NYX Trio Eye Shadow Hippie-Chic

Hei vakre damer,

I dag vurderer jeg en av mine mest ønskede produkter, og det er en øyeskygge-trio fra NYX. Jeg har hørt mange gode ting om dem, men når jeg prøvde å kjøpe dem, fant jeg aldri en farge som jeg vil gjerne kjøpe og til slutt i forrige måned i nettbasert salg fant jeg dette. Fargen jeg tok, heter Hippie Chic. Dette var ikke mitt førstevalg, men som mitt første valg ble utsolgt, kjøpte jeg dette.

Produktkvantitety: 0,152 oz (4,6 g)

Pris: Rs. 650

Emballasje: Som NYXs 10 øyenskyggepalett og 5 skyggepalett, kommer disse også i en rektangulær svart emballasje med 3 runde panner inni. Emballasjen har et lite vindu på toppen der fargene kan ses. Det har også en dobbeltspann svampapplikator som er veldig nyttig for å fremheve øyens indre hjørner.

ingredienser:

Magnesiumstearat, Talc, Glimmer, Paraffinum Liquidum, Octyl Palmitat, Butylat Hydroxy Anisole, Porpyl Paraben, Metyl Paraben.

Produktbeskrivelse:

Tre er definitivt selskap når det kommer til denne trioen av fasjonable koordinert øyeskygge nyanser i NYX Trio Eye Shadow-paletten. Påfør utstillingsskyggen på øyelokket, bland med creasefargen og avslutt med høydepunktet. Inkluderer en tosidig svampapplikator og speil for på-tide berøringer

Jeg tar på NYX Trio Eye Shadow Hippie-Chic

Farge: Denne trioen kommer med 3 helt forskjellige farger. Den første er en highlighter-farge som er fri for glimmer, men har en perlemor finish. Den andre fargen er en grønn med små sølvglanspartikler med liten størrelse. Disse partiklene er ikke åpenbare og kan kun ses etter riktig fargekombinasjon. Den tredje farge er en vakker lavendel som igjen er en pearly finish skygge. Disse 3 farger er forskjellige fra hverandre, men de ser vakkert sammen. Personlig bruker jeg den letteste skyggen som høylyseren, lavendel som lokket farge og grønt til det ytre hjørnet og krøller for å gi øynene litt dybde.

pigmentering: Pigmentering klok alle de tre fargene er gjennomsnittlige, de ser bra ut på å sippe en gang, men etter riktig blanding blinker de fargen. Ut av de tre er høylysfargen den mest pigmenterte. Disse fargene er enkle å blande og ikke se dårlig, selv om de brukes flere ganger, så i utgangspunktet kan fargene bygges og intensiteten av fargene kan økes i henhold til kravet.

Tekstur: Alle tre farger er ekstremt glatte å påføre og blande. De blander perfekt med hverandre. Jeg har allerede brukt denne paletten 4-5 ganger og har aldri opplevd enda en liten nedfall fra noen av fargene.

Oppholdsstyrke: da jeg brukte dem, var jeg ikke veldig fornøyd med pigmenteringen og var dermed ikke sikker på hvor lenge vil fargene bli. Men til min overraskelse, da jeg så meg selv etter 5 timer, var øyet sminke akkurat som jeg gjorde det og det også uten primer. Den forblir kraften i fargene er fantastisk. Fargene klipper ikke i det hele tatt, noe som igjen er et stort pluss punkt for meg.

Fordeler med NYX Trio Eye Shadow Hippie-Chic

• Kommer i mange nyanser • Alle 3 farger er vakker sammen • Blander godt • Utrolig å holde strøm, selv uten primer • Ikke skru seg selv etter 5 timer • Ingen fallout i det hele tatt • Veldig glatt å bruke • Farger kan bygges

Ulemper med NYX Trio Eye Shadow Hippie-Chic

• Jeg ønsker at fargene var litt mer pigmenterte • Litt dyr i India, men for kvalitet og kvantitet er prisen bra, men hvis sammenlignet med USA er prisen nesten dobbelt. • Inneholder parabener

Ville jeg kjøpe NYX Trio Eye Shadow Hippie-Chic igjen?

Å ja! Ville elske å prøve noen andre trios ...

Anbefaler jeg NYX Trio Eye Shadow Hippie-Chic?

Ja, jeg anbefaler dette det er et fantastisk produkt og en ekte verdi for pengene

IMBB Rating: 4.3/5

NYX Eyeshadow Trio i kobber / rust / bronse gjennomgang NYX Triple Eyeshadows i Purple / Deep Purple / Prune (TS06) NYX Øyenskygge Trio TS24 Shimmer / Peach / Kobber gjennomgang NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul NYX Jumbo øye blyant i svart bønne NYX Myk Matte Lip Cream Antwerpen, Addis Abeba Foto, Stearinlys NYX-boks med Smokey Look Collection (S114)

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: