Olay Regenerist Micro-Sculpting Serum

IMBB Sponsored Product Review

Hei kjære,

Olay har vært en av de pålitelige merkene når det gjelder bilde-perfekte hudpleieprodukter, spesielt for middelaldrende damer. Jeg har brukt så mange Olay-produkter som deres ansiktsvask, deres dag og natt kremer, og jeg har faktisk ingen klager. IMBB var veldig generøs nok til å gi meg muligheten til å prøve dette ut som blant de valgte alternativene jeg ville definitivt velge hudpleie fordi jeg ikke vet at jeg aldri er fornøyd med ansiktspleie og jeg vil alltid at huden min skal se enda sunnere ut. Og jeg vil takke IMBB fra bunnen av hjertet mitt, da min mor også kunne dele dette med meg og hun likte denne mye ettersom serums gjør en veldig god jobb for damer etter 40-årene. Så la oss se hvordan dette virket for babyens hud og hvordan det virket for min mors hud; så dette ville gi et perspektiv fra begge sider om hva som gjør for huden på 20 og 40-tallet.

Pris: Rs 1999 for 50 ml

Hva Olay hevder om Olay regenerist mikro-sculpting serum:

Koncentrert for å gi deg lysere, mer strålende hud som er fastere etter bare 5 dager. Den ultra-lette formelen gir anti-aging ingredienser dypt inn i hudens overflate og fuktighet for å redusere utseendet på fine linjer og rynker på bare 2 uker.

Yngre ser hud uten drastiske tiltak. * • Hud er umiddelbart hydrert, og etter bare 5 dager er huden fastere. • Hud ser lysere ut og er mer strålende.

* Resultatene er ikke lik kosmetiske prosedyrer. Formulert med avansert aminopeptidkompleks og en formel med hydra-firmingskompleks, hjelper dette serumet klumpete hudceller for et ungdommelig utseende.

Legg til hudpleie rutinen til:

• Fuktighet for å redusere utseendet på fine linjer og rynker • Exfoliate til hjelp i overflatecellens omsetning • Hydrerer til fast hud over tid Bruksanvisning: Bruk Regenerist Micro-Sculpting Serum om morgenen og om natten. Påfør med fingertuppene, masser serumet på ansiktet og nakken i en oppadgående sirkelbevegelse. Fokuser på områder som panne og kjeve linje. Formelen er lett, slik at du kan bruke den under ansiktsfukteren din.

Min erfaring med Olay regenerist micro-sculpting serum

Mye forklaring er gitt om hva det vil gjøre for huden, så vil det straks hoppe til emballasjen. Boksen kommer i en sort og rød emballasje som ser ut akkurat som regenerist-sortimentet som vi har i India. Boksen er stor og har alle ingrediensene og instruksjonene skrevet over det på en veldig god måte. Dette er en daglig behandling, slik at det kan bli raskere resultater, og dette kan brukes før du bruker fuktighetskrem eller på egenhånd, og det vil ikke være nødvendig å bruke en fuktighetskrem, fordi den er fuktig nok. Flasken så ut som om den var laget av glass, men består av plast er en dyp marronfarge med sølvhett og emballasjen holdes ganske enkel og anstendig. Det er akkurat en palmeformet flaske og en tynn en så ganske enkel å bære også. Den har en liten pumpe dispenser som er veldig lett og du kan trykke den enkelt. Det gir ut det riktige beløpet som trengs på en gang. En liten mengde er nødvendig om gangen, så denne flasken går langt. Serumet er faktisk ferskenfarge med en glasur i det og skinner. Konsistensen er ikke så rennende, den er veldig jevn og blander seg veldig lett på huden i løpet av minutter, og en god 1 minutters massasje gjør det helt absorberende. Det kan virke litt glatt på ansiktet i begynnelsen, men da det blir absorbert, glir den glatte følelsen bort. Duften er en beroligende parfymert og er veldig hyggelig og tiltalende for nesen. Jeg bruker det vanligvis under fuktighetskrem, men i noen dager brukte jeg det alene. Det gir en stor boost av hydrering øyeblikkelig og huden forblir hydrert i 7-8 timer og huden blir ekstremt myk etter at du har brukt den. Det ville ikke være behov for en fuktighetskrem faktisk.

Den kan brukes som en base for sminke for sminke å spre seg feilfritt på ansiktet. Min hud så alltid hydrert om morgenen, og det hadde ikke en eneste tørr patch på ansiktet, selv i disse harde vintrene. Først i den første uken viste det ikke et stort resultat på huden min fordi det hovedsakelig er ment for aldrende kin, så jeg var litt skuffet, men jeg tok feil med det, etter en uke begynte det å vise resultater. Det gjør at ansiktet mitt ser litt knett ut som jeg ikke liker, og dette etter kontinuerlig bruk av 15-17 dager gjorde det området fast og nå når jeg treffer det området i nærheten av kinnene, ser huden ikke seg ut, og dette er den store tingen det gjorde det for meg, men etter det gjorde det egentlig ingenting for meg, men holdt huden min hydrert hele dagen om vinteren også. Dette var alt det gjorde for meg, men jeg likte hvordan det holdt huden frisk og glødende hele dagen.

La oss nå komme til det det gjorde for mamma, dette er mer et produkt designet for å aldre huden. Jeg og min mor brukte det samme antall dager, men jeg tror det viste gode resultater for henne i stedet for meg. Moren min hadde en liten sagende hud mellom øyet og nesen. Den huden var helt borte og mye mer fast og strammere hud ble avslørt. Det gjorde ansiktet tonet og glødende. En liten touch av ungdommelighet ble lagt til ansiktet hennes etter at hun brukte dette. Bøndene på pannen hennes hadde begynt å falme, så jeg kan si at dette gjør en god jobb for aldring, så vel som normal hud.Mamma bruker den også under øyekonturområdet, og det området har også blitt fast, jeg vil ikke anbefale å bruke den under øyet, men hun påførte det rett over kinnene og laget her huden under øyekonturområdet fast som vi vil. Nå er mors mors aldringsproblem løst i stor grad, hun er glad og også takk IMBB. Jeg har fet hud og akne-utsatt hud og mamma har fet hud, men hun får aldri kviser eller noe som meg, og dette brøt meg litt ut, men akne var ganske liten og gikk bort om en dag eller to. Dette serumet kan sammenlignes med alle high-end-merkene, men gå for det da prisen er mindre enn de dyre lignende serumene og kvinnene mellom 30 og 45-årene vil elske dette. Jeg vil si at kravet om å se endringene på 5 dager er ikke så sant, for som noe annet hudprodukt, dette tar tid å jobbe, men en måned vil være mer enn nok for at du skal se forskjellen.

Pros av Olay Regenerist Micro-Sculpting Serum

-Available på indiske nettsteder og alle butikker i utlandet også -Pakken er ganske anstendig og ser sofistikert ut Kaller seg daglig behandling, så det gir gode og raskere resultater hvis det brukes daglig og morgen -Comerer i en pumpe dispenser flaske og hele er veldig liten, så det gir det nødvendige produktet -En svært liten mengde er nødvendig om gangen, og tekstur er veldig tynn og glatt og blander i løpet av sekunder -Doffet er en parfymert pulveraktig en, men det er en nydelig lukt som er veldig beroligende mot nesen, og seriet av serumet er veldig skinnende og nydelig -Det fungerer som en perfekt og glatt base for sminke eller annen fuktighetskrem -Moren min er i 40-årene hennes, og hun så mye fasthet i hennes sagge hud og min; Det gjorde området nær nakken, området mellom øynene og nesen var veldig fast og ansiktet så tynt ut Hver morgen står du opp med en glød og ansiktet blir fullt behandlet med hydrering -Gis absorbert raskt i motsetning til andre serum og hydrert huden fra det øyeblikk og huden forblir hydrert for som 8-9 timer -Skin ser sunnere ut etter kontinuerlig bruk dag og natt, og mor så at hennes rynker og linjer på pannen var avtagende dag for dag

Ulemper med Olay Regenerist Micro-Sculpting Serum

-Det er på en dyr side Ikke tilgjengelig i indiske butikker -Effekter vil ikke bli synlige om 5 dager som de hevder på deres hjemmeside Teksten er litt glatt, og du kan finne den til å være ekstra silke først når du bruker den -Det inneholder ikke SPF, så jeg måtte klare det med dagkremet mitt med SPF

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Olay Regenerist Micro-sculpting Serum ?

Ja, jeg og min mor vil sikkert anbefale dette serumet fordi det passer bra for alle hudtyper, og det vil holde huden hydrert og fast, og det vil virkelig hjelpe kvinnene i 30 og 40-årene til å se ung og vedlikeholde huden. Dette kommer til å gå langt så sannsynlig så snart dette kommer over, vil jeg og min mor velge en ekstra fordi det hjalp begge våre skinn til å se seg frisk og glødende.

IMBB Rating: 4.6/5

Olay Regenerist Regenerating Serum Olay Regenerist Cream Cleanser Olay Regenerist Night Firming Cream Olay Regenerist Targeted Tone Enhancer Olay Regenerist Eye Lifting Serum Kaya Insta Brightening Micro Mask Lotus Herbals WhiteGlow Skin Whitening & Brightening Micro Emulsion Living Proof Beskyttende Micro Cell Scrub MAC Studio Sculpt Concealer MAC Studio Sculpt Foundation SPF 15 Dove Beauty Cream 20 beste anti-aldring kremer tilgjengelig i India Damens hvite skjønnhet BB + Fairness Cream Lakme Complexion Care Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: