Hei girlies, Jeg hadde vært villig til å få en brasiliansk voks i så lang tid nå. Vi vet alle hvorfor vi nøler med å få bikini eller brasiliansk voks - smerten! Jeg hadde satt opp dette i så mange måneder, da ble vennen min modig og fikk det gjort. Hun overbeviste meg om å gjøre det også. Hennes salgssted var "Babe, det gjør ikke vondt!". Jeg ble solgt! Så, en uke senere bestilte jeg en avtale, og det var verdt hver krone. Her er noen poeng hvis du er en første timer.

1. Smerten er ikke så ille

Smerten er ikke så mye. Jeg har ikke ekstremt følsom hud, så det gjør ikke vondt så mye. Selv voks på andre deler av kroppen min gjør ikke vondt. Det har vært så mange år siden jeg har vokst. Bruk også en god kvalitet voks. Ikke gå for vanlig honning voks. Prøv enten sjokoladevoks eller fruktvoks. Det gjør vondt enda mindre hvis du aldri har barbert.

2. Ingen bukser

Du er naken midje nede. Hvis du planlegger å få bare en bikini linje, så kan du komme deg uten å bli naken. For et renere utseende må du være naken. Voksene er vant til det, så ikke skamme seg. De har sett så mange mennesker naken. De er ikke ubehagelige i det hele tatt. De liker også å snakke mens de vokser for å kutte spenningen, så det er helt greit. De vil trøste deg også hvis det gjør vondt.

3. Ta en dusj før

Hvis du føler deg rar at du kan lukte, ta en dusj og gå. Du vil føle deg frisk og vil heller ikke være bekymret for lukt.

4. Ikke barbere eller trimme

Hvis du planlegger å vokse, må du ikke barbere eller trimme noen dager før avtale. Håret må være minst en fjerdedel tommers lang for voksen til å ta tak i den. Så vær forsiktig, ikke å barbere. Det vil skade mer.

5. brasiliansk

Forskjellen mellom brasiliansk og en bikini voks er at i brasilianske barberer de også rumpene dine. Stedet jeg dro til de gjorde automatisk en brasiliansk voks. Så hvis du er bekymret for det som gjør vondt, la meg fortelle deg det er bare motsatt. Delen på våre butter har ingen nerveender, så det gjør ikke vondt.

6. Ingen trening

Etter en voks, ikke gå til en trening i 24 timer. I løpet av en treningsøkt kan det være mye rubbing mot klærne dine, noe som vil forårsake brannskader. Når jeg hadde mye arbeid etter en voks, kunne jeg ikke bytte til komfortable klær.

7. Antrekk

Velg hva du skal ha på deg for og etter din voks forsiktig. Noen ganger må du kanskje gå etter en voks. Hvis klærne dine er løs, vil de tillate deg å gjøre det. Bruk et gammelt par undies som du kan få voks på den.

8. Etter-vokspleie

Etter en voksingssesjon må du vaske området med lunkent vann og bruke et serum. Jeg bruker vanligvis kokosnøttolje. Unngå å bruke tette klær umiddelbart etter. Det kan være noen blåmerker på grunn av voks. Bruk lett luftig klær og unngå anstrengende aktiviteter.

9. I perioder

Unngå voksing 5 dager før og etter voksing. Problemet i denne tiden er vanligvis at området er mye mer følsomt og smerten er mer. Også, jeg er ganske sikker på at den tiden allerede er smertefull, ingen ville virkelig ønske å påføre mer smerte.

10. Det blir bedre

Også damer, med tiden blir det bedre. Jeg husker forskjellen første gang og andre gang. Smerten var så mye mindre. Prøv å stikke til en salong og en bestemt spesialist. Det blir mindre vanskelig. Chatter med spesialisten hjelper også.

Hvis du har satt brasiliansk voks av som jeg gjorde, ikke! Det er helt verdt det. Det er ikke så skummelt, og etter voksen vil du takke deg selv.

Lotus Xpress Glow 10-i-1 Daily Beauty Creme SPF 25 Viktige regler for å bruke Backless Attires Essential Lingerie Items Hver kvinne må eie Alt du trenger å vite om øyenbryn tatovering 7 grunnleggende du trenger å vite om koordinert klær mote trend! 6 Fakta om essensielle oljer som du trenger å vite 8 tips og triks som vil hjelpe deg å gi et utmerket første inntrykk Hvordan ta vare på huden etter voksing Hvordan få en bikini voks 8 Ukjent Fakta om brasiliansk voks

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: