Hei jenter,

Hvis du har fulgt mine leppestift innlegg, ville du vite at jeg plukket opp noen nye mattes fra Lakme. Siden emballasjen ropte ordet "matte", hentet jeg 5-6 farger som viste seg å være kjempebra. For en prislapp på INR 295, kan disse ikke gå galt. Ta en titt på denne taupe gråskyggen som også kan være en n * de leppestiftskygge for varme hudtoner.

Pris: INR 295 Produktbeskrivelse: Indias nummer ett leppestift nå i et matt format for første gang. Kremaktig matt tekstur som er behagelig å ha på seg. Fullfør og fargelevering av matte leppestifter, men komfort i creme leppestifter. Ikke dra på leppene. Intense fargepenger.

Min erfaring med Lakme Berik Matte Lipstick Shade PM16:

Jeg vet ikke hvordan jeg skal bestemme teksten til denne leppestiften. Hvis du har brukt L'Oreal fuktige matte leppestifter, har de denne matte, men rarlige, polstrede følelsen til dem. Disse Lakme leppestifter føles liknende, men mangler pigmentering av den tidligere.

"PM16" er en brun nyanse med mange gråtoner til den. Hvis du har rettferdige eller dype hudtoner, vil denne fargen være for deg. For "mellomtone" hudtoner gjør dette ikke mye rettferdighet. Dette føles mer som en grå enn en brun på meg.

Tekstur er glatt - hvis du lager for mye, begynner det å føle seg flakket og innskudd i leppelinjer. Lippestiften er ellers ganske fin, jevn og pigmentert nok og prisen er behagelig også.

Dette Lakme-serien har også mange lyse nyanser. Jeg tror de fleste av oss vil ha den matte myke følelsen som den har, og det er ikke for tørking på vanlige lepper. Det kommer ut som veldig matt også. Det varer godt i tre timer, ikke flekker og bløder heller ikke.

Jeg må si at jeg finner emballasjen ganske irriterende som det ser ut som noen billige tester. Ytre dekselet er bedre enn leppestiftets indre rør.

Pros av Lakme Berik Matte Leppestift Skygge PM16:

  • Myk matte.
  • Fin gråtonet n * de brun.
  • Rimelig.
  • Varer godt på leppene.
  • Ikke for tørking som en matte.

Cons av Lakme Berik Matte leppestift Skygge PM16:

  • For grå for min rettferdige middels hudtone.
  • Flager og akkumuleres i mer enn to strøk.
  • Irriterende emballasje.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Lakme Enrich Matte Lipstick Shade PM16? Ja sikkert, men ikke denne skyggen, da dette ikke legger til i min hudfarge. Jeg kan ikke bære gråtonede leppestifter, men hvis du kan, prøv dette sikkert. IMBB Rating: 3.9/5

Lakme PM10 Berik Matte leppestift Lakme OM10 Berik Matte leppestift Lakme PM15 Berik matt leppestift Lakme PM12 Berik Matte leppestift Lakme RM14 Berik Matte Lipstick Lakme OM12 Berik Matte leppestift Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: