Hei, nydelig!

I dag skal jeg dele en utrolig, men enkel hårflett opplæring som definitivt vil gjøre deg super glad. Jenter med tynt hår er ofte ulykkelige med sine tynne, flate fletter. Vi elsker alle de fluffete, store flettene, men vår normale trestrengse fletning kan ikke gi det ekstra volumet. Så i dag, la oss sjekke ut hvordan vi alle kan lage en myk, voluminøs flett lett.

Trinn 1:

Jeg har rett hår, men jeg la bølger til det ved å holde det flettet over natten. Det ga meg volum og bølger. Du kan også prøve denne hack, ellers hoppe over det.

Steg 2:

Nå bør du bare pusse håret godt. Deretter tar du den fremre delen av håret ditt og støtter innvendige seksjoner. Etter dette, ta en del fra forsiden og backcomb den for å få litt volum. Det gir et fint volum til tynt, halt hår.

Trinn 3:

Når du er ferdig med de fremre delene, bør du lett bøye det øvre håret. Deretter skal du lage en normal hestehale, men bare med den øvre delen og sikre den med en elastikk.

Trinn 4:

Ta nå to seksjoner fra begge sider og lag en annen hestehale - like under den første.

Trinn 5:

Deretter gjør du igjen en hestehale med resten av håret. Jeg har laget tre ponytails, du kan gå for mer hvis du har mer volum.

Trinn 6:

Nå delte den første hestehale i to deler og trekk den andre hestehalen opp mellom divisjonen. Klipp det på hodet og igjen bli med de første delene med en elastikk like under gapet. Trekk den delen fra begge sider og gjør den lunken.

Trinn 7:

Gjenta nå samme trinn med 2. hestehale. Del det i to seksjoner og gjenta trinn 5 og trinn 6.

Trinn 8:

Fortsett til du kommer til slutten. Siden jeg har langt hår, laget jeg en normal tre-streng fletning med den siste 1/3-delen når jeg nådde i nærheten av enden. Du kan fortsette til slutten.

Trinn 9:

Nå, fest enden med et elastisk bånd og dra av delene nøye for å gjøre dem lunne.

Trinn 10:

Spritz på noen innstilling spray og slep noe hår for å gjøre det ser naturlig ut.

Her er mitt siste utseende. Det ser litt rotete ut siden jeg ikke kunne se håret mitt riktig. Men sørg for at alle seksjonene er pent slått. Jeg har fint hår og denne flettet ga et fint, voluminøst utseende. Jeg elsker absolutt denne frisyren som den er så pen og forandret utseendet mitt. Det ser bra ut med de fleste antrekk. Jeg håper du likte denne opplæringen og vil gjerne prøve.

Steg-for-trinns opplæring - Big Flower Bun Frisyre Trinn for trinn Håropplæring - 5 Minute Cute One Side Braid Hairstyle Trinn-trinns håropplæring - 5 minutter lett flettet innpakket hestehale Trinn-for-trinns hårvideoopplæring - Pretty Twisted Bun Hairstyle Steg-for-trinns håropplæring - Casual Long Fishtail Braid Trinn-trinns håropplæring - Myk romantisk boblehestehale Trinn-for-trinns hårvideoopplæring - Hvordan får du varmefri myk krøller Hvordan kutte tynt hår for å gjøre det ser tykkere ut Hold deg unna disse hårpleieprodukter hvis du har tynt hår! 8 beste sjampo for tynt hår 7 Effektive hjemmemedisiner for tynt hår 6 Super Easy Volumizing Tips for fint, tynt hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: