Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang vil være på Elizabeth Mott Du er så fin Glitterati Eyeliner.

Produktbeskrivelse: Det er ikke bare en flytende eyeliner. Med du er så fin, kan du styre slagene dine for å skape dramatiske og skarpe kattøyer! Denne penselen er så kontrollsvennlig at det å lage nøyaktige symmetriske linjer er latterlig lett, så det er perfekt for første gangs flytende eyeliner-brukere også. Vår spesialiserte, hurtigtørrende formel har intens, inky pigmentering som er vanntett, noe som betyr at den varer hele dagen uten smussing. Alle øyne på deg, nydelig! Pris: $20

Min erfaring med Elizabeth Mott Du er så fin flytende eyeliner Glitterati:

Emballasje og applikator: Denne eyeliner kommer i en super søt tube med en virveldesign. Applikatoren er en børstespiss, og det er akkurat som navnet antyder, veldig fint.

Søknad, Pigmentering og Fullfør: Eyeliner har en våt væske-y-konsistens ved påføring, og den gjelder jevnt. Det tørker veldig raskt uten å smøre eller bløde. Pigmenteringen er strålsvart med svært små flekker av sølvglitter som ikke er veldig tydelige langt unna, men de gir øynene litt glimt i lyset. Målet er ikke matt som de fleste, inkludert meg, har en tendens til å foretrekke, men det har en veldig latexaktig skinnende finish.

Oppholdsstyrke:Dette er veldig slitesterkt vanntett liner. Det forblir lett 6-7 timer, men har en tendens til å smuldre av hvis du gni det for mye.

Parfyme:Jeg forakter absolutt det faktum at denne eyeliner lukter veldig kjemisk. Den har en sterk øyenvipp lim som duft og den er sterk nok til at jeg får en whiff av selv om eyeliner er på mine øyne.

Samlet er dette et godt produkt, men jeg tror ikke det er prislappen på $ 20 når apotek merkene som NYX har lignende produkter, like bra, om ikke bedre. Jeg er heller ikke en stor fan av den skinnende finishen og glitterpartiklene, men det er ikke avtalebryteren for meg. Avtalebryteren er faktisk den forferdelige kjemiske duften som jeg ikke bare kan håndtere. Jeg vil ikke anbefale denne eyeliner.

Pros av Elizabeth Mott Du er så fin flytende eyeliner Glitterati:

  • Jet svart pigmentering.
  • Opak dekning i 1-2 swipes.
  • Super fin børste tips bidrar til å få jevn dekning og super skarpt kattøy.
  • Lett å bruke.

Cons av Elizabeth Mott Du er så fin flytende eyeliner Glitterati:

  • Sterk øyenvippe limtype lukt.
  • Ikke en matt finish (dette er et spørsmål om preferanse).
  • Inneholder liten glans (også et spørsmål om preferanse).

IMBB Rating:

3.5/5

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: