Hei peeps!

Hvordan går det med deg? Rosa er en av de fargene som utfyller de fleste skinntones. Så jeg planla å lage en liten samling av de rosa leppefargene som jeg har elsket i det siste. Jeg har forsøkt å dekke leppestifter, leppeplaster, leppepenn og leppeplekker for å sørge for at det er noe tilbud i hver kategori. Jeg er ikke en stor-tid fan av myke eller baby pinks fordi jeg er mer inn i de varme pinks og lysere. Og for å gjøre valget enklere for deg, har jeg farget disse produktene på 3 forskjellige hudtoner - rettferdig, hvetete / medium og dusky, slik at du kan få en perfekt rosa for deg selv. Så la oss komme i gang, damer!

1. Makeup Revolution Alt jeg tenker på, er du Ultra Velour Lip Cream: Vi er alle avhengige av leppestifter, men jeg elsker virkelig dette konseptet med matte leppe kremer som de holder leppene hydrert hele dagen med en fargefarge. "Alt jeg tenker om er deg" er en veldig pen berryskygge som er en perfekt blanding av mauve og rosa. Det er en perfekt nyanse for å heve den romantiske kvoten eller å koble sammen med dine etniske antrekk.

2. Makeup Revolution I Makeup Hanging On The Phone WOW Stick: Det er en lys Barbie rosa nyanse som kan gi mye glamour til sminkeutseende. Hvis jeg måtte plukke en av alle disse pinks, så ville det være denne som det er supermått, komplementerer hudtonen min vakkert og forblir på leppene mine for alltid!

3. Revlon Colorstay 020 Rio Rush Fuktfargestoff: Denne leppeflekkende leppekrem ser superkremet ut i begynnelsen og blir så en semi matt flekk. Skyggen ser i utgangspunktet ut som neonrosa, og de fleste av dere kan bli redd, ser på skyggen, men snart (etter 10 minutter eller så), legger det seg ned til en veldig slitesterk lysfuksirosa.

4. Maybelline Flash of Fuchsia Superstay 14 timers megawatt leppestift: Dette er den beste ut av den nye Megawatt-serien utgitt av Maybelline. Skyggen "Flash of Fuchsia" er akkurat som navnet hans! Det er en dristig og en levende fuchsia nyanse som skaper en pop på leppene så snart jeg bruker den. Det er mer på den varme rosa siden som har en metallisk glans på det, som gjør at leppene dine gløder. Den metalliske glansen gjør at leppefarge ser elegant og sofistikert ut.

5. Ansikter Fuschia Sparkler Ultime Pro Lip Creme: Dette er absolutt den hotteste og den lyseste rosa som jeg noen gang har brukt i glansform! Og jeg må si at det øker hotness kvotienten i løpet av sekunder. Skyggen "Fuschia Sparkler" er en veldig lys varm rosa. Det er ikke veldig nært fuchsia fordi fuchsia for det meste har en kul tone til det; Jeg vil kalle det en "varm rosa" nyanse. Det er super duper lyst, intensivt pigmentert og skaper en levende pop på leppene.

6. Maybelline Superstay 14 timer Leppestift i Uendelig Fuchsia: Maybelline Superstay er et av de beste områdene for matte elskere. Jeg pleide å ha 4-5 nyanser fra dette området, som jeg ferdigstilt veldig fort fordi disse er så gode. Jeg elsker denne spesielle rosa til kjernen! Det er en utmerket en for den indiske hudtonen. Skyggen "Uendelig Fuchsia" er akkurat som navnet sitt. Det er en fantastisk fuchsia rosa nyanse som gjør at leppene ser penere ut enn noen gang. Det ser helt feminin, sofistikert og fet og søt på samme tid. Denne rosa er en all-rounder. Det er ikke så levende som de fleste fuchsias fordi de blå undertonene er veldig milde og edru.

7. Chambor Orosa # 554 Insanely Pink Lip Perfection Leppestift: Jeg var aldri helt inn i Chambor, men i det øyeblikket jeg fargede denne på telleren, ble jeg umiddelbart forelsket i dette. "Insanely Pink" er faktisk sinnsykt lastet med rosa. Det er en super lys og en dristig rosa som gir deg uttalelse lepper. Dette vil være det beste å holde seg til som det legger til en umiddelbar friskhet og en pop til ansiktet.

8. Faces Glam On Lip Gloss 08 Deep Blush: Fra det tidspunkt jeg kom inn i leppestiftverdenen, visste jeg et sted dypt inni at jeg gikk bort fra de små glossene. Så jeg plukket dette opp nylig. Skyggen "Deep Blush" er en lyserød skygge som perfekt ligner navnet. Det er en veldig romantisk og en feminin rosa som gir en umiddelbar flush og rødme til leppene. Det legger til små shimmers som kommer sammen for å se veldig nydelig ut. Glansen har en fantastisk, blendende glans som gjør at leppene virker veldig fulle og pouty. Denne rosa er flott å bli brukt til hvert utseende, for enhver anledning, og i alle aldersgrupper.

9. Faces Lip Contour i Pink Petal: Jeg har svært få leppe liners, sannsynligvis bare 5-6, og de fleste av dem er rosa. 😛 Jeg bare surfer gjennom nettet og fant disse leppepennene fra Faces. Og siden jeg har et lite mykt hjørne for pinks, falt jeg for denne. Det er en super varm og lyserød nyanse som er ultra matt. Det får meg til å se ut som en absolutt rockestjerne! Det er flott for alle aldersgruppene og vil passe alle dine antrekk også. Jeg vil gjennomgå denne skjønnheten snart!

10. L'Oreal Color Riche Lip Liner Couture Berry Blush: Skyggen "Berry Blush" er en nydelig bærrosa skygge med noen hint av mauve, noe som gjør at den ser veldig vakker og elegant ut. Det lyser faktisk opp ansiktet mitt veldig bra, skaper en romantisk flush på leppene mine. Men det ser super subtil på samme tid. Det er en passende nyanse for dagtidsklær, som om natten ville jeg foretrekke noe lysere. Det forvandler øyeblikkelig et blikk til en veldig feminin.

Og nå, sjekk ut fargene av alle disse leppeproduktene på tre forskjellige hudtoner!

(Fra venstre til høyre: Makeup revolusjon alt jeg tenker på, er du ultra velour leppe krem, Makeup Revolution jeg ♡ sminke hengende på telefonen WOW Stick, Revlon Colorstay 020 Rio Rush fuktet flekk, Maybelline Flash av Fuchsia Superstay 14 timers Megawatt leppestift, Faces Fuschia Sparkler Ultime Pro Lip Creme, Maybelline Superstay 14 timer Leppestift i Uendelig Fuchsia, Chambor Orosa # 554 Svært Pink Lip Perfection Leppestift, Ansikter Glam On Lip Gloss 08 Deep Blush, Ansikter leppe kontur i rosa petal, L'Oreal Color Riche Lip Liner Couture Berry Rødme)

Håper dere likte denne, hvis det er noe dere ser spesielt ut som jeg kan lage et innlegg på, så gi meg beskjed! 🙂

Mine Topp 5 Favoritt Concealers Mine Topp 5 Favoritt Grunnlag Min favoritt MAC Lipsticks Mine 7 mest favoritt lyse leppestifter noensinne Mine 8 mest elskede makeupprodukter nylig Mine mest brukte Blushes og Lipsticks i 2015 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner 7 MAC Pink Lipsticks Photos, fargeprøver L'oreal Paris India x IMBB Color Riche Min fargeobservasjon - #MyPinkObsession

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 27 2020