Hei jenter,

Jeg har gjennomgått mange popping nyanser fra dette matte området. Alle av oss kan finne noe i dette området som på dette prispunktet, det er verdt et skudd. Denne er en ganske subtil rødbrun med en fuktig matformel til den. Pigmenteringen er også tilfredsstillende.

Pris: INR 295 Produktbeskrivelse: Indias nummer ett leppestift nå i et matt format for første gang. Kremaktig matt tekstur som er behagelig å ha på seg. Fullfør og fargelevering av matte leppestifter, men komfort i creme leppestifter. Ikke dra på leppene. Intense fargepenger.

Min erfaring med Lakme Enrich Matte Lipstick RM 17:

Denne leppestiften kommer i en testerlignende tube tester-lignende tube som jeg ikke liker kjernen. Sølvkartongen er mer attraktiv enn selve leppestiftrøret.

"RM 17" er en vakker nyanse, det er en subtil vin maroon slags farge med en fuktig matte formel.

Det er ikke en veldig dyp eller maroon farge, og de yngre jentene kan også prøve det. Fargen kan bygges opp, men da kan den flake og sette seg i leppe linjer. Lippestiften føles apt for kontor også.

Mitt problem med leppestiften er at det ikke er så tykt som de andre nyanser fra dette området. Jeg finner den ren til middels, og hvis du lagrer den på, er den slags flak og akkumuleres. Samlet sett bærer et godt lys maroon leppestift som holder leppene fuktige også. Det flekker heller ikke.

Pros av Lakme Enrich Matte Lipstick RM 17:

  • Glatt og mykt på leppene.
  • Kan bygges til dyp maroonfarge.
  • Rimelig.
  • Sofistikert dag og kontor slitasje farge.

Cons av Lakme Berik Matte Lipstick RM 17:

  • Jeg skulle ønske det ville være mer ugjennomsiktig på en gang.
  • Varig kraft kan bli bedre.
  • Emballasje er super kjedelig.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Lakme Berik Matte Leppestift RM 17? Denne skyggen er veldig fin, men jeg vil gjerne ha noe ugjennomsiktig, så jeg vil utforske andre nyanser fra dette området. IMBB Rating: 3.5/5

Lakme Enrich Matte Lipstick RM 17 Lakme PM15 Berik matt leppestift Lakme PM10 Berik Matte leppestift Lakme RM 11 Berik Matte Leppestift Lakme PM12 Berik Matte leppestift Lakme Berik Matte Lipstick BM12 Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Lakme Absolutt Peach Pout Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: