Elizabeth Arden Åtte timers krem ​​leppebeskyttende pinne

Hei damer,

Jeg er tilbake med en gjennomgang av et annet fantastisk produkt for leppene. Elizabeth Arden har vært en av mine favoritt merker for leppestifter, og jeg plukket opp denne leppebeskyttende pinnen ved en tilfeldighet som den var til salgs. Jeg elsket fullpakningen og den rene skyggen!

Produktkrav

Vakre lepper får oppmerksomhet. De får også mye sol. Beskytt deg med denne alt-vær, SPF 15 behandlingspinne. Moisturizes, myker og glatter leppene. Inneholder vitamin E. SPF 15 høy beskyttelse solkrem. Gir en ren vaskefarge i 6 gjennomsiktige nyanser. Dermatolog, klinisk og allergisk testet.

ingredienser

Denne leppebeskyttende pinnen er lastet med kjemikalier og inneholder også parabener. Her er den komplette listen over ingredienser

Pris

Rs.990 (jeg plukket den opp i salg for Rs.650)

Min erfaring med Elizabeth Arden Åtte Time Cream Lip Protectant Stick

Det første som tiltrukket meg om dette produktet er emballasjen. Jeg ville alltid ha en leppebalm i en pinne, der jeg ikke trenger å skrape ut produktet med fingrene mine. Pakningen av leppebeskyttelsesmidlet er veldig stilig. Den leveres i et gjennomsiktig hvitt leppestift-stilhus og er veldig enkelt å bruke. Hetten passer også trygt inn, slik at det ikke er noen leppebalmkatastrofer i vesken din.

Tekstur av leppebalmen er veldig kremaktig. Det er veldig glatt og glir lett over leppene. En enkelt sveipe er nok til å intensiv hydrere leppene, og 2 swipes for å få den rene farget fargen på leppene dine. Det fukter mine tørre lepper godt, men det er ikke så effektivt på ekstremt tørre eller sprukne lepper. Jeg liker å ha den over min leppeservice (frodig) leppebalsam. Det holder leppene hydrert i minst 5-6 timer. Det gir et veldig glatt utseende til leppene. Jeg liker også å ha den under matte leppestifter for å gi et blankt utseende.

Den leppebeskyttende pinnen 01 Honey, er nøgen skygge som ligner veldig tett på leppens naturlige farge. Det dekker bare misfarging på leppene og gir den en fin, ren nakenfarge. Skyggen er perfekt for damer som vil ha veldig lett leppestift, med den ekstra bonusen på leppebeskyttelse og SPF. Det gir et veldig naturlig utseende. EA leppebeskyttende pinne er også tilgjengelig i 5 nyanser. Faktisk hadde jeg testet en nydelig "berry" -skygge på EA-telleren, men et nytt stykke var ikke tilgjengelig, så jeg slo meg for den nakne skyggen.

Det beste med denne leppebeskyttende pinnen er at den inneholder SPF. Siden jeg holder meg ute i solen, er dette et gud sendt produkt! Det er også veldig lett på leppene. Jeg ville trekke noen brownie poeng for dette produktet for sin duft. Den har en syntetisk, plastisk lukttype, men det varer bare i et par minutter med påføring.

Fordeler av Elizabeth Arden åtte timers leppebeskyttende pinne

• SPF 15 • Kremet og glir lett på leppene • Fuktighet i 5-6 timer • Søt pakking • Helt fargetone • Lett tilgjengelig • Ingen smak

Ulemper med Elizabeth Arden åtte timers leppebeskyttende pinne

• Parabener • Er ikke hæl sprukket lepper • Parfyme

Siste ord og anbefaling:

Jeg liker EA leppebeskyttende pinne for sin søte pakking, SPF, fuktighet og ren skygge. Jeg ville definitivt kjøpe dette produktet igjen, men i en annen nyanse denne gangen.

Elizabeth Arden Åtte-time Kremintensiv Lip Repair Balm Review Elizabeth Arden Synlig forskjell oljefri lotion Elizabeth Arden Synlig forskjell Oljefri Cleanser Elizabeth Arden Synlig forskjell Hudbalanseringstoner Elizabeth Arden Synlig Difference Cream Clinique og Elizabeth Arden Haul: Feiring Haul Vaseline Intensive Care Aloe Cool & Fresh Light Moisturizing Lotion Dove Hair Fall Rescue Intensive Roots Behandling gjennomgang Natural Beauty Fordeler med honning Forest Essentials Mashobra Honning og Vanilje Hair Cleanser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: