Hilsener alle,

Granateple er ganske rik på antioksidanter som hjelper til med å bekjempe frie radikaler for å beskytte huden mot skade. Bortsett fra dette er pomegranat lastet med mange vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som bidrar til å berikke hudtekstur. Disse ansiktsmasker er ganske enkle å lage og gi huden din en rekke fordeler. Så, la oss komme inn på den.

1. Granatäpple og Bentonitt leire ansiktsmaske

Fordeler: Denne ansiktsmasken renser huden uten å tørke den. Det vil være ganske effektivt for fet og akne utsatt hud fordi Bentonite leire er kraftig i å fjerne smuss og olje i de dype lagene i hudcellene og danner rent porene for å redusere sjansene for breakouts. På den annen side vil granatäpple i denne ansiktsmasken forhindre huden i å bli tørr da antioxidanter og fettsyrer som er tilstede i granatäpplen, hjelper til med å holde huden næret og fuktet.

Hvordan å bruke: Ta 2-3 teskjeer av bentonitt leire i en ikke-metallisk bolle. Legg til nødvendig mengde granateple juice for å lage en myk pasta. Påfør denne ansiktspakken over det rensede området og la det tørke i 15-20 minutter. Senere vasker den av med lunkent vann og følger opp med fuktighetskrem.

2. Granatäpple og havre ansiktsmaske

Fordeler: Denne ansiktsmasken vil hjelpe til med hudens eksfoliering. Begge ingrediensene er velkjente for deres exfoliating egenskap som de slough off de døde hudcellelagene ganske effektivt. Det hjelper med å avsløre en strålende og klarere hud mens du holder den næret og fuktet.

Hvordan å bruke: Ta 2-3 ts havrepulver og tilsett nødvendig mengde granateple juice. Bland det godt for å danne en jevn pasta. Påfør ansiktsmasken over renset ansikt og nakke og la det sitte i 15-20 minutter. Senere, vask den av med lunkent til normalt vann. Hvis nødvendig, følg opp med fuktighetskrem.

3. Granateple og hvit hvit ansiktsmaske

Fordeler: Egghvite er kjent for hudstramming, mens granatäpple derimot er rik på antioksidanter som beskytter huden mot skade. Begge ingrediensene bidrar til å stramme porene og gjøre huden ser klarere og strålende ut.

Hvordan å bruke: Ta ett egg hvitt og legg til en spiseskje med granateple juice. Pisk blandingen godt for å skape skum. Masser ansiktsmasken over renset hud i noen minutter, og la det tørke. Senere vaske det av med vanlig vann og følg opp med fuktighetskrem, om nødvendig.

4. Granateple og rismel ansiktsmaske

Fordeler: Denne ansiktspakken vil hjelpe i prosessen med hudbleking og lysdannelse. De antioksidanter som er tilstede i granatäpplen, hjelper i cellefornyelse ved å bekjempe de frie radikaler. Dette bidrar i sin tur til å behandle arrene, flekkene eller andre hudfargestoffer. Bortsett fra dette er ris også en velkjent ingrediens når det gjelder hudbleking og lysdannelse.

Hvordan å bruke: Ta 2-3 ts rismel og bland godt med den nødvendige mengden granateple juice. Tilsett 2-3 dråper sitronsaft i den. Tilsetningen av sitronsaft er valgfri og avhenger av hudfølsomheten. Påfør ansiktspakken over renset ansikt og nakke. La det tørke i 20 minutter og vask det av med vanlig vann. Om nødvendig, fukte etterpå.

5. Pomegranate peel og yoghurt ansiktsmaske

Fordeler: Vitamin C tilstede i granatepleskall hjelper til med å øke kollagenet som hjelper til å forhindre for tidlig aldring. Pomegranate peel seg anses å ha kraftigere ingredienser enn frøene. De antioksidanter som finnes i peelen beskytter huden mot solskader også. Bortsett fra dette hjelper yoghurt og honning i ansiktsmasken til å berolige hudbetennelsen og holder den hydrert.

Hvordan å bruke: Ta 2 ts pomegranate peelpulver, en spiseskje med vanlig yoghurt og en teskje honning. Bland ingrediensene godt for å danne en myk pasta. Påfør ansiktspakken over den rensede huden og la den stå i 15 minutter. Senere, vask det av med lunkent vann og følg opp med fuktighetskrem, om nødvendig.

8 enkle og effektive tips for å takle depresjon 10 enkle og effektive tips for å forhindre akne breakouts i sommer Effektive hjemmelagde nattkrem Effektiv hjemmelaget ansiktspakke for å behandle hyperpigmentering DIY Hjemmelaget Effektiv Hår Mask for Hår Vekst 5 beste hjemmelaget granatäpple ansiktspakker 5 fantastiske hudpleie fordeler av granatepler Hjemmelaget aktivert trekullmaske 5 beste hjemmelaget kaffe ansiktspakker 4 hjemmelagde ansiktsmasker for å legge løft til huden

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020