Revlon Super Lustrous Lip Gloss - 59 Rosa Krystaller

Pris :

455

Fuktighetsgivende skinne. Ikke-klebrig Feel. Ny intens fuktighetsformel. Nå med SPF 15. Flat pensel applikasjon.

En silkeaktig glans som øker hydrering og plumper lepper med fuktighet for en fargerik glamorøs glans. Tilgjengelig i 12 nydelige nyanser. Silky. Sexy. Strålende. Denne glatte formelen av Revlon kombinerer ren farge og intens fuktighet med lysreflekterende kuler for å skape fantastisk glans.

Ekspert Tips fra Revlon: Påfør direkte på leppene for et rent, skinnende utseende eller over leppestift for en mer intens lip look.

Jeg plukket dette opp bare for emballasjen, jeg eier ikke en enkelt av disse og jeg ville virkelig prøve disse, disse ser ut som en klassiker i disse firkantene, ærlig farge er så ren at jeg aldri ville ha kjøpt den hvis Det var ikke til salgs, en annen viktig årsak er at jeg sjelden bærer gloss alene, jeg bærer den alltid på toppen av en leppestift, dette er en slik glitrende fersken og så ren gir den rette glansen til å bli slitt på leppestift

Glansen er enkel, kommer i vanlige tilfeller og en vanlig doe fot applikator, og deres er en stopper på glansens munn, nå kommer til dette punktet, kan stopperen være så passformet at staven bringer ut en veldig liten mengde glans på applikatoren, jeg trenger å komme inn og ut, for å hente mer glans, noe som blir ganske vondt.

Fargen er så ren at for å få mer og mer å lagre den på, trenger den tid, den lille mengden den henter i en dukkert inne i flasken, er ikke nyttig, fargen har litt glimmer og er en veldig ren melkaktig fersken, i seg selv vil det ikke vise seg i det hele tatt, det gjør det lettere for meg, bare gir en nøytral glans til det og ingenting mer.

Tekstur er vanlig mildt klebrig, ingen store rister, det vil fange håret ditt og det vil ikke bløde mye, det forblir intakt i en time eller to uten den typen gjennomsiktig væske som skiller seg, i en time er det nesten borte, på toppen av leppestift, kan du forvente nøytral glans i en og en halv time.

på toppen av leppestift

Dette er ideelt for topping på toppen av noen leppestift uten å endre fargen, og glansen er ikke så skinnende, i seg selv, er det ikke noe bra.

IMBB-vurdering:

2.9/5

Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Shine City Revlon Super Lustrous Leppestift Ginger Rose Revlon Super Lustrous Lipstick Rose Velvet Review, Strikker Revlon Super Lustrous Lipgloss Revlon Super Lustrous Lipstick 11 Revlon Super Lustrous Lipstick Revlon Super Lustrous Lipstick - Kaffepause Revlon Super Lustrous Leppestift Sassy Mauve Revlon Super Lustrous Lip Balm Bilder, fargeprøver Street Wear Color Rich Leppestift: Crystal Mauve L'oreal Glam Shine Lip Gloss Moon Crystal Chambor White Crystal Whitening Essence

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: