blossom tidligere. I dag skal jeg vurdere L'Oreal Paris Tint Caresse Lipstick i skyggen "Orchid Blossom. Fortsett å lese for mer informasjon om denne skyggen.

Produktbeskrivelse: L'Oreal Makeup Designer / Paris presenterer en ny linje med lip graderingsputer infused med tints fra den mest raffinerte blandingen av dyrebare blomster - Blossom Tint Caresse. Nail ombré trenden på leppene dine med sin ekspert applikator med mykt pute tips som blander seg lett i fargen. Designer svamp tipset er spiss på slutten for presis applikasjon, ideell for forming og flekker. Blossom Tint Caresse utvikles med en blanding av nærende blomsteroljer og pulverformige pigmenter, og gir en levende fargerutbetaling i en myk, fløyels matt finish som føles vektløs og tørker på leppene. Den langvarige og overføringsfrie formelen er også en flott multi-tasker som fungerer som en øyeskygge eller rødme! Pris og antall: 1050 INR for 0,9 gm.

Min erfaring med L'Oreal Paris Tint Caresse Lip Tint Orchid Blossom:

La oss begynne med emballasje av produktet, da jeg er overkropp i kjærlighet med emballasjen til dette produktet. Lippestiften kommer i et langt sylindrisk rør med ombreffektfarger på den. Basen på røret er fargekodet i henhold til den respektive skyggen mens toppen har en fin speilfinish. Den kommer innpakket i et cellofanpapir, som har noe produktrelatert informasjon. Det er en lang skrue på hetten i stedet for et klikk lås type cap.

Hetten passer ganske trygt og gjør det vesken vennlig. Røret er så slank at det kan passe i hvilken som helst kobling eller pose veldig enkelt. Skyggenavnet er nevnt ved bunnen av leppestiftrøret. Lippestiften kommer med et mykt skumapplikator med spisspiss. Den skarpe spisspissen bidrar til å definere leppene pent. Den faktiske leppestift kommer plassert inne i lokket og har en fjær festet til den. Så, mens du lukker lokket, skyves applikatoren mot leppestiftenden, og på denne måten løfter applikatoren opp produktet. Samlet sett er emballasjen vakker, nyskapende og reisevennlig også.

"Orchid Blossom" er en vakker fuchsia rosa nyanse. Det er en perfekt lysende sommerfavoritt nyanse. Jeg personlig elsker denne fargen mye. Det er ikke for dristig eller lyst, og det er derfor lett å bruke selv om det også er dagtid. Det ser nydelig ut på leppene. Denne fargen vil flette alle hudfarger veldig bra. Det er ingen glans eller glimmer i leppestift og det ligger nesten ned til en pulverformet matt finish.

Formelen er anstendig pigmentert og det krever to swipes for fargen å vises riktig. Den gir nærhet til ugjennomsiktig dekning til leppene og kan også gjemme mild lip pigmentering, men det kan ikke dekke ekstremt pigmenterte lepper. Dette er et pute leppeprodukt som lett kan brukes til å skape vakker graderingseffekt også.

Formelen er faktisk veldig unik og jeg har aldri kommet over noen slik formel. Tekstur er utrolig myk og glatt. Den glir på leppene som en drøm, og forårsaker ikke noe tugging eller trekking av leppene. Det føles super behagelig på leppene. Formuleringen er så lett at den nesten føles som ingenting på leppene. Jeg elsker virkelig den pulverformede overflaten av denne leppestiften. Formelen tørker ikke i det hele tatt, men det er heller ikke fuktighetsgivende. Hvis du har et problem med tørre lepper, er det godt å preppe leppene godt.

Varemerket hevder at det er multifunksjonsprodukt. Den kan brukes som en leppefarge, kinnfargen og en leppefarve også. Jeg elsker å bruke den som en kinnefarge som det er veldig lett å blande og gir en myk naturlig flush av farge til kinnene. Fargen er egentlig ikke vanntett og fades bort med sipping av vann. Formelen er definitivt smussesikker og springer ikke i det hele tatt. Formelen er ikke overføring. Det er minimal overføring av farge. Men når leppestiften fader seg bort fra leppene etter å ha måltider, farges fargen inn i de fine linjene i leppene.

Den varige kraften er gjennomsnittlig. Det varer på leppene mine i 4-5 timer. Det kan overleve lite snacking med mildt fading, men det blir fjernet helt fra midten etter et fullt tungt måltid. Den blir fjernet lett uten å gi noe fargetone bak.

Fordeler med L'Oreal Paris Tint Caresse Lip Tint Orchid Blossom:

 • Innovativ emballasje.
 • Ganske nyanse.
 • Ingen glans eller glans.
 • Perfekt matt finish.
 • Anstendig pigmentert.
 • Skjuler mild lip pigmentering.
 • Glatt tekstur.
 • Ikke-tørrende formel.
 • Sprer seg lett.
 • Glider som en drøm.
 • Lett å blande på kinnene.
 • Langvarig.
 • Lett å fjerne.
 • Ikke flekker.
 • Smudgeproof.
 • Overføring tett.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.

Cons av L'Oreal Paris Tint Caresse Lip Tint Orchid Blossom:

 • Setter seg inn i de fine linjene i leppene.
 • Ikke veldig fuktighetsgivende.
 • Må ikke gjemme ekstremt pigmenterte lepper

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Paris Tint Caresse Lip Tint Orchid Blossom? Ja til begge deler.

L'Oreal Tint Caresse Lip Tint Plum Blossom L'Oreal Paris Tint Caresse Rose Blossom L'Oreal Paris Tint Caresse leppestift Peach Blossom 8 L'Oreal Paris Tint Caresse Lipstick Bilder og fargeprøver L'Oreal Paris Tint Caresse Tulip Blossom L'Oreal Paris Tint Caresse Lily Blossom L'Oreal Shine Caresse Pearly Sheen Lip Tint - Cherie L'Oreal Shine Caresse Pearl Sheen Lip Tint - Flora MAC Lipstick gjennomgang: Creme Cup, Peach Blossom, Pure Zen, Pretty Vennligst Maybelline Lip Smooth Color Bloom Peach Blossom Stila Cabriolet Peach Blossom Color Dual Lip og Cheek Cream Elle 18 Color Bomb Lipstick i Pink Blossom Lakme Absolute Plum Spell Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Lotus Makeup Pretty Plum Ecostay Langvarig Lip Color Lotus Herbals Pure Colours Lipstick i Orchid Kiss Revlon Super Lustrous Lipstick - Wild Orchid

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: