Givenchy Le Rouge - # 205 Fuchsia Uimotståelig

Jeg vet at jeg har en håndfull solskjermbilder for å se gjennom, men jeg måtte dele denne med deg først. Hvorfor hastverket? Rull ned for bildene, og du vil vite. Nå, at du er opp igjen, la meg begynne min anmeldelse av den stadig hotteste skyggen av "Fuchsia" og i min nåværende favorittformel - Givenchys Le Rouge. Denne nyansen hadde vært på min ønskeliste i årevis - jeg var endelig i stand til å få hendene mine på dette takket være IMBB.

Produktdetaljer (fra nettsiden):

Like tidløs som Audrey Hepburns lille svarte kjole ...

Le Rouge forvandler deg til et stilikon med sin signatur halvmatte og ekte lamskinnveske.

Hver nyanse er spesielt konsentrert med intense fargepigmenter for enkel engangsapplikasjon som varer hele dagen. Denne leppestiften definerer, plumper og fukter leppene med sin unike lette formeringsformel og ikke-klebrig tekstur.

Leppene er sanselig kledd i strålende halvmattefarge som er myk til berøring.

Hva det er: En intens semi-matt leppestift og lærtilbehør i en.

Hva det gjør: Mer enn en leppestift, dette er det nye tilbehøret til kvinners lepper. Innkapslet i ekte skinn som er mykt og smidig å røre, definerer denne langvarige leppestift perfekt lepper i ett slag.

Pris:

$ 36 i USA / i India @ INR 2760

Emballasje av Givenchy - Le Rouge - # 205 Fuchsia Uimotståelig:

Som diskutert tidligere, mens du vurderer Rose Dressing fra dette området - Emballasjen er ikonisk og definitivt-fangst - ekstremt unik - Innkapslet i ekte lamskinneskinn. Du løsner leppestiftet fra lammeskinnhetten og kulen har en normal vridmekanisme. Lippestiftkulen bærer graveringen av Givenchy-logoen - veldig eksklusiv, veldig luksuriøs.

Som vanlig, ingen skyggeindikator. Kommer pakket i en pappkasse og jeg foretrekker å lagre dem i esken, slik at skinnet (veldig tynt lag) blir riper eller revet.

Min erfaring med Givenchy - Le Rouge - # 205 Fuchsia Uimotståelig:

Farge: Fargen Fuchsia Irresistible er beskrevet på nettstedet som "Vibrant Fuchsia", og det er perfekt - se på bildene! Det er en lyse dristig farge, det er et snev av raffinement og eleganse om det! Det kommer ikke ut som garish. Denne er definitivt DE MEST snakket om skygge i dette spekteret, og etter å ha prøvd det, kan jeg forstå hvorfor. Spekteret har noen fantastiske brune / n * des også - jeg er ennå å prøve dem.

Tekstur: Tekstur er konsistent, om ikke bedre for denne nyansen. Den er lett, kremaktig, legger seg i en halvmatt finish - uten at leppene ser ut eller føles tørre. Tvert imot føles det hydrert mens det er slitt. Dette må være den beste og mest komfortable matte leppestiften som du noen gang ville ha kommet over. Slår buksene av alle andre mattes.

Pigmentering: Produktet har fantastisk pigmentering - en sveipeposisjon på ca 95% farge. Det kommer veldig nær min vakre Rouge d 'Armani! Dens absolutte poesi, hvordan produktet svirter over leppene, og legger ut en skinnende vakker farge. varig kraft: Denne varede ca 6 timer og forlot en rosa flekk som måtte tas av med sminkefjerneren.

For å oppsummere dette for deg:

Fordeler av Givenchy - Le Rouge - # 205 Fuchsia Uimotståelig:

1. En vakker, levende Fuchsia-farge 2. Universelt smigrende skygge - IMO 3. BEST halvmatte leppestiftformel der ute. 4. Ekstremt lett og behagelig å bruke på tekstur 5. Flott pigmentering 6. Lett å påføre fra røret 7. Lippestiften er fuktighetsgivende og gjelder som en drøm - ingen sløyfe eller trekk! 8. Sett seg ikke inn i de fine linjene i leppene 9. Det var ingen fjerning eller blødning 10. Luksuriøst vakkert ikonisk emballasje

CONS av Givenchy - Le Rouge - # 205 Fuchsia Uimotståelig:

1. Givenchy-produkter er ikke like lett tilgjengelige i India - i Mumbai har bare Juhu Shopper Stop en teller. 2. Produktet har duft - antas å være mimosa og svart currant. Jeg er ikke likey.

IMBB Rating:

Ja, et 6/5 produkt.

Vi kommer alltid over mattes, som lar våre lepper tørre, uttørket og trang til en leppebalm. Hva er poenget med en Ruby Woo hvis jeg må ende opp med å amme mine lepper for de neste 2 dagene. Hvis du elsker matte, prøv denne semi-matte - atleast one! Du vil ikke angre på det.

Givenchy Amarige Eau De Parfum Spray Givenchy Ange Ou Etrange Eau De Toilette Givenchy Lip Liner Pencil - Lip Rouge Makeup Shopping: Lakme, Maybelline, Colorbar, Givenchy L'oreal Infallible Le Rouge leppestift i Tender Berry (519) L'Oreal Paris Infallible Le Rouge leppestift - Alltid abrikos Maybelline Super Stay 14 HR Lipstick Fuchsia Forever

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: