Hudtype: Normal-Dry Hudton: Middels med gule undertoner

Mary Lou Manizer er min Holy Grail highlighter. Jeg pleide å tro at jeg aldri ville ha en annen highlighter så mye før jeg kom over denne skjønnheten. La oss få vite mer om det.

Pris: INR 750 Produktbeskrivelse: "Chardonnay Pink With Gold Shimmer." Lys opp ting med en av våre nye Bright Idea Illuminating Sticks! Tilgjengelig i en rekke utstrålende fargetoner, inkludert fire highlighters, fire rødmer og fire bronzers-hver kremaktig myk nyanse går glatt og setter med en gang en øyeblikkelig lys fra lyset. Liten, bærbar og perfekt for strobing, det er sminke må-ha av sesongen.

Min erfaring med NYX Bright Idea Illuminating Stick Chardonnay Shimmer:

Denne vakre highlighter kommer i en søt, fargekodd emballasje. Stiftets stift er svart og fargen representerer fargen på stiften. Twist-up-pinnen er brukervennlig og reisevennlig. Den er super enkel å bruke, og man kan bruke den selv på farten. Jeg har ingen problemer med emballasjen. Du får 6 gram produkt til prisen, som jeg tror er økonomisk, vurderer jeg ikke bruker highlighters hver eneste dag.

Per NYX er Chardonnay Shimmer "Chardonnay Pink med Gold Shimmer." På min hudtone får jeg et fantastisk champagne gull utseende med nesten ingen spor av rosa. Skyggen passer alle hudfarger, men vises best på rettferdige til middels hudfarger. Produktet kan brukes til å lage naturlig til tydelig uthevet utseende. Jeg foretrekker å holde det naturlig. Jeg har nylig hatt den over Mary Lou Manizer og toppet den med en innstillingsspray og så veldig intens, veldig sexy ut.

Jeg kan ikke få nok av denne skyggen. Den inneholder glimmer - som navnet antyder - men glimmer ser ikke overveldende eller billig. Tekstur er veldig kremaktig og glir godt på huden uten å påvirke basen sminke, som er perfekt. Det understreker heller ikke de fine linjene eller porene, og gir et veldig naturlig og glødende utseende til huden.

Den varige kraften er også ganske lang - rundt 5-6 timer - hvis jeg bruker den over en primer og base. På egen hånd varer det maksimalt 3 timer. Jeg er også glad i at shimmeren ikke overfører noe annet sted på ansiktet mitt. Denne superlette highlighter føles super kremaktig på huden og irriterer ikke i det hele tatt. Det gjør ikke huden min tørrere, og jeg tror det vil føles behagelig på alle hudtyper.

Totalt elsker jeg alt om denne høylyseren. Det er nydelig og forbedrer huden min så mye. Jeg skulle ønske jeg hadde et bedre bilde av denne høylyseren på ansiktet mitt, men kunne bare klare denne. Hvis du er på utkikk etter en utmerket krempinner, spesielt i en pinneform, må du prøve denne. Jeg kan bare ikke komme over hvor fantastisk denne er!

Pros av NYX Bright Idea Lysende Stick Chardonnay Shimmer:

  • Funksjonell, brukervennlig emballasje.
  • Nydelig nyanse.
  • Intensitet kan bygges opp.
  • Kremaktig tekstur.
  • Glider lett uten å påvirke basisprodukter.
  • Shimmer er ikke overveldende.
  • Shimmer overfører ikke.
  • Ikke bosette seg i de fine linjene.
  • Ikke understreker porene.

Ulemper med NYX Bright Idea Lysende Stick Chardonnay Shimmer:

  • Ingen for meg.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale NYX Bright Idea Illuminating Stick Chardonnay Shimmer? Helt sikkert! Det er bare så fantastisk!

NYX Ultimate Brights Shadow Palette NYX Levende Brights Eyeliner - Levende Violett Essence Soo Glow! Krem til Powder Highlighter 20 Lys opp livet ditt Josie Maran Argan Enlightenment Illuminizing Wand Lakme Absolute Illuminating Foundation Stila Stay All Day 10-i-ett HD Lysende Beauty Balm Revlon Photoready Insta-Fix fremhever Stick Gold Light Clinique 01 Hefty Marker Chubby Stick Sculpting Highlight NYX Wonder Stick Highlight og Contour Stick - WS02 Medium / Tan Alv. Essential Lilac Petal All Over Color Stick Coloressence Shimmer Highlighter MUA avklare huden din Shimmer Highlighter Pink Shimmer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: