Maxfactor Color Elixir Lipstick i Mulberry Review

Hei alle sammen,

I dag er jeg tilbake med en annen pen leppestift fra Maxfactor. I det siste blir jeg til en leppestiftpike og har handlet for så mange. Uansett, les videre for å vite mer.

Pris:

Rs. 750

ingredienser:

Ricinus Communis Frøolje, Glimmer, Isopropyl Isostearat, Syntetisk Fluorflogopitt, Etylheksylhydroksystearat, Acetylert Lanolin, Ozokeritt, Candelilla Cera, Parafin, Copernicia Cerifera Cera, Cetylalkohol, Cetyl Lactat, Squalan, Ascorbyl Palmitat, Tocopherylacetat, Retinyl Palmitat, Butyrospermum Parkii Smør , Persea Gratissima Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Cocos Nucifera Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Maltodextrin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lauroyl Lysine, Serica Powder, Parfyme, Benzyl Alkohol, Benzyl Benzoat, Limonene, Propylparaben.

emballasje:

Maxfactor Color Elixir Lipstick kommer i en blank gullkropp. Emballasjen er veldig bra. Lippestift-saken kommer med fargen på leppestiftet som er borte nederst. De har også navnet og kodenummeret til skyggen som er trykt på bunnen. Hetten klikker stramt og det gjør det veldig reisevennlig. Samlet gir den gyldne fargen det et veldig stilig og stilig utseende.

Farge:

Fargen er en ganske dyp berryrosa med hint av røde undertoner. Det passer til rettferdig til middels, dusk og også veldig dyp hudtoner. Leppestiftet er lyst og kommer ikke ut veldig dypt som det er i røret. Det viser noe mer rødt på meg. Jeg liker fargen, den er lys og ser veldig annerledes ut. Skyggen har veldig fine glimmerpartikler på røret som ikke er merkbar på leppene, men hjelper til med å legge til en nydelig glans på leppene.

Tekstur:

Lippestiften har en veldig myk og kremaktig tekstur. Det glir lett på leppene. På grunn av den kremete tekstur, kan du enkelt hoppe over en leppebalsam før du bruker denne leppestiften.

Formlen på leppestiftet legger seg ikke i fine linjer eller fremhever tørrhet på leppene mine. Jeg føler meg veldig lett på leppene. Ettersom leppestiften har veldig fin glimmer, setter den seg i en myk finish på leppene. Disse leppestifter har en svært svak vanilje duft, som svinder sakte på applikasjonen. Jeg føler at noen sensitive neser kan ha et problem med det.

pigmentering:

Denne leppestiften er godt pigmentert, en enkelt sveipe av farge gir god berry rød farge, og du kan enkelt bygge opp fargeintensiteten. Når jeg legger på og lag det to ganger eller tre ganger, blir all min lipepigmentering lett dekket.

Oppholdsstyrke:

Det ble på mine lepper for en god 3 og en halv time uten noen oppslag, det kan variere fra person til person. Denne skyggen har ikke etterlatt noen sterk fargetone på leppene mine, men noen glimmerpartikler var synlige.

Pros av Maxfactor Color Elixir Lipstick i Mulberry:

  • Flott og reise-vennlig emballasje.
  • Lipstickens formel er glatt og kremaktig.
  • Det føles veldig lett og fuktighetsgivende på leppene.
  • Det er anstendig pigmentert, kan brukes fra ren til full ugjennomsiktig.
  • Shimmer partikler er super fine og vil ikke bry noen.
  • Ikke flekker lepper.

Cons av Maxfactor Color Elixir Lipstick i Mulberry:

  • Å holde meg, jeg ønsket at det ble litt lenger.
  • Duft, noen kan ikke være komfortabel med vanilje duften.
  • Jeg finner det litt dyrt.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Maxfactor Color Elixir Lipstick i Mulberry?

Ja, jeg liker leppestiftets formel, det føles lett og behagelig. Jeg vil prøve andre nyanser fra serien. Jeg anbefaler Maxfactor Color Elixir leppestifter til alle! Den skygge mulberry er en veldig pen berry farge med røde undertoner.

Maxfactor Color Elixir Lipstick i Rosewood Maxfactor Color Elixir Lipstick i Chili MaxFactor Color Elixir Lipstick - Ruby Tuesday Maxfactor Color Elixir Lipstick - Solbronse Max Factor Color Elixir Lipstick - 760 Mystic Mocha Lakme 9 til 5 Lip Color: Mulberry Work Faces Canada Go Chic Lipstick Fig og Mulberry Slush Faces Canada Satin Matte Leppestift Mulberry L'Oreal Color Riche leppestift-710 Mulberry

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: