Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om en matt svart eyeliner fra Maybelline. Dette er Maybelline Master Ink Matte Eyeliner i skyggen 10 Charcoal Black. Jeg går på nøtter for matte eyeliners og leppestifter. Les videre for å vite om dette produktet levde opp til forventningene mine.

Pris: AED 49 Produktbeskrivelse: Definer øynene med Maybelline's Master Ink Eyeliner, lang slitesterkt, fargerik flytende eyeliner med intens, høypigmentert lønn. Med en sultry matt finish og svarte karbonpigmenter for økt intensitet, glir liner med Smart Tip pensel enkelt over peepers for å legge til drama og definisjon uten flak, flekker eller løp. Enkel å bruke, det blir ingen rotete linjer. Tar opptil seksten timer.

Min erfaring med Maybelline Master Ink Matte Eyeliner 10 Charcoal Black:

Jeg var veldig spent på å prøve dette produktet da hele konseptet med å ha en matt eyeliner med en intens svart farge hørtes bra for meg. En av mine venner foreslo meg å kjøpe denne som det gikk bra for henne. Selv om jeg ikke hadde sett henne iført denne eyeliner, gikk jeg på å kjøpe denne, og tenkte at det vil fungere bra for meg også.

Produktet er pakket i en sort / hvit flaske; Den sort / hvite emballasjen ser veldig stilig ut. Skyggen av eyeliner har blitt preget på den hvite hetten. Så snart jeg så ordet "matte", reiste jeg ut på dette på apoteket. Maybelline Master Ink Matte Eyeliner-serien tilbyr tre nyanser for øyeblikket.

De tre varianter er: Maybelline Master Ink Matte Eyeliner (som er en ny lansering), Maybelline Master Ink Satin Eyeliner og Maybelline Master Ink Glitter Eyeliner (som har blitt vurdert på IMBB). Selv om jeg hadde muligheten til å kjøpe flere nyanser, ville jeg fortsatt ha valgt denne matte eyeliner.

Da jeg først svømte dette på hånden, ble jeg forelsket i skyggen. Det er en intens svart farge, som for en kull. Og nå har jeg ingen tvil om hvorfor skyggen har blitt kalt kull. Det leverer faktisk en svart nyanse som ser ut som en fløyte av trekull. Du kan imidlertid også bygge opp fargen ved å bruke flere strøk, og det vil bare bli mer intens med hver applikasjon.

Hvis du er fornøyd med hvordan det ser ut på første sveipe, trenger du ikke å bruke på nytt. Jeg liker å bruke på nytt for et mer intens matt svart svart utseende. Denne formelen er på den tynnere siden. Det er rennende, så du må sørge for at du fjerner overflødig eyeliner eller la det dryppe litt før du bruker det på øyelokkene. Ellers vil selv et lite ekstra produkt ødelegge hele utseendet ditt.

Det irriterer ikke øynene mine og tørker raskt innen få sekunder. Den forblir i svært lang tid og varer godt 9 timer. Jeg må fjerne sminke etter det. Jeg har ikke tatt 16-timers testen, men jeg kan forsikre om at den varer lenge og ikke vil falme raskt. Det smelter ikke eller flager Men en gang, da jeg feilaktig gned øyelokkene mine, spredde eyeliner over hele kroppen og fikk øynene mine til å ligne panda øyne. 😀 Dette viser det flekker når du bruker trykk; Ellers forblir det til du fjerner det med en sminkefjerner.

Børsten som følger med eyeliner har sine egne fordeler og ulemper. Denne penselen er ikke egnet for nybegynnere, da det krever mye øvelse for å tegne en lik eyelinerform på begge øynene med dette tipset. Spissen er veldig skarp og spiss mot slutten. Folk som er vant til å gjøre eyeliner med denne typen tips vil finne det enkelt å bruke.

Selv om du gjør et enkelt og grunnleggende eyeliner-utseende, må du bygge linjene på grunn av formen på spissen. Men denne gir en veldig fin presisjon for vinget eyeliner look. Du kan dra øyelinseren godt mot slutten av lokkene dine, og dette vil trolig hjelpe deg med å skape en fin, skarp vinge.

Samlet sett er det en anstendig eyeliner som gir et godt matt utseende. Det varer lenge, ikke flekker, det er pigmentert og fargen kan bygges. Formelen er litt rennende for min smak, skjønt. Også, å bruke eyeliner med denne typen tips kan være litt vanskelig for folk som ikke er vant til disse skarpt spisse penslene. Denne eyeliner er heller ikke vanntett.

Pros av Maybelline Master Ink Matte Eyeliner 10 Charcoal Black:

• Gir en utrolig matt effekt. • Inten svart farge. • Flott og praktisk emballasje. • Ikke smuss eller flake. • varer svært lang tid • Pigmentert. • Byggbar farge. • Spissen av børsten passer til vinger med øyenlinser.

Ulemper med Maybelline Master Ink Matte Eyeliner 10 Charcoal Black:

• Tynn og rennende formel. • Smelter med trykk. • Fyller dårlig når du fjerner sminken. • Ikke vanntett. • Penselen er kanskje ikke egnet for nybegynnere. • Dette spekteret er ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 3.4/5 Vil jeg anbefale Maybelline Master Ink Matte Eyeliner 10 Charcoal Black? Jeg anbefaler egentlig ikke dette fordi jeg ikke er fornøyd med penselen. Selv om eyeliner ser bra ut du kan hoppe over denne hvis du ikke har brukt denne typen pensel tidligere.

Maybelline Master Ink Liquid Eyeliner Black Gold Maybelline Eyestudio Master Precise Ink Pen Eyeliner Maybelline New York Hyper Matte Liquid Liner Maybelline Master Kajal Kohl Liner i Pitch Black Maybelline Master Precise Curvy Liquid Eyeliner 10 Best Skin Whitening Creams tilgjengelig i India Lotus Xpress Glow 10-i-1 Daily Beauty Creme SPF 25 5 beste trekullsmasker i India Peter Thomas Roth Irsk myr mud rensing svart maske Beauty Formulas Charcoal Deep Absorberende Ansiktsmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 27 2020