Hei nydelig gals,

Alle som har sett de siste innleggene mine på Insta vet hvor mye jeg elsker Laura Mercier Caviar-pinner - spesielt skyggen "Plum !!" I dag snakker vi om en av leppestifterne fra hennes utvalg. Jeg har prøvd Laura Mercier leppestifter i det siste - ikke sikker på om det var samme område eller den forrige - og likte formelen. Jeg trodde det var på tide å teste det igjen. Så, la oss finne ut mer om leppestifter i Velour-serien.

Produktbeskrivelse: En slitesterk, høypigmentert, fuktighetsgivende lefarge med en satinmatt finish. Velour Lovers Lip Farges innovative, matte leppestift sikringer delikate mattende pulver med fuktighetsgivende mango smør. Det gir lepper med en sensorisk applikasjonsopplevelse som skaper en jevn, fløyelsaktig tekstur. Bare en enkelt swipe varer hele dagen uten å tørke eller forlate leppene som føler seg chapped. En svært pigmentert, fuktighetsgivende leppefarge med satin matt finish. Velour Lovers Lip Color er en revolusjon i matt leppestift som kombinerer delikate mattende pulver med fuktighetsgivende mango smør som skaper en fløyelsaktig tekstur som er glatt, kremaktig og slitesterk. Formelen er buildable, og tilbyr middels til høy dekning med en matt, sateen finish. Den er formulert uten sulfater.

ingredienser: -Super Emollients og Mattifying Powder: Lag en fløyelsaktig tekstur. -Voksblanding og Jojoba: Smidig og vedlikehold fuktighet. -Hyaluronsyre: Glatter, mykner og gir intens fuktighet. -Mango smør: Gir fuktighetsgivende fordeler.

Diisostearyl Malate, Capryl / Capric Triglycerid, Isopropyl Palmitat, Isostearyl Isostearat, Ozokeritt, Dicaprylyl Karbonat, Candelilla Cera / Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks / Cire De Candelilla, Kaolin, Paraffin, Jojoba Esters, Silika, Cera Mikrokrystallin / Mikrokrystallinsk Voks / Dyr Mikrokristallin , Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate. Kan inneholde (+/-): Ci 77891 (Titandioxid), Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 19140 (Yellow 5 Lake), Ci 45380 (Red 22 Lake), Ci 45410 (Red 28 Lake ).

Pris: $ 28 for 3,6 g produkt.

emballasje: Emballasjen er ganske minimalistisk. Det minner meg om Smashbox-leppestiftet eller til og med NARS Audacious for den saks skyld minus den magnetiske nedleggingen. Det er et cola-farget cuboidrør med merkenavnet trykt i svart - super umulig å se. Vet ikke hvordan det hjelper dem når det gjelder produktrekallverdi. Allikevel har leppestiftet en normal vridningsmekanisme og hetten lukkes sikkert. Produktet har ikke for mye vekt, så det er lett å reise med.

Min erfaring med Laura Mercier Velour Lovers Lip Color Sensual:

Farge: "Sensuell" beskrevet som en "dempet rosa" farge er faktisk en lys, ferskenrosa tonet n * de skygge. Jeg tenkte at det kan lignes på NARS Audacious leppestift i skyggen Jane. Jeg elsker skyggen "Jane", men vil sannsynligvis foretrekke en litt mer matt tekstur. Vel, det er ikke like i skygge. Så, skyggen "Sensual" er ganske lys og jeg synes det er vanskelig å bære med selv med tung øye sminke. Den spesielle tonen av det virker ikke for smigrende på min varme hudtone. Tekstur hjelper heller ikke, men jeg kommer til det om et minutt.

Denne spesielle nyansen ville bare fungere for noen med rettferdig til lett hudfarge. For jenter med middels tone eller dyp tone, vil dette få dem til å bli vasket ut.

Tekstur: Leppestiftenes struktur er lett, men ikke i den grad at den føles vektløs. Det er kremaktig i stedet for en gel som ferdig, så mens glidene er glatte, er den kontrollerbar. Målet selv om spioneringen til å være en matte, er ikke helt der. Med mindre det skulle være den nouvea matte finishen som har gjort runder i over et år nå hvor ordet "matte" bare er lagt til leppestiftet for å appellere til en bestemt demografisk, men har ikke forhold til tekstur !! 😉 Alt det ser ut til å bety er at finishen ikke er skumrende. Uansett, dette er en sateng til halvmatt leppestift. Vel, hvis det ser ut som en sateng, virker som en sateng, gjelder som en satin ... Du får kjæresten! Det er litt overføring - men ikke så verst, noe som gjør meg til å konkludere med at det er en mer halvmattet formel. Det tørker ikke, men det hydrerer heller ikke.

Dessverre synes fargen min for å synke inn i leppelinjene på steder. Også, etter søknad, hvis du vesker dine lepper, er det ekstrem sannsynlighet for at linjer dannes. Så, ikke den ideelle tekstur for meg.

Formelen tørker ikke i seg selv, men det er heller ikke hydrering, så hvis du har en tendens til tørre lepper, kan dette fremheve det ved slutten av tiden, men vil ikke skape tørre flekker alene. Dette er overraskende vurderer at ingrediensene som er oppført, inkluderer jojoba, hyaluronsyre og mango-frøsmør.

pigmentering: Pigmenteringen er ok, ingenting å skrive sonnets om. Fordi jeg har pigmenterte lepper, hvis pigmenteringen av leppeproduktet ikke er bra, blir den mørke tonen i min leppelinje overordentlig tydelig. Jeg lurte på om problemet var med pigmenteringen eller det faktum at skyggen er så lett. Hvis jeg var nybegynner til dette, ville jeg trolig klandre skyggen. Åh! Det er en n * de skygge, hvor mye pigmentering kan du få! Men i dag er tider forskjellige.Det er mange merker som gjør n * de leppestifter som gjelder med mettet farge, så når et merke sier at produktet er "høyt pigmentert", forventer jeg det.

Pigmenteringen på begge leppestifter er utmerket - den er rik og ugjennomsiktig. Det er superpigmentert. Den rike pigmenteringen sikrer at du får god slitasje fordi selv om du spiser eller sipper gjennom dagen, kan intensiteten i skyggen svake, men det er fortsatt veldig mye der. Holde hvordan pigmenterte og lyse nyanser er, de var relativt enkle å påføre og få rene linjer. Lippestiften beveget seg lett på leppene.

Varig kraft:Slitetiden er svært gjennomsnittlig, ca 3,5-4 timer. Du vil definitivt trenge re-application post måltider. Det er lett å søke på nytt uten at det ser ut som ujevnt.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Laura Mercier Velour Lovers Lip Color Sensual:

 • En fersken-rosa-n * de skygge, vil virke for rettferdig til lys hudtoner.
 • Lettvekt tekstur.
 • Enkel å bruke halvmatt finish.
 • Ikke-tørkestruktur.
 • Ingen fjerning eller blødning.
 • Veldig liten overføring.
 • Lett å reise med.
 • Fri fra sulfater.

Ulemper med Laura Mercier Velour Lovers Lip Farge Sensual:

 • Gjennomsnittlig pigmentering, som i seg selv ikke er et problem, men en årsak til bekymring når produktet blir annonsert av merkevaren for å være "høyt pigmentert".
 • Fargen synker inn i de fine linjene.
 • Markedet som et matt produkt, er finishen faktisk satin til halvmatt.

IMBB Rating: Et 3/5 produkt.

Det ser ut til å være et gjennomsnittlig produkt, noe du ikke sannsynligvis ville tenke på, hvis du plukket opp et nytt apotek (på apotekspriser). Imidlertid faller produktet på dette prispunktet med disse påstandene. Kanskje andre nyanser - mellomstore til dype - utfør bedre. Men jeg er ikke villig til å eksperimentere. Jeg kan egentlig ikke anbefale fordi på dette prispunktet finnes det bedre produkter i markedet.

Laura Mercier Boudoir Velour Lovers Lip Farge Laura Mercier Velour Lover Lip Color Coquette, Fantasy Laura Mercier Addiction Velour Lovers Lip Color Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder Dolce & Gabbana Sensual 280, Eksotisk 50 Passion Duo Gloss Lipstick YSL Rouge Volupte Silke Sensual Radiant Lipstick - Corail Extreme YSL Rouge Volupte Silke Sensual Radiant Lipstick # 11 Rose Culte Kevyn Aucoin Den Sensuelle Lip Satin - Cashmere YSL Fuchsia Tourbillon & Rose Asarine Rouge Volupte Lipstick 15 Lakme Absolute Luxe Matte Lip Farge med Argan Oil Photos, Stikkord

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 25 2020