TRESemmé Naturals Radiant Volume Conditioner

Hei kjærester!

Tiden flyr så fort, det er midtuke allerede! Jeg jobber 7 dager i uka, så jeg har ingen helgferie, men jeg ser frem til dem fremdeles. Jeg har kortere arbeidstid i helgene, og jeg er glad for at vi fremdeles kunne klare å klemme våre familiebindingstider i helgene. Selv om jeg har vært veldig opptatt i det siste, jonglerer jobber, foreldre og husarbeid, så mye som mulig, jeg vil fortsatt se ut som om jeg har gitt meg nok omsorg for meg selv. Så med håret mitt prøver jeg å få de beste hårprodukter for å gjenopplive det. Ett produkt jeg prøvde er Tresemme Naturals Radiant Volume Conditioner. Les videre for å vite hvordan det gikk.

TRESemmé Naturals Nourishing Moisture Shampoo & Conditioner-systemet, med aloe vera-ekstrakt og avokadoolje, fukter håret ditt for å beskytte mot skade og brudd. Lett rengjørings- og lette konditionering for hår som vil føle seg sunt, håndterbart og glatt. Oppdag 10x sterkere hår etter bare en bruk *. Denne salongkvaliteten har ingen fargestoffer, er allergivennlig, silikonfri og trygt for fargebehandlet hår. Hvordan det fungerer: • FORMULERINGEN: Denne silikonfrie balsam er hypoallergen, fargestofffri, trygg for farget hår og er infundert med aloe vera og avokado ekstrakter, som gir mykhet, styrke og glans. • VIRKNINGEN: Hår som er hår 10X sterkere - etter bare en bruk. Denne balsam kan beskytte alle hårtyper mot skade og brudd.

Ta på TRESemmé Naturals Radiant Volume Conditioner

En balsam som er silikonfri, fargestofffri og infundert med naturlig ekstrakt, er noe som sikkert vil tiltrekke meg. Jeg vil ha hårpleieprodukter holdt enkle. Jeg farge håret mitt hver 2. måned, og det betyr å gjøre noe ekstra skadelig for håret mitt 6 ganger i året. Det er for mye kjemikalier og fargestoffer. Så for hårpleie, jeg tone ned. Å legge til min konstante hårfarging er min vanlige hårblåsing som er obligatorisk i denne temperaturen under null. Uten en overraskelse er håret mitt tørt akkurat nå, men en god balsam eller hårspray hjelper mye med å få det til å bli frisk.

Tresemme Naturals Radiant Volume Conditioner kommer i en stor hvit 700 ml flaske som er stor og litt tung, så jeg foretrekker Tresemme Glatt og Silkeaktig emballasje som har en pumpe. Denne Naturals varianten har dessverre ikke den. Selve produktet er hvitt i farge og tykt i konsistens. Selv om den er tykk, er det lett å spre seg over hele håret mitt. Jeg føler at håret mitt myker når jeg bruker denne balsam. Det skylles lett og gir ikke rester i hodebunnen. Det veier ikke håret mitt og ga akkurat det riktige volumet jeg trenger. Den har myk duft som varer bare 5-6 timer på håret mitt. Det er kort tid, slik at jeg noen ganger spritz hår sprayer. Jeg vil ha de med langvarige dufter, de som fortsatt lukter så bra neste dag.

Selv om denne Tresemme Naturals Conditioner er et Tresemme-produkt, mener jeg at Tresemme er en av mine favoritt merker for hårpleie, denne jeg vurderer, gjorde det ikke til min favorittliste. Selv om dette gjør håret mykt og glatt, føler jeg at det er underpresterende. Håret mitt er ikke så skinnende når jeg bruker dette i forhold til når jeg bruker min Loreal Color Radiance Conditioner.

Et stort pluss for denne balsam er at dette bidro til å kontrollere håret mitt faller. Jeg har langt mindre brudd og hår faller mens jeg bruker dette.

Hva jeg liker om TRESemmé Naturals Radiant Volume Conditioner

- Det er lett å spre på håret. - Lett å skylle. - Veier ikke håret mitt ned. - Gir fint volum til håret. - Ikke forårsaker noen irritasjon i hodebunnen. - Gjør håret mykt og glatt - Har naturlige ekstrakter - Ingen silikon og fargestoffer - Rimelig. Jeg kjøpte mine for $ 4 for 700ml stor flaske.

Det jeg ikke liker om TRESemmé Naturals Radiant Volume Conditioner

- Dette blir kort for å gjøre håret mitt håndterbart. Jeg opplever tangles og flyr til tider. - Felles for å gi håret mitt et sunt lys - Duft siste bare for en kort stund.

Siste tanker: Jeg tror fortsatt at dette er en god balsam, men med tilstanden i hårhelsen, trengte jeg noe mer hardt arbeidende.

IMBB Rating: 3.5/5

TRESemme Thermal Recovery Intense Reparasjon og Rehydrering Masque Tresemme Heat Defence Styling Spray Hårpleie: TRESemme Varmforsvarsspray Hårpleie: Dove Heat Defence Therapy Loreal Profesjonell TEC Liss Control Hair Serum Everyuth Natural Walnut Facial Scrub EverYuth Naturals Skin Balance Face Wash Everyuth Naturals Fruit Face Wash Everyuth Fairness Face Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: