EOS Smooth Sphere Lip Balm - Blueberry Acai Review

Hei alle sammen,

Håper dere alle har det bra. Dagens gjennomgang vil være på muligens den søteste utseende lille leppebalmen i markedet. Det er EOS Smooth Sphere leppebalsam i smaken Blueberry Acai.

Produktbeskrivelse:

Gi leppene et sunt løft med denne helt naturlige, antioksidantrike leppebalmen som er fylt med forfriskende blåbær- og acai-smaker. EOS leppebalsam i Blueberry Acai er 95% organisk, 100% naturlig, og paraben og petrolatum fri. Pakket med antioksidantrik vitamin E, beroligende sheasmør og jojobaolje, holder eos leppene fuktige, myke og sensasjonelt glatte.

 • Langvarig fuktighet.
 • Shea smør og vitamin E.
 • Smoothes på klart.
 • Glipper nøyaktig på leppene.
 • Twist-off topp.
 • Glutenfri.
 • Uten parabener.
 • Petrolatum-fri.
 • Ftalat-fri.
 • 0,25 oz.

ingredienser:

Olea Europaea (Olive) Fruktolje *, Bivoks / CERA ALBA (Cire d'abeille) *, Cocos Nucifera (Kokosnøttolje) *, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje *, Naturlig Flavor, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) *, Stevia Rebaudiana Leaf / Stem Extract *, Helianthus Annuus (Solsikke) Seed Oil *, Tocopherol, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract *, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract *, LIMONENE **, LINALOOL **. * Organic. ** Komponent av naturlig smak. Sertifisert organisk av Oregon Tilth.

Pris:

Rundt $ 4

Min erfaring med EOS Smooth Sphere Lip Balm - Blueberry Acai:

Å være velsignet med tørr hud, har ofte vintre veldig hard for huden min. I løpet av vinteren kan jeg ikke la dagen gå uten å fukte huden min som inkluderer leppene mine. Mine lepper har en tendens til å chap og knekke veldig lett, derfor må jeg hakke så mange leppebalmer som jeg kan, og hvis du er som meg som har en kjærlighet til å samle leppebalmer, kan du ikke la denne lille kjære av et produkt slippe unna. Dette er et must-ha for hver samler.

emballasje:

Jeg må innrømme at jeg ønsket dette produktet bare for emballasjen. Kuleformen med en jevn tekstur føles så god og luksuriøs. Emballasjen føles som en billig plast. Det har ordet EOS gravert på toppen og bunnen. Hetten åpnes ved å vri den som en hette på en flaske, og den lukkes med et klikk, derfor kan du være sikker på at den er sikker. Ballpakken, selv om den ikke er så slank og kompakt som den vanlige stikklipebalmen, er den fortsatt reisevennlig hvis du ikke bryr deg om å ta ekstra plass i vesken din. Størrelsen er perfekt for å passe i hendene, og programmet er veldig enkelt også. Bunndelen er flatt ut slik at den er i stand til å stå på egen hånd på din forfengelighet, så ingen spenning av ballen ruller bort!

Tekstur:

Strukturen og følelsen av denne leppebalmen er like unik som emballasjen. Denne leppebalmen føles ikke så glatt på leppene som andre leppebalmer jeg har brukt. Det er også veldig tykt i tekstur og lakker deretter leppene med et fuktighetslag. Derfor vil denne leppebalmen være perfekt å bruke under leppestift, spesielt matte leppestifter, da den ikke har det skinnende glatte blikket på leppene.

Lukt / Smak:

Lukten av denne leppebalmen er så deilig. Selv om jeg ikke oppdager noen lukt av blåbær spesielt, men det lukter veldig fruktig. Det smaker også deilig, veldig søt som godteri, men ikke overveldende. Det gjør bare at du vil slikke leppene dine.

Oppholder makt / effekt på lepper:

Jeg var faktisk skuffet over dette aspektet av denne leppebalmen. Det forblir på leppene i ganske mange timer, og blekner ikke bort eller overføres raskt, men det gjør ingenting for å hjelpe eller reparere mine tørre lepper. Mine lepper føles fuktig og glatt til det tidspunktet dette produktet er på leppene mine, men denne leppebalmen hjelper på ingen måte med å helbrede eller forhindre mine lekkede lepper. Når dette produktet fades bort, føles leppene mine helt fullstendig uten noe hint at det noen gang har blitt hydrert med denne leppebalmen.

Samlet tror jeg dette produktet ikke er så funksjonelt som det burde være, men det har definitivt et sjarmerende utseende. Nei, jeg angrer ikke å ha dette i samlingen min. Det kan fungere bra for somre når leppene mine ikke er så tørre, men for vintre, foreslår jeg at du går for mer fuktighetsgivende leppebalmer. Kort sagt, denne leppebalsammen er "all stil og ingen substans".

Fordeler med EOS Smooth Sphere Lip Balm - Blueberry Acai:

 • Søteste emballasje.
 • Kommer i en rekke farger og smaker.
 • Definitivt en samlerobjekt.
 • Fantastisk fruktig duft og søt smak.
 • Tykk tekstur.
 • Godt å bære under tørke leppestifter.

Ulemper med EOS Smooth Sphere Lip Balm - Blueberry Acai:

 • Hydrerer ikke eller forbedrer tilstanden til tørre lepper i det lange løp.

IMBB Rating:

2.5/5

EOS Lip Balm Sphere i Granateple Raspberry EOS Lip Balm Citron Drop, Summer Fruit EOS Lip Balm i Passion Fruit & Strawberry Sorbet Dammen er glatte porene Pore Stramming ansiktsskum Nivea Glatt Kroppsmelk Maybelline Levende og Glatt Liner av Eye Studio - Ocean Blue NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder - Sunny Topp 10 Lip Balms Elle 18 Juicy Lip Balm i saftig Berry Himalaya Herbals Strawberry Shine Lip Balm Nivea Soft Rose Lip Balm Fem Fairness Creme Bleach - Blåbær med melk og perle Kroppsbutikken Blueberry Body Butter Blueberry Face Pack for jevn hud: Gjør det selv Sephora Blueberry Smoothing Body Scrub Organix ernæringsmessige Acai Berry Avocado Conditioner Burt's Bier Foryngende Lip Balm Med Acai Berry Kroppsbutikk Blomsterglass Acai Body Butter Duo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: