Hudtone: Middels til dusk

Hei damer,

I dag skal jeg snakke om den nye leirebaserte skrubben som L'Oreal Paris nylig har lansert; Det er deres "Pure Clay Exfoliating Scrub". Dette er et mildt og vakkert produkt som består av 3 rene leire og Røde Alger. Så, la oss se hvordan dette ble et spesialprodukt for meg.

Pris: 757 INR for 150 ml Produktbeskrivelse: L'Oréal Paris Pure Clay Red Alga Exfoliating Scrub er en ansiktsskrubbe formulert med tre rene leire og røde alger for å dype rens og eksfolierer. Formelen arbeider for å absorbere overflødig olje mens du reduserer ufeiligheter og strammer porene.

ingredienser:

Min erfaring med L'Oreal Paris Pure Clay Exfoliating Scrub:

Denne skrubben er pakket i et mintgrønt squeezy-rør, med en flip-hette og et gjennomsiktig vindu i midten som viser fargen og mengden av produktet. Emballasjen er enkel og elegant og enkel å bruke.

Skrubbingen er mursteinrød i fargen, akkurat som masken, og det er også en mild beroligende forfriskende duft i forbindelse med produktet, noe som gjør scrubbing-opplevelsen enda mer behagelig. Skrubbingen inneholder små partikler som er ganske små og ikke føles harde eller slitende mot huden. Siden dette produktet er mildt og mildt, kan det til og med brukes på sensitiv hud, og vi kan til og med bruke dette hver dag.

Dette produktet består av tre rene leire, kaolin (absorberer urenheter og overflødig sebum), Montmorillonite (hjelper til med å eliminere ufullkommenhet) og Ghassoul (klargjør komplekser). I tillegg til disse leire, inneholder skrubben også Røde Alger som bidrar til å lyse hudens hud.

En liten bit av skrubben er tilstrekkelig til engangsbruk. Jeg bruker den på ansikt og nakke, masserer skrubbe sakte i sirkulære bevegelser for å forsiktig skille huden. Det gir rikelig skum og gir en ren følelse. Etter massasje skyller jeg det av og påfør fuktighetskremet. Min hud føles stor, frisk og ren etter denne eksfoliering. Det føles også renset og renset.

Denne skrubbe fungerer best for fet hudtyper, ettersom ingrediensene brukte hjelp til å fjerne alle mangler, overflødig olje uten å forlate huden tørr. Men en ting som jeg la merke til var porene; Jeg så ingen signifikant forskjell i størrelsen deres.

Samlet tror jeg dette er mer som en rensemiddel og en skrubbe fordi den renser huden mens den mildt exfoliating det også. Det gir umiddelbare og synlige resultater. Det renser, lyser og exfoliates huden. Det gjorde hva det står på røret, og jeg kan fortelle deg nå at dette er en av mine favoritt scrubs som jeg har brukt på lenge.

Fordeler av L'Oreal Paris Pure Clay Exfoliating Scrub:

  • Elegant, brukervennlig emballasje
  • Hyggelig duft
  • En mild exfoliator
  • Ikke slitende på huden
  • Rengjør, lyser og exfolierer huden
  • Kontrollerer oljene
  • Gir umiddelbare resultater
  • Fungerer som en skrubbe og en rengjøringsmiddel

Ulemper med L'Oreal Paris Pure Clay Exfoliating Scrub:

  • Det er ingen forskjell i størrelsen på porene

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale L'Oreal Paris Pure Clay Exfoliating Scrub? Ja, til begge deler.

L'Oreal Paris Rouge Magique Intense Matt Lipstick Divine Mocha L'Oreal Paris Color Riche La Palette Gull L'Oreal Paris Rouge Magique Lippestift 909 Royal Velouté L'Oreal Paris Pure-Clay Mask Exfoliate og Refining Treatment Mask L'Oreal Paris Pure Clay Rense og Mattify Mask L'Oreal Paris Pure Clay Detox og Brighten Mask Clinique Exfoliating Scrub Everyuth Naturals Exfoliating Walnut Scrub Dr Organisk Skin Clear Organisk Tea Tree Exfoliating Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: