Hudtype: tørr hud

Hei!

Min hud elsker absolutt gull: det er en gull ansikts, gull blekemiddel, fuktighetskrem, eller noe annet hudpleie produkt som har gull. Mens jeg kjøpte noen skjønnhetsprodukter på en kosmetikkbutikk, fikk denne krem ​​mitt øye, da det er en gullutstrålingskrem. La oss se om denne krem ​​var en yay eller en nay for meg.

Pris: INR 999 for 50g Produktbeskrivelse: Forbedre din naturlige blending med damens Gold Radiance Ultra Rich Day Cream. Denne luksuriøse krem ​​er beriket med ekte gull serum konsentrat for å gi deg en nydelig, langvarig glød. Krem absorberes lett av huden din, og etterlater ikke noe oljeholdig rester på huden din når den trenger inn i dypet. Pondens Gold Radiance Ultra Rich Day Cream er designet for å redusere mørke flekker, gi deg enda tynn hud og også lette din hudfarge for å gjøre det ser klart ut. Dens aktive ingredienser som vitamin B3 og CLA akselererer hastigheten på celleregenerering for å avsløre yngre hud. Hold huden din ung og smidig med Damens Gold Radiance Ultra Rich Day Cream. ⦁ Spesielt designet for tørr hud for en lysende appell. ⦁ Avslører hudens ungdommelige utstråling. ⦁ Reparerer hudens aldring. Veibeskrivelse: Ta en liten mengde fra krukken og forsiktig dab over hele ansiktet. Massasje i sirkulære bevegelser til kremen er fullt absorbert.

Min erfaring med damens Gold Radiance Ultra Rich Day Cream:

Jeg har normalt å tørke hud og jeg er i mine tidlig tjueårene. Selv om denne kremet er ment for tørr hud og hevder å reparere tegn på aldring, kjøpte jeg fortsatt dette for å prøve om det gir den gyldne utstrålingen, som jeg absolutt elsker, til huden. Det er heller ikke en dårlig idé å begynne å bruke anti-aging-produkter litt tidligere. Det hevder å øke blodstrømmen og hjelper til med reparasjon av skadelige vev. Det jeg har lagt merke til er at konsistensen av kremet er ganske tykk, kremaktig og ikke-klebrig. Tekstur er også ganske bra og passer godt. Kremens farge er den letteste skyggen av gull, og den har et snev av gylden glimmer i det også. Glitteren i krem ​​er veldig lys, er ganske synlig for øynene og ser helt nydelig ut etter applikasjonen. Jeg finner ingen tiltalende duft i den. Duften i krem ​​er bare for mild.

Ytre dekselet av god kvalitet gir full støtte til krem, som kommer i en tung glassburk. Jeg personlig foretrekker røremballasje til krukkeemballasje av hygieniske årsaker. Også, jeg finner formen på krukken litt rar; Jeg personlig ikke liker sin form og mange hudpleieprodukter fra dette området kommer pakket i lignende krukke. Men det som er bra med denne kremet er at den kommer med en plastspatel som hjelper til med å skrape ut litt krem ​​fra krukkebeholderen. Så det hjelper med å opprettholde kremens hygiene, da du ikke trenger å dyppe fingrene i krukken igjen og igjen. Jeg liker ikke beholderen mye, og noen ganger må jeg vri hetten to ganger eller tre ganger for å fikse det ordentlig. En enkel krukkeemballasje ville ha fungert bedre.

Jeg liker veldig mye kvaliteten og resultatene av denne fløten. Jeg føler navnet "ultra rik" er så passende for det er en elskelig lys gylden farge med glimmer; Den fine kvaliteten og tykk konsistensen av krem ​​legger til navnet. Jeg kunne merke en øyeblikkelig glød på ansiktet mitt med bare ett program. Det blander brønner, gjør huden jevn og fuktig og hydrerer huden så bra med bare ett program. Det lyser straks hudfarge, og glimmeren i den gir en kjærlig glød. Etter at jeg hadde sett de øyeblikkelige resultatene, bestemte jeg meg for å bruke dette til å fukte huden min før du begynte å legge grunnlaget en gang, og tro meg, den endelige finishen på min base sminke var fantastisk. Jeg har egentlig ikke noen mørke flekker på huden min, så jeg kan ikke fortelle hvordan dette ville fungere på å herde dem, men jeg kan gjøre at huden min blir mer strålende og glødig med hver applikasjon. Totalt er det en fantastisk krem ​​som gir en lysende appell og lever nesten opp til sine krav.

Går videre til fordeler og ulemper:

Pros av Pond Gold Radiance Ultra Rich Day Cream:

Blander godt Ikke klistrende Rik konsistens ⦁ Hydrerer huden ⦁ gjør huden jevnere ⦁ Fuktar huden ⦁ Lyser huden øyeblikkelig Light lyser straks hudfarge ⦁ Utvikler hudtonen ⦁ Vakker lysgullglimmer ⦁ Tilfører øyeblikkelig glød til huden ⦁ Hud ser straks strålende ut ⦁ Irriterer ikke huden ⦁ Spatel å skape kremet

Cons of Pond Gold Radiance Ultra Rich Day Cream:

⦁ Jar emballasje ⦁ Cap låses ikke lett

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Pond's Gold Radiance Ultra Rich Day Cream? Ja, definitivt. Jeg skal tilbakekjøp dette da effektene er øyeblikkelige, og jeg anbefaler denne krem.

Damens Gold Radiance Day Cream Dammer Gold Radiance Precious Youth Serum Damens Gold Radiance Youthful Night Repair Cream Damens Gold Radiance Youth Reviving Eye Cream Damens Gold Radiance Radiance Boosting Cleansing Mousse Forest Essentials Ultra Rich Body Lotion Soundarya med Natural SPF 25 L'Occitane Shea Butter Ultra Rich Face Cream Bad og kroppsverk Beautiful Day Ultra Shea Body Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: