Av Srijita Poddar

Hei alle sammen, Hvordan behandler sommeren dine skjønnheter? Sommeren er den tiden vi flaunt våre nyeste motestykker, og vi vil sikkert se vårt beste ut i dem. Å se vårt beste inkluderer å se høyt og lunt, derfor er det noen tips og triks du kan bruke til å forlenge kroppen din og se lengre og slankere ut.

1. Hold lengden kort

Når du ønsker å plukke ut dine perfekte sommer kjoler, så prøv alle dine små damer å holde lengden kort. Kortere hemlinier gir en illusjon av lengre og slankere bein og dermed forlenger kroppen din automatisk.

2. Unngå ankel stropper

Hvis du ser høyt er det du sikter på, dike de skoene med ankelremmene. Ankelstropper kuttet midtveis gjennom beina dine, noe som gjør at de ser kortere ut og kortere. Oppmerksomheten vil da gå på torso.

3. Prøv monokrom

En all-white chikankari dress, eller en svart peplum kjørt og topp, eller kanskje et jumpsuit. Monokrom kan være din frelser hvis du ønsker å se lenger og slankere ut. Fargen likhet skaper en vakker illusjon og oppnår akkurat det utseendet du har sikret på.

4. Vertikale striper

Et gammelt tips som vi aldri slutter å raske om! Hvis du bruker vertikale striper, får du ikke bare et pund eller fem slankere, men øker også en tomme eller to til høyden din. Trenger vi mer grunn til å velge denne utskriften?

5. Nakenpumper

Bruk av høyhælte sko i fargene på føttene gjør ingenting, men får deg til å føle at du har lengre par ben. Er det ikke den perfekte grunnen til at du må ha et par nakenpumper i garderoben din for å forlenge silhuetten? Også, høye hæler forbedrer stillingen og gir utseendet på en slankere deg.

6. Gå høy midje

Høy midjekjørt til høy midjebukser, det er en moteinspirasjon vi plukker opp fra alle kjendiser i byen. Annet enn å ha mote spillet på punkt, blir det ekstra poengsum for å gjøre underverk i lengre og lene seg ut kroppen din.

Mine 6 trenings tips og min treningsrutine Mote tips for Plus Size kvinner 7 triks å klippe Boho-Chic Look Marilyn Monroes topp 7 skjønnhetshemmeligheter Si farvel til kjedelig hår med disse trendy hårtilbehøret Strålende og trendy måter å style A Cape Hvordan å øke høyden naturlig Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: