Hudtone: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei damer,

I dag skal jeg vurdere The Face Shop Pro Eyelashes - 10 Edge Edge. Fortsett å lese for mer informasjon om dette produktet.

Pris og antall: 199 PHP (300 INR ca.) for 1 par Produktbeskrivelse: The Face Shop har produsert den nye Pro Eyelashes-linjen! Disse piskene er laget for å føle seg lett og ha et veldig naturlig utseende til dem. De øker øynene dine uten å være for dramatisk, og selvfølgelig bra for de som har sensitive lokk. Leveres i forskjellige varianter for dine daglige behov, og inkluderer også øyenvipper lim i produktemballasjen. Hva vil disse piskene gjøre for meg?

Min erfaring med The Face Shop Pro Eyelashes 10 Edge Edge:

La oss begynne med emballasjen av produktet. Dette paret vipper kommer i en enkel hvit farget plastskuff med et klart lokk. På baksiden av emballasjen er det merket en etikett som inneholder informasjon og bruksanvisninger på koreansk. Jeg føler at informasjonen burde vært skrevet på engelsk også.

En ting jeg nylig har oppdaget om emballasjen til disse øyevippene er at et lite limrør er inkludert i pakken, men det er skjult på baksiden; den er dekket av bruksanvisningen. Jeg hadde kjøpt en lash lim separat, men det er ikke nødvendig å få en som den allerede er inkludert. Samlet sett er emballasjen fin og lett å bære.

Viskene er billige og sannsynligvis en av de beste samlingen av naturlig utseende øyenvipper; De gir et fyldigere lashutseende uten å se over toppen. Forfalskninger er sanne svart i farge. De er laget av syntetisk hår.

Øyebrytets bånd i denne spesielle varianten er en måte for tynn og holder seg ikke godt til huden. Det holder peeling av fra kantene. For å overvinne dette problemet, må jeg bruke øyevippen raskt og må trykke den litt i noen sekunder slik at den stikker riktig til huden. Dette bandet er mykt og føles ikke kutt på huden.

Øyenvippene er super behagelige å bære og ikke føler seg tung. Imidlertid kan jeg føle deres tilstedeværelse. Jeg hopper vanligvis over eyeliner med disse falsies som de gir slags naturlig svart lash linje til øynene. Lengden på øyenvippene passer til øynene mine og krever ingen trimming for meg. Viskene er en kombinasjon av lange og korte hår. Men generelt er de veldig lange og naturlige på samme tid.

Hårene har blitt arrangert i kryss kryss. Det lange håret er ikke så lenge at de ser over toppen. De enkle lange øyenvippene er ganske slitesterke for enhver anledning. De ser så naturlig ut og øker øynene mine. Hvis du ikke liker de dramatiske øyenvippene, men fortsatt vil legge til et langt og voluminøst blikk mot øynene dine, er dette definitivt verdt å prøve. Jeg elsker helt falskene fra dette merket, da de fleste er naturlig utseende.

De ser subtile ut, men forbedrer hele utseendet godt. Jeg gratulerer bare øyenvippene mine slik at de blander seg med falsiene riktig. Jeg legger ikke noen mascara med disse øyenvippene som de allerede gir en fantastisk krøllet opp og voluminøs lang lash effekt. De endrer bare hele utseendet, og jeg elsker bare disse! Disse er veldig enkle å søke på og fjerne. Totalt sett er dette et fint produkt.

Pros av The Face Shop Pro Eyelashes 10 Edge Edge:

• Fin emballasje • Perfekt størrelse • Ingen trimning nødvendig • Laget av syntetisk hår • Båndet er mykt • Kombinasjon av lange og korte pisker • Enkel å påføre og fjerne • Ikke-pokey • Gir naturlig utseende lengde og volum • Ser veldig naturlig ut • Ser ikke dramatisk eller over toppen • Kan brukes bare hvor som helst • Komfortabelt • Irriterer ikke følsomt øyeområde • Blander med naturlige øyenvipper lett

Ulemper ved ansiktsbutikken Pro øyenvipper 10 Kantkanten:

• Bandet er for tynt og har en tendens til å skrelle av fra hjørnene

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Face Shop Pro Eyelashes 10 Edge Edge? Ja.

The Face Shop Pro Eyelashes - 05 Levende The Face Shop Pro Eyelashes Smoky Smoky The Face Shop Slim Black 02 Edge Turn Eyeliner The Face Shop Face It Vanntett Autoliner - Svart 01 The Face Shop Real Nature Green Tea Face Mask Bronzed Gold Makeup med fjærede øyenvipper Huda Beauty Samantha # 7 Øyevipper 10 Best Skin Whitening Creams tilgjengelig i India Lakme 9 til 5 Lip Color Orange Edge MAC Edge To Edge Lip Pencil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: