Hei skjønnhet, Kontur eller skygge er et triks som hjelper deg med å legge til større dimensjon i ansiktet ditt og få det til å virke mer skulpturert. Det gjør nesen din slankere, cheekbones mer uttalt, kjever mer definert, øyne mer løftet, lepper mer skulpturert og hva ikke! Dagens innlegg handler om konturerende mørk hud, for alle våre skjønnheter velsignet med mørkere hudtoner.

Hvordan er det forskjellig fra konturering for lysere hud?

Contouring for mørk hud er nesten det samme som for lett hud. Den eneste forskjellen er i produktene som brukes. Med lettere hud trenger du en mørkere nyanse av produkt for kontrast. Mens du bruker mørkere hudfarger, bruker du et lettere produkt for å skape større dimensjon. Så du bruker mer highlighter enn et konturprodukt.

Hvilke produkter du skal velge:

For å fremheve: Velg en full dekning, høy pigmentskygge. Bare de kan ikke betale så mye i mørkere hudtoner. Velg en som er 2 nyanser lettere enn din naturlige hudtone. For konturering: Velg en konturskygge med varme og rikdom, som en bronzer!

Hvordan:

Trinn 1: Forbered ansiktet med et fuktighetsgivende fundament. Steg 2: Bestem ansiktsformen din. Trinn 3: Fremheve! Fremhev midten av pannen din langs nesebroen, haken, kinnbenet og kjeftene i henhold til ansiktet ditt. Trinn 4: Kontrast. Bruk konturproduktet til å skygge pannen langs håret ditt, sidene av nesen din, under kinnbenet og under haken. Trinn 5: Blanding. Bruk en patting og feiende bevegelse for å blande produktene. Først blander høylytten og deretter konturen inn i høylytten. Dette gir deg bedre definisjon. Pass på å blande bort noen harde linjer. Trinn 6: Avslutt med et gjennomsiktig pulver for en matt finish. Dette trinnet kan hoppes over hvis du vil ha en dyp finish i stedet.

Viktige punkter: • Bruk alltid produkter som er rik på fargebetaling. • Start alltid med høylytten først for å bygge på de høye punktene i ansiktet og for bedre definisjon. Håper dette hjalp! Gjør det igjen og prøv det. Ha det fint!

Slik konturerer du Round Face 9 forskjellige sminke-konturteknikker 6 Contouring Hacks å gjøre det som en proff Makeup Tips og triks for kroppskonturering Clown Contouring og Baking Hvordan konturere ansiktet ved å bruke Blush Trend Alert! Alt du trenger å vite om hårkonturering MUA F6 Blusher & Contouring Brush Essens Shape Face Contouring Palette Bildekilde - 1,2,3

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: