Hudton: Lett til middels Grunnfargehenvisning: MAC NC 35 / NARS Barcelona / Chanel 40

Hei alle 🙂

I dag vurderer jeg enda en Dior Eyeshadow Palette for dere alle. Jeg er ganske bokstavelig talt besatt av disse øyeskyggene (747 Inflame, 657 Expose, 357 Electrify). Kvaliteten har vært slik i klassen, og fargevalget er fantastisk i hver eneste palett. Paletten jeg vurderer i dag er "797 Feel."

Pris: USD 62 / INR 3900

Det er en nydelig nøytral palett med en god blanding av nøytral varme og kule farger. Et nydelig utvalg av teksturer, og jeg elsker plommeskade kastet inn for å bryte monotonen i paletten.

Fargene i paletten er:

    • En mørk satinfinish plomme brun. Den er veldig pigmentert, går jevnt og blander seg sømløst. Det kan brukes som lokkfarge, en overgangsfarge eller bare som en primær nyanse for nydelige, plommende røykige øyne.
    • Et metallisk medium gullbrun nyanse. Jeg brukte den som et lokkfarge i øyet sminke utseende. Den har den champagnegullfinishen på den og gir et flott lokk og indre hjørnefarge. Dette er en veldig pigmentert og ugjennomsiktig farge. Går jevnt og kan kobles sammen med hver eneste farge i paletten.

    • En varm champagne beige metallisk farge. Dette kan også brukes både på lokket og på det indre hjørnet. Fargen er pigmentert uten å være for sterk. Det gir også en flott panneheiser.
    • En dyp, mørk, kulbrun brun. Finalen er mellom satin og matte. Det er knapt noen faller ut med denne, og fargen er superpigmentert. Det er en nydelig skygge for smokey øyne eller bare for å røyke ut eyeliner. Du kan også bruke den som en dristig lokkfarge også.

  • Midtskyggen er en nydelig medium gulbasert brun. Det er buttery glatt og har en matt finish. Dette gir en flott overgangsfarge og til og med som en samlet lokkfarge. Skyggen er veldig pigmentert og smelter ut jevnt.

Totalt sett er det en imponerende øyeskyggepalett. Jeg har slitt den i godt 10 timer og ingen av nyanser har bleknet eller krøllet. Jeg har veldig oljede øyelokk, så jeg bærer en øyenskygge primer under for alle mine øyenskygge og selv da noen av øyeskyggen ikke trekker gjennom for så lenge. Disse har vært helt fantastiske og enestående øyenskygge. Jeg er så imponert over kvaliteten og fargene. Tre farger er veldig pigmenterte, det er knapt faller ut og de er svært langvarige. Hvis det er en nøytral palett som du er villig til å legge til i samlingen din, vil jeg anbefale dette til deg. Tillegget av to mørkere nyanser kan helt endre fargen og gi deg flere fargevalg. Det er også en så god dag til natt som en palett - noe du kan pose i vesken din og være klar eller om kvelden innen sekunder.

Elsker dette!

Jeg har gjort en sminkeutseende med denne paletten HER.

IMBB Rating: 5/5

Dior Eyeshadow Palettes Haul Dior 5 Couleurs Hi Fidelity Øyenskygge Palette 747 Inflame Dior 5 Couleurs Hi Fidelity Øyenskygge Palette 657 Expose Dior 5 Couleurs Hi Fidelity Øyenskygge Palette 357 Electrify Dior 5 Couleurs Hi Fidelity Øyenskygge Palette 457 Fascinate Dior 5 Couleurs Øyenskygge Palette - Earth Reflection 609 Dior 5 Couleur Eyeshadow Palette - Stilig Move 970 Natio Natural Shades Øyenskygge Palette Rosebud Makeup Revolution Fortune favoriserer The Brave 30 Eyeshadow Palette L.A. Girl EyeLux Mesmerizing Eyeshadow Palette Eternalize MAC øyenskygge x15 varm nøytral palett

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: