Produkt kjøpt av IMBB

Hei damer,

I dag er anmeldelsen på en annen, Äúbang på produktet av Tarte, Pro lyset til å gå frem og Contour Palette. Jeg så på denne paletten for en stund nå og til slutt kjøpte den fra Sephora. Denne paletten består av 3 vakre nyanser for å markere og konturere. Uten videre, la oss hoppe inn i anmeldelsen.

Pris: US $ 23 Produktbeskrivelse: Inspirert av sminkeartisteknikker, hjelper dette bærbare høydepunktet og konturpaletten deg til å glø av på farten ved hjelp av sunne ingredienser. De tre eksklusive nyansene er designet for å virke på hver hudtone, og har rike, kule undertoner for å etterligne ekte skygge og lysrefleksjon for det mest naturlige utseendet. To kraftige fremhevende pulvere gir en byggbar, microshimmer strobe, og det universelle matte konturpulveret gir en balansert dimensjon drevet av langsomt Amazonian leire for fadefri utbetaling.

Min erfaring med Tarte Tarteist Pro Glow å gå Highlight og Contour Palette:

Tarte gjør en fantastisk jobb med emballasjen hver gang. Siden denne paletten er rimelig, i motsetning til de andre øyepalettene, ser den emballasjen også ut som et lommevennlig produkt, men ikke forlater det luksuriøse utseendet. Den kommer i en svart pappkasse med produktets bilde på den og baksiden bærer all informasjon som ingredienser, vekt etc. Det faktiske produktet kommer inn i en papppalett med speil på den ene siden og 3 panner fast på den andre siden fylt med panner. Speilet er super klart og vises god kvalitet. Samlet sett er det en fin og solid emballasje som er reisevennlig og lett å bære rundt.

Med tanke på prisen, tror jeg det er en god avtale. I denne paletten får du 2 markerte nyanser og 1 konturskygge. De er moderat pigmentert og gir ganske naturlig høydepunkt og kontur. Jeg vil gjennomgå hver nyanse separat nedenfor:

Gleam: Gleam er en vakker, kult tonet høydepunktsskygge. Du trenger bare to programmer for å få et blendende høydepunkt på cheekbones. Denne er sint pigmentert, og bare en sveipe er tilstrekkelig for et naturlig høydepunkt. Jeg tror denne skyggen vil passe lysere hudtoner mer enn hvetete og mørkere fordi det er litt hvitaktig.

Burst: Dette er en varm tonet høydepunktsskygge. Dette passer til min indiske hudtone mer enn den forrige. Imidlertid liker jeg Gleam mer når du ser på pannen. Denne nyansen er lett pigmentert og jeg bruker vanligvis to frakker for et naturlig utseende.

Meisel: Denne er en konturskygge, og den er to nyanser mørkere enn min opprinnelige hudton, som er perfekt. Denne minste pigmenterte av de tre nyanser som jeg tror er ok i tilfelle konturskygge. Det gir en perfekt konturert jawline uten overdoing hvor jeg kanskje kan se ut som et skjelett.

Samlet gir jeg denne paletten en stor tommelen opp. Dette er en komplett palett for kontur og høydepunkt. Hvis du har denne, trenger du ikke andre nyanser.

Fordeler med Tarte Tarteist Pro Glow for å gå Highlight og Contour Palette:

  • Tre nyanser i denne paletten.
  • Kommer med et speil.
  • Fin pigmentering.
  • Reise vennlig.
  • Full palett å gjøre kontur og utheve.

Ulemper med Tarte Tarteist Pro Glow å gå Highlight og Contour Palette:

  • Det finnes ingen børste eller applikator.

IMBB Rating: 3.5/5

Tarte Tarteist Pro To Go Palette Tarte Tartelette i blomst Amazonian Clay Palette Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte Palette Tarte Amazonian Clay Eye & Cheek Palette Tarte Shimmering Peach Airblush Maracuja Blush NYX Highlight og Contour Pro Palette Lorac Pro Palette Maybelline Deep Brown Brow Drama Pro Palette Lorac Pro Palette 3 Cinema Secrets Ultimate Foundation 5-i-1 Pro-palett NYX Highlight og Contour Pro Palette Detaljert Cream Contouring og Highlighting Tutorial Maybelline av Face Studio Master Contour Face Contouring Kit Milani Contour og Highlight Cream og Liquid Duo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 21 2020