Hudton: Fair-light, gul-nøytrale undertoner Leppestruktur: Normal tørr, mild pigmentering

Hei venner,

Håper dere alle gjør det bra! Ønsker dere alle en veldig glad Onam og Eid også. Jeg er også spent på oktober, som er åpningsmåneden for mange festligheter. Med Guds nåde har vi observert gudinnen Durga pooja, jagrata og mottak i vårt nærliggende tempel på den andre dagen av navratre. Jeg vokser allerede utålmodig og spent som jeg alltid drømte om å gjøre "mata ki chowki" i USA, og til slutt drømmen min blir sann, Jai Mata Di! Uansett, jeg er også glade for å dele min kjærlighet til denne rødmende mauve-skyggen "Swag" fra den nylig oppførte Bare Minerals Gen Nude Liquid Lip Colour Collection. Jeg har allerede delt mine synspunkter på skyggen "Cookie" fra dette området, så la oss snakke om Bare Minerals Gen Nude Swag Matte Liquid Lipcolor i dag!

Pris: $ 18 for 0,13 Fl Oz, ekskluderer frakt og skatt. Produktbeskrivelse: Hva det er: En slitesterk, fuktighetsgivende, fulldekning, krem-til-matte leppefarge i en rekke utsagnsdyktige nyanser for alle hudtoner.

Hva det gjør: Når det kommer til den nakenleppen, er det ikke noe som passer i en størrelse. Møt neste generasjon nakne: Denne neste nivået Gen Nude Matte Liquid Lipcolor er en slitesterk, krem ​​til matte farge med en lett, ikke-klebrig tekstur. Formulert med fuktighetsgivende ingredienser for å motvirke tørrhet, glir denne leppefargen på silkeaktig glatt og gir en subtil, vanilje duft. Den fleksible paddle applikatoren gir full dekning i ett feie. For best resultat, vent 10 minutter før du spiser eller drikker, slik at fargen kan settes.

ingredienser:

Min erfaring med bareMinerals Swag Gen Nude Matte Liquid Lip Farge:

Denne flytende leppestiften kommer i en gjennomsiktig, solid plastrøremballasje med vriddeksel festet til en myk paddleapplikator. Som jeg tidligere har nevnt, er usp av dette produktet den søte sjokolade duften som ikke er overveldende, men dveler på i noen minutter. Det er et reisevennlig produkt.

Skyggen "Swag" er definert som en blushing mauve nyanse som virker sant til sin beskrivelse som det kommer ut en dempet rosenkvarts på min bleke hudtone. Jeg kan se at det har en tendens til å virke vasket ut på solbrune / mellomstore hudtoner med gule undertoner, etterhånden som det ofte ser ut vasket ut på det kjedelige ansiktet mitt til tider. Det ville imidlertid se helt flatterende ut på de fleste indiske fair / light / blek skjønnhetene med eller uten fullt ansikt og / eller øye sminke. Personlig elsker jeg å ha på seg det med full-on ansiktsmake som det går bra med full konturert og fremhevet makeup; Ikke å forfalske smoky øye sminke.

Kommer over til tekstur, den har en semi-wet mousse slags tekstur, som de fleste flytende leppestifter vi ser på markedet minus tørrhet og klebrig følelse. Jeg mener det gir en kremaktig matt finish på lepper uten tørking og / eller klebrig følelse, i motsetning til de fleste flytende leppestifter. Å ja, det glir uten problemer på tørre lepper uten å sette seg i leppe eller sitte på tørre flekker, og gir bare glatt, lett, halvkremaktig matt finish på leppene. Jeg elsker det faktum at det ikke tørker opp på flekken helt og sitter komfortabelt på lepper for anstendig antall timer. Det tar lang tid å tørke opp i en semi-våt flekk som kan være en smerte skjønt.

Som jeg personlig finner det vanskelig å til og med å vente lenge i 10 minutter før det tørker inn i en frikjørlig finish (ikke helt skjønt) det også når det overfører mildt og kan budge eller visne bort med fet mat og / eller liten berøring av fingre eller noe på leppene. Likevel kan jeg leve med noen skuffelser med tanke på at det ikke understreker tørre lepper ytterligere. Det gir en jevn og jevn tonedekning med fullfargebetaling i minimal swipes uten å se på kake eller stripete i motsetning til matt leppefarger. Dessuten får jeg myke og glatte lepper gjennom slitestiden som gjør den også egnet for kvinner med pigmenterte lepper. Imidlertid ser det ikke ut til å vare mer enn 6-7 timer på leppene mine, da det mildt overfører og ofte fader bort etter tungt oljeholdig måltid eller snacktid.

Samlet sett synes jeg fremdeles det bedre enn de fleste matte ferdige flytende leppestifter jeg har så langt, spesielt for fuktighetsgivende og behagelig formel, ikke-strikket / ikke-kakfull finish og prisen selvsagt. Jeg vil plukke opp flere nyanser fra dette området, men jeg vil definitivt anbefale denne flytende leppestift til enhver skjønnhet.

Pros av bareMinerals Swag Gen Nakenmatte Væske Lip Farge:

 • Flatterende blushing mauve kremaktig matt flytende leppe farge.
 • Passer for de fleste indiske rettferdige / lyse eller blekere hudfarger.
 • Lett, kremaktig matt tekstur.
 • Tørker ikke helt på leppene.
 • Opprettholder ikke-klebrig og glatt overflate.
 • Verken åpenbart tørking eller åpenbart kremaktig i formel.
 • Importerer fullfargeutbetaling i 1-2 swipes.
 • Ikke bosette seg i leppe linjer eller tørre flekker.
 • Ikke understreker eller forverre leppeproblemer.
 • Sitter komfortabelt på leppene i god 6-7 timer.
 • Ganske et brukervennlig og reisevennlig produkt.

Cons av bareMinerals Swag Gen Nakenmad Matte Væske Lip Farge:

 • Ta 10 minutter å tørke opp på leppene, ikke helt skjønt.
 • Denne skyggen kan vaske ut de fleste solbrunte / mellomstore hudtoner med gul / oliven undertoner.
 • Dybere pigmenterte lepper kan kreve noen flere swipes for å få glatt, pigmentert finish.
 • Overfører litt.
 • Fader unna med oljete snacks eller måltider.
 • Å ha makt kunne vært bedre.

Til tross for ulemper, liker jeg det og tror at det er ganske prisverdig og en kvalitetsavtale. Personlig er jeg fortsatt ikke helt inn i leppestiftstrenden, men jeg vet at denne trenden vil gå over disse fuktige, ikke-klebrig og pigmenterte n * de nyanser.

IMBB Rating: Jeg vil vurdere det 4,5 / 5!

bareMinerals Cookie Gen Nude Matte Liquid Lipcolor bareMinerals Bareskin Perfecting Veil bareMinerals Klar til Go Complexion Perfection Palette bareMinerals Universal Dark Frame og Definer Brow Styler bareMinerals usynlig lys gjennomsiktig pulver duo bareMinerals Pop of Passion Lip Olje-Balm - Plumberry Pop Maybelline Nude Flush Farge Sensational Levende Matte Væske Lip Color Mac Retro Matte Liquid Lipcolor tilbake i Vogue Sukker Kosmetikk Matte Som Helvete Leppestift Crayon

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: