L'Oreal Hair Spa Ekstra næringsolje

Hei alle sammen,

Er sikker på at dere nyter de siste dagene av chillen. Jeg hørte vintrene har begynt å pakke poser for å forlate oss i nesten et år. Det jeg liker om vintre er mangfoldet av mat og galskap av sminke. Men annet enn det hater jeg layering som jeg ser ut som en utstoppet teddybjørn med alle woolens på. Vel nok av min blabber; la oss gå videre til gjennomgang av dagens produkt, L'Oreal Hair Spa, ekstra næringsolje.

Retningslinjer for bruk:

Pre shampoo / booster / forlate

emballasje:

Oljen kommer i en brent oransje plastflaske som har klistremerke på begge sider med nødvendig informasjon og navngivning. Den gjennomgående plaststopperen er beskyttet med en cyan skruehett. Skruenhetten er snugg nok, det er ingen sjanse for spredning. Produktet kommer ut gjennom stopperen som er god nok til å kontrollere mengden av produktet. I utgangspunktet var det forseglet, jeg har gjennomboret det med en sterilisert pin.

Pris: Rs. 250 / - for 100 ml

Min erfaring med L'Oreal Hair Spa Ekstra næringsolje:

Jeg er sikker på at alle dere har minst prøvd Loreal hair spa og stoler på at oljen lukter akkurat det samme. Jeg kunne ikke snuse det inne i salongen, men når jeg kom hjem var det det første jeg ønsket å gjøre, og jeg var over glad for å finne den fantastiske lukten av hårspasen. Jeg har brukt det sparsomt som permisjon i og også som pre-shampooolje. Jeg må si at det fungerer bra som begge deler. Det gir håret en nydelig glans som jeg absolutt elsker.

På den nedre siden vil den ikke styre frizzen. Hvis du har veldig frizzy ubehagelig hår, må du bruke det som permisjon. bare før shampoooljering er ikke nok på super krøllete hår. Med denne oljen på du vil kunne gå ut som det er en veldig lett, ikke-klebrig olje. Ikke bare når det gjelder følelse, men når det gjelder utseende. Jeg holdt dette over natten og shampooed av neste dag. Jeg ble igjen med super glatt, sunt skinnende hår. Dagene når jeg legger dette på før sjampo, kan jeg tør å hoppe over balsammen, ja, det er så bra som det. Prisen er innenfor rekkevidde, og dermed kan du definitivt prøve dette selv.

Fordeler med L'Oreal Hair Spa ekstra næringsolje

• Reise vennlig emballasje • Inneholder olivenolje • E-vitamin • Gjør jobben sin • Ingen tangles • Ingen parabener

Ulemper med L'Oreal Hair Spa ekstra næringsolje

• Tilgjengelighet • Kontrollerer ikke frizz

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale L'Oreal Hair Spa Extra Nutritive Oil?

Tilbakekjøp: Ja definitivt Anbefaler: Ja, prøv dette.

Ta vare på skjønnhetene, kommer snart tilbake.

L'Oreal Professionnel INOA Hårfarge L'oreal Professionnel Shine Perfekt Serum Liss Ultime L'Oreal Professionnel Play Ball Silkeaktig Soloppgang Serumsprøyte L'Oreal Professionnel Tecni Art Liss Control Plus Utjevning Serum L'Oreal Professionnel Serie Expert Force Vector Glycocell Forsterkende Anti-Breaking Masque L'Oreal Professionnel Series Ekspert Liss Ultime Masque L'Oreal Profesjonell Liss Ultime Heat Protectant Naturlig Hårspray Behandling hjemme - DIY L'oreal Hair Spa Smoothing CreamBath Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: