Hei damer

Jeg var på utkikk etter et produkt som ville fukte huden min og gi meg solbeskyttelse. Så jeg trodde jeg ville prøve Jovees Premium Sun Shield Protective Lotion. Så, la oss komme i gang!

Pris: Rs.415 Produktbeskrivelse:

Aktive ingredienser: Sitrusfrukt, Rød drue ekstrakt, Aloe vera ekstrakt, Gulrot frø olje, Hvete Germ olje, Witch Hazel ekstrakt, Blåbær frukt ekstrakt.

Min erfaring med Jovees Premium Sun Shield Protective Lotion SPF 40 PA +++:

Sun Shield Protective Lotion-flasken kom i en papirtype-boks som har alle detaljene på den. Flasken har en pumpe-type emballasje som fungerer veldig bra og har en gjennomsiktig hette. Både flasken og hetten er laget av plast og flasken er veldig lett. En reise-vennlig emballasje.

Væskenes struktur er av kremaktig type. Lotionen har en blek fargetone til den; Det er ikke veldig fremtredende, men ikke hvitt. Det har en fin duft til det, men overhodet ikke overveldende, og blekner bort så snart du bruker den. Siden jeg har en akne utsatt og fet hud, må jeg sørge for at jeg får hendene på allmatt solkrem som ikke bryter meg ut. Så, dette produktet er en all matte som det står. Det blir absorbert i huden på kort tid, og en pumpe er alt du trenger. Det tar ikke for mye fordi det har en tendens til å overfukte huden og legge hvite flekker.

Jeg bruker den før du bruker sminken min. Du kan bruke dette produktet ved å blande det med fuktighetskrem eller BB-krem eller fundament. Etter ca 3-4 timer blir huden fet og alt du trenger å gjøre er å bruke dette produktet igjen, og du er god til å gå. Det irriterer ikke huden min eller gjør den strukket. Plus poeng er at det ikke utløste noen akne.

Pros av Jovees Premium Sun Shield Protective Lotion SPF 40 PA +++:

  • Reise vennlig
  • rimelig
  • Ikke forårsaket akne
  • Fungerer som fuktighetskrem
  • Kan blandes med foundation / BB krem
  • Ingen klebrighet
  • Har SPF 40

Cons av Jovees Premium Sun Shield Protective Lotion SPF 40 PA +++:

  • Over applikasjon fører til hvite flekker
  • Noen kan ikke like tørrheten

IMBB Rating: 4.7/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Jovees Premium Sun Shield Protective Lotion SPF 40 PA +++? JA, du bør definitivt prøve dette.

Jovees Sun Defense Neem Skin Toner Jovees Silk Foundation Jovees Premium Natural Whitening Serum Jovees Premium Advanced Anti-Aging Serum Lacto Calamine Sun Shield Daglig bruk solkrem (fet til normal hud) VLCC Extreme Sun Protection Cream SPF 60 PA +++ SK-II Ansiktsbehandling UV-beskyttelse Lotion SPF 25 PA ++ La Shield Oljefri Sunscreen Gel SPF 40 PA +++ O3 + Skin Glow Derma Fresh Cream SPF 40 Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF 40

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: