av Chanchala Bose

Hiii Lovelies,

Borte er de dagene når ren glødende hudfarge, eller la oss si at den rene huden var en raseri. Dager har endret seg, og det er stilen og trenden. Nå er en dags sol kysset eller det bronsede blikket inn. Du kan oppleve strålende glød i ansiktet ditt. Og med utvidet sommer drar vi alle sammen til en ferie destinasjon. For å se naturlig og strålende, søn kyss smink utseende er må i disse dager.

Så, la meg gi deg et lite sett som du trenger å bære eller ha i din skjønnhetsstash for å oppnå det solkysede sminkeutseendet;

1. Subtile shimmer:

Prøv å gå for en balansert glans utseende. Du kan bruke rosa gullgloss med kobberøyner.

2. Fremhevende øyne: Du bør markere øynene, men ikke med naken eller lysende produkter. Prøv å markere med den hvite eyeliner på det indre hjørnet av øynene dine.

3. Golden Inner Cat Eye:

Kobber nyanse fungerer best på den varme hudtone eller spesielt for de som leter etter solskinnet sminke. En glimmer kobber kattøya ser fab.

4. Orange Dewy kinn:

Sønn kysset sminkeutseende har en solbrunteffekt eller bronseffekt på huden, men selv da kan du sikte på deilig kinnutseendet. En oransje rødme ser flott ut på kinnene og vil gi det perfekte solskysete, dystre blikket.

5. Vanntett kohl:

For solkyset sminke, se vanntette produkter er et must. Så, gå for kohl eller til og med gå for en gelforing som har vanntette egenskaper.

6. Orange øyenskygge:

Når du sikter mot solen kysset, så skal oransje være fargen din. Og når du bruker en lys nyanse av oransje på øynene dine, så vil det gi deg et naturlig solkyset utseende. Dette vil se ut som den naturlige solen reflekterer på øyelokkene dine.

7. Glatte lepper:

Glatte lepper er et must i sola kysset sminkeutseende. så prøv å gå for det høyeste glansinnholdet for leppene dine.

8. concealer:

Sun kissed makeup look er en "HIT" bare når basen din er feilfri. Så, å bruke concealer på problematiske områder av huden din er ekstremt viktig.

9. Øyenbrynssett: Høyt buede øyenbryn er et must for solen kysset sminke utseende. Så, å bære et øyenbryn kit som inneholder varme eller nøytrale nyanser er et must for solen kysset sminke utseende.

10. leppestift:

du kan lager utvalg av nudder for solen kysset sminke utseende. Naken komplimenterer svært godt med solskinnet sminkeutseende.

11. Balansert bronseffekt: Bronse er selvfølgelig perfekt for solskinnet sminkeutseende. Men du bør ikke overdrive det. Prøv å gå for et matt, bronseutseende, men balansere det.

Så, nå er du klar med solen, kysset sminkeutseende. Gi meg beskjed hvis du vil inkludere noe mer i kommentarene nedenfor.

10 enkle trinn å se glamorøse - Tranebær Kiss Tutorial Trinn for trinn Makeup Tutorial of Sun Kissed, Gold Winged Look Makeup Revolution Blush i sukker, perfekt for en søn kysset utseende NYC Sun 'n' Bronze Bronzing Powder Montauk Bronze Steg-for-trinns opplæring: Boho-Chic Makeup Se etter datoenetter L'Oreal Sublime Bronze BB Summer Airbrush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: