Hudtype: Oljete Hudtone: Medium tanned

Hei, skjønnheter!

I dag skal jeg gjennomgå en nydelig gullforing av NYX. Det er deres Studio Liquid Liner i skyggen Extreme Gold. Les videre for å vite hvordan det gikk på meg!

Pris: $4.50 Produktbeskrivelse: Forvandle utseendet ditt om noen sekunder med denne superpigmenterte eyeliner som fremhever øynene med et elektrifiserende slag av farge. Den fine børstespissen muliggjør presisjonsapplikasjon og kan brukes til å lage linjer med varierende tykkelse. Gå subtil eller gå glam.

ingredienser: Vann / Aqua / Eau, Glyserin, Akrylater Kopolymer, Stearinsyre, Glycerylstearat, Glycerylstearat SE, Fenoksyetanol, Caprylylglykol, Aminometylpropanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Glimmer, Titanium Dioxide (CI 77891), Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 Lake (CI 42090), Black 2 (CI 77266) [NANO}, Iron Oxides (CI 77491 , 77492, 77499), Carmine (CI 75470), kromoksidgrønt (CI 77288).

Min erfaring med NYX Studio Liquid Liner Extreme Gold:

NYX Studio Liquid Liner kommer i et ganske lite fargekodet rør med en svart hette. Det er et lett rør som gjør det enkelt å bære rundt. Nå har den en fin liten tynn applikatorbørste som bidrar til å tegne en perfekt presis linje. Jeg elsker hvordan det fungerer på dekslene mine, men jeg føler at det kunne vært litt tykkere. Det tar faktisk tid å tegne en tykk liner.

Skyggen 'Extreme Gold' er et vakkert, rent gult gullfôr som gir perfekt skinn til øynene. Denne skyggen er bra for alle, og jeg tror vi alle burde ha en gullforing. Skyggen har en fin varm gul tone som gjør den til en nydelig farge. Liner er også mye pigmentert som krever få slag for å få den perfekte fargen. Men det eneste slag er ikke nok for det. Også, som det har flytende tekstur, så jeg trenger å lagre det litt, og det tar ekstra beløp for den beste finishen.

Som det er en flytende liner, så har den en fin jevn, middels til tynn konsistens som glir så godt på øynene, og det opptar jevnt i tillegg. Den har super jevn, myk tekstur og inneholder ingen glitter. Så det gir en jevn metallisk finish til øynene. Det ser veldig skinnende ut med reflekterende overflate. Jeg elsker bare formelen den har som gir en perfekt finish på øynene. Det tørker også ut så fort, så det er ikke noen sjanse for et rot. Det føles ikke ujevn eller tørt, men du har jobbet raskt med det når det avgjøres innen et minutt. Derfor er det en flekkfast, overføringsbestandig og vanntett liner som varer hele dagen på øynene. Det smelter ikke med vann, så det er trygt for mine vannfulle øyne. Det passer også følsomme øyne pent. Det har shimmers som aldri sprer seg rundt øynene.

Foringen forblir super lang, selv på mine oljede lokk i rundt 8 timer, som jeg føler er ganske lang. Det skaper ikke noe rot og varer hele dagen. Men det trenger en god fjerner for å fjerne den helt. Samlet sett er det en vakker gullforing som kan brukes på ulike måter. Det fungerer som en fin fremhevende nyanse for hjørner, og du kan bruke den til et kreativt øyeutseende. Det virker så godt til denne prisen. Bare, det er ikke tilgjengelig i India ennå.

Pros av NYX Studio Liquid Liner Extreme Gold:

• Fin liten emballasje og reisevennlig • Rimelig • Vakker gullskygge • Pigmentert • Glatt jevn tekstur glir godt • Føler ikke flekkete eller tørre • Tørker ut raskt • Gir en nydelig metallisk skinnende overflate • Overføringsbestandig, flekkfast og vanntett • Siste super lang hele dagen • Verdt kjøp

Ulemper med NYX Studio Liquid Liner Extreme Gold:

• Applicator kunne ha vært litt tykk • Trenger å jobbe raskt med det • Utilgjengelighet i India

IMBB Rating: 4.8/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale NYX Studio Liquid Liner Extreme Gold? Hvis jeg kan finne den her, i India, vil jeg definitivt kjøpe den igjen, og hvis du vil ha en langvarig gullforing, så gå for den.

NYX Siren Matte leppestift NYX Matte leppestift pisket kaviar NYX Sweet Cheeks Blush Palette NYX Studio Liquid Liner - Extreme Smokey Gray Maybelline Hyperink Liquid Liner Black Lakme Absolute Precision Liquid Liner Revlon Colorstay Skinny Liquid Liner - Blackout Makeup Revolution London Svart Vanntett Væske Eyeliner L.A. Girl Mark My Eyes Langvarig Extreme Fet Eyeliner L'Oreal Paris Gold Infallible Silkissime Eyeliner MUA City of Gold Glitter Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: