Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Makeup Geek-fargede øyenskygge i skyggen "Untamed." Dette er en del av min andre Makeup Geek haul.

Produktbeskrivelse: Med disse rike og intense hua-nyanser går nye Makeup Geek Foiled Eyeshadows utover din standard kosmetikklinje, og introduserer deg til en ny og kraftig kosmetisk opplevelse. Denne banebrytende formelen gir en kremaktig tekstur som er en hybrid mellom en pulverskygge og en kremskygge som er på sitt eget nivå. Den intense pigmenteringen kombinert med en ugjennomsiktig metallisk finish gjør disse skyggene en drøm å jobbe med. Disse kan brukes sømløst i bare en sveipe uten grunnlag! Vårt utvalg inneholder et mangfoldig utvalg av rike farger og en glatt silkeformet formel som vi tror bidrar til å heve trykte øyenskygger til neste nivå av eksepsjonell kvalitet. Pris: $10

Min erfaring med Makeup Geek Foiled Eyeshadow Untamed:

Jeg elsker Makeup Geek skygger for det meste, og det fulle området er ganske enkelt enestående.

emballasje: Denne øyeskyggen kommer i en panne som du må stikke inn i en magnetisk palett. Jeg liker fleksibiliteten dette gir for å tilpasse en palett basert på dine behov, men dette betyr også at du må shell ut ekstra for å kjøpe Z-paletten på toppen av å kjøpe øyeskyggen.

Tekstur og blandbarhet: Jeg elsker strukturen i disse sminke-skyggeene fra Makeup Geek. De føler seg nesten som en krem ​​å røre ved. De holder seg godt selv på nakne lokk, men du vil selvsagt få bedre slitasje hvis du parrer med en primerbase. Du ville innse at den beste måten å få mest utbytte med denne skyggen er, er å bruke fingertuppene.

Skygge: "Untamed" er beskrevet som en lys coppery oransje med varme undertoner og en mykt finish. Dette er en fantastisk all-over lokk skygge, og hvis du har grønne eller hasseløse øyne, vil det utfylle dem så bra og ta ut sin skjønnhet. Jeg elsker varme tonet øyenskygge som dette og nå det ofte. Bare pop dette over lokket med en komplementerende matt varm brun skygge i krøllen, og du fikk deg selv og 2 min fest utseende uten innsats.

pigmentering: Denne øyeskyggen er fra den "fulle" samlingen, er intens (og jeg mener "intens") pigmentert. Den går helt ugjennomsiktig i ett lag. Jeg synes det er best å bruke denne skyggen som en all-over lids nyanse pakket med en flat syntetisk børste eller til og med fingertipsene dine.

Forbli kraft: Oppholdsstyrke er fantastisk. Jeg har slitt dette i 7-8 timer med knapt noe fading. Det øker litt 5-6 timer i slitasje, spesielt på en varm fuktig dag. For å unngå dette, bruk en god primer og sørg for å sette den med noe gjennomsiktig pulver for å absorbere alt hint av olje på lokkene.

Samlet sett anbefaler jeg absolutt denne øyeskyggen.

I EOTD har jeg brukt "Untamed" og "Curtail Call" på øyelokkene.

Pros av Makeup Geek Foiled Eyeshadow Untamed:

  • Kremaktig, jevn tekstur.
  • Utrolig pigmentering, blir ugjennomsiktig i en sveipe.
  • Utrolig høy kvalitet.
  • Lett å blande.
  • Talc og parabenfri.

Cons av Makeup Geek Foiled Eyeshadow Untamed:

  • Ingen for meg.

Makeup Geek High Wire Foiled Eyeshadow Makeup Geek Fantasy Foiled Eyeshadow Makeup Geek Pegasus Foiled Eyeshadow Pan Makeup Geek Eyeshadow Flamethrower og Americano Makeup Geek Cosmopolitan Eyeshadow Pan Kleancolor Untamed Madly Matte Lip Gloss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: