Hei damer,

Dagens gjennomgang er på Jovees Lavender Lip Balm. Jeg er ikke en fan av leppebalmer og har hatt dårlige erfaringer med dem. Jeg var i Dubai for noen måneder tidligere og kjøpte en Nivea leppebalsam. Damen der ga meg en rosa, skinnende, blank leppebalsam, og jeg dro hjem og brukte den - det gjorde at leppene mine ser heslig, blek og skinnende ut. Derfor var jeg aldri i leppebalmer, men nylig dro jeg til en butikk og kjøpte dette søte lille karet av leppebalsam.

Pris: INR 85 / - Produktbeskrivelse: Jovees Lip Balm tilbyr komplett leppepleie med en spesialutviklet formel som inneholder rene mandel- og olivenekstrakter sammen med naturlig vitamin A, B, C og E. Denne unike formelen lindrer og betingelser det delikate leppområdet, gjenskaper fuktighet og gir glans og lykke til leppene. En utmerket oppskrift på kjedelige, tørre og hakkede lepper.

Min erfaring med Jovees Lavendel Lip Balm:

Denne leppebalmen kommer i et lite 5 g plastkar med et grønt fargeskruelokk og gjennomsiktig kar. Leppebalmen er lys lilla i fargen. Noen mennesker kan ikke finne denne typen karbonemballasje hygienisk, men jeg har ikke noe stort problem. Karet er solid nok til å bære i vesken. Hvis jeg føler at leppene mine føler seg tørre om vinteren, bruker jeg vanligvis mandelolje, men dette produktet fikk min oppmerksomhet (hovedsakelig på grunn av prisen). Tekstur er ikke helt skinnende eller skinnende, og det var en lettelse for meg.

Jeg har allerede "plumped opp lepper", så jeg trenger ikke skinnende eller glatte leppebalmer. Denne leppebalmen fra Jovees føles som Vaseline, men den er mindre klebrig. Det er perfekt å bruke når du skal, fordi det er helt transparent og har noen pigmentering eller farge. Selv om effektene ikke er langvarige, som andre leppebalmer, må du fortsette å bruke det igjen. Duft er lavendel-ish blomstrende som er ganske avslappende. På applikasjonen er det en klar leppebalsam, ingen fargetone. Lips føles umiddelbart glatt og fuktet.

Pros av Jovees Lavendel Lip Balm:

  • Pris.
  • Reise vennlig.
  • Lepper lepper fuktig og hydrert.
  • Ikke i det hele tatt klebrig og glanset.
  • Beste for natten.

Cons av Jovees Lavendel Lip Balm:

  • Ingen pigmentering.
  • Må bruke på nytt.

IMBB Rating: 4.2/5

Jovees Lip Balm Jovees Lip Care i Tea Rose Jovees Strawberry Lip Balm Jovees Almond Lip Care Jovees Winter Cherry Lip Care SPF 15 Khadi Lavendel Lip Balm Lotus Herbals PURESTAY Lip Gloss: Darling Lavendel, Vintage Rose og Plum Delight Khadi Herbal Lip Balm - Lychee

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: