Bath and Body Works har de beste kroppspleieprodukter! De er av topp hakk kvalitet og duften er utover ord. Jeg elsker absolutt sine produkter. Det er nok av min vandring! Dagens gjennomgang handler om en dusjgel fra B & BW. Les videre for å vite om denne dusjgelen.

Pris: $ 12,50 for 10 fl oz / 295 ml. Produktbeskrivelse: En glitrende, vannaktig blanding av krystallblå bølger finnes bare i fantastisk Bali. Velkommen til paradis! Vask deg til mykere, renere hud med en rik, boblende skum som brister med duft. Fuktighetsgivende aloe og vitamin E kombineres med hud-kjærlig sheasmør og nærende kokosnøttolje i vår mest uimotståelige, vakkert duftformel!

Min erfaring med bad og kroppsverk Bali Blue Surf Dusj Gel:

Emballasjen ser så stilig og attraktiv ut. Den kommer i en solid plastflaske med en hvit hette som kan presses åpen. Produktets detaljer skrives ut på flasken. Den klare blå væske minner deg om glasagtige blå strender. Men selv om flasken ikke er stor, vil jeg ikke kalle det reisevennlig. Jeg pakket det godt med tape og likevel funnet lekkasje i posen min. Hvis du trenger å bære den på dine reiser, bruk små containere med stor størrelse.

Produktet kommer i en vakker aqua blå gel form. Tekstur er ikke veldig rennende eller for tykk, bare perfekt. Dusjgelen lurer veldig bra, så du kan bruke en myntstort mengde og nyte en beroligende dusj. Litt går langt for denne dusjen. Hvis du trenger å ta et boblebad, kan du legge til en liten mengde av gelen i rennende vann.

Denne dusjgelen har en beroligende aqua lukt. Det transporterer deg umiddelbart til sol, sand og sjøbaserte ferier. Sjøvannskildene er myke, og du finner akkurat det rette hintet av tropisk berøring. Jeg elsker virkelig duften av denne kroppsvasken. Denne kroppsvasket gjør huden min jevn og frisk. Når jeg bruker kroppen vask, fyller hele badet med denne duften. Jeg liker å bruke det på dager jeg kommer tilbake sliten som duften øker mitt humør og gir meg lykkelige vibes.

Den varige kraften er ca 2-3 timer med denne dusjgelen. Layering bidrar til å bevare duften og øke sin fremtredende og lang levetid.

Denne dusjgelen renser kroppen min uten å tørke den ut. Jeg føler ikke behovet for å løpe etter kroppen min etter min dusj. Absolutt elsker å bruke dette!

Pros av bad og kropp Works Bali Blue Surf Dusj Gel:

  • Nydelig emballasje.
  • Aqua duft.
  • Påminner meg om strandferier.
  • Bare litt kvantitet er nødvendig.
  • God skumring.
  • Tørker ikke ut huden.
  • God varig makt.

Ulemper med bad og kroppsverk Bali Blue Surf Dusj Gel:

  • Jeg ønsker at emballasjen var lekkasikkert.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale bad og kroppsarbeid Bali Blue Surf Shower Gel? Ikke sikker på om tilbakekjøp, men absolutt anbefalt. IMBB Rating: 4.2/5

Bad og Kroppsarbeid Beautiful Day Shower Gel Bath and Body Works Signatur Collection En Tusen Ønsker Dusj Gel Bath and Body Works Tahiti Island Dream Shower Gel Bath og Body Works Magic i Air Shower Gel Bad og kropp fungerer galt om deg dusjgel Bath and Body Works Maui Mango Surf Aloe Gel Lotion Bumble and Bumble Surf Spray Last Swimmables Bali Vannmotstandsdyktig Blush Fiama Di Wills Peach og Avocado Deep Moisturize Shower Gel Kroppshandelen Wild Argan Oil Shower Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: